Monsterbud XXL Auto (Growers Choice) Feminized

Monsterbud XXL Auto van Growers Choice doet haar naam eer aan. Dit monster onder de autoflowers produceert monsterlijke opbrengsten met een kwaliteit waar je van achterover slaat. De krachtige toppen zijn al na 14 weken beschikbaar, van zaad tot oogst. Je kunt deze dame bijna overal kweken omdat ze een autoflower is.

25,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 25.00
 • Aantal zaden: 5 € 25.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Growers Choice - Monsterbud XXL Auto: Monsterlijke Opbrengst, Smaak & Effecten

Monsterbud XXL Auto is de meest monsterlijke plant van Growers Choice. Daar is geen woord van gelogen. Deze autoflowering variëteit kun je zowel binnen als buiten kweken. Hierbij groeit ze uit tot een grote plant met veel zijtakken. Haar hoogte van 120-180cm is ongebruikelijk voor een autoflower en dat verklaart meteen haar waanzinnige hoge opbrengsten. In slechts 14 weken, van zaad tot oogst, komt ze tjokvol te zitten met knetterharde, zeer compacte toppen. Ze is niet lastig te kweken. Haar productie vereist echter wel dat je haar wat steun biedt zodat ze haar zware last kan dragen. Reken op 220g/plant. Voor de beste resultaten en het verhogen van de opbrengst moet je haar in een pot van minimaal 20l kweken.

Maar Monsterbud XXL Auto is niet alleen wat haar postuur en opbrengsten betreft een monster. Growers Choice slaagde er ook in haar kracht te verhogen tot een waarlijk XXL niveau. Na slechts een of twee trekjes reis je al af naar indica-droomland. Ze is een fantastisch rokertje als je wilt chillen en relaxen. Zorg er dus voor dat je op een lekkere bank kunt ploffen als je deze dame rookt! Haar fantastische aroma, waarbij ze kruidige en aarde-achtige indica-smaken combineert met de zoete tonen van Haze, maakt de rookervaring helemaal af.

Monsterbud XXL Auto van Growers Choice is een fenomenale autoflower die bijna met geen enkele andere soort te vergelijken valt. Haar indrukwekkende opbrengsten en korte bloeiperiode alleen al maken het de moeite waard haar te kweken. Maar de doorslag geeft toch wel de buitengewone kwaliteit van het eindproduct dat ze levert.

Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Monsterbud x Unknown Ruderalis
Bloeitijd 98 days from seed to harvest
THC Hoog
Opbrengst Indoor 100 - 220 gr/m²
Opbrengst Outdoor Laag
Hoogte (Indoor) 140 -200 cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Monsterbud XXL Auto (Growers Choice) Feminized
Monsterbud XXL Auto (Growers Choice) Feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.