Wild Dagga (Leonotis leonurus) 10 Zaden

Leonotis leonurus, ook wel bekend als "leeuwenstaart" en "wild dagga", is een Zuid-Afrikaanse, grote struik. De plant staat bekend om haar medicinale en milde psychoactieve eigenschappen. Inheemse stammen gebruiken wild dagga in combinatie met tabak of kanna. De effecten komen overeen met die van cannabis. Kweek thuis je eigen leeuwenstaart met de Wild Dagga Zaden van Zamnesia!

9,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Wild Dagga: Mild Psychoactieve Effecten En Ontspanning

Wild dagga (Leonotis leonurus) is een struik die in heel Zuid-Afrika kan worden gevonden. De plant kan wel 2m hoog worden en haar buisvormige, feloranje bloemen zijn heel opvallend. De bloemblaadjes lijken wat op de staart van een leeuw, wat de bijnaam verklaart.

Wild dagga wordt door de inheemse stammen van Zuid-Afrika al lang gebruikt als medicinale plant en is mild hallucinogeen. De opgewekte effecten kunnen worden vergeleken met die van cannabis, zij het dan wat milder. In gebieden waar het roken van cannabis illegaal is, wordt wild dagga vaak als alternatief gebruikt. Om ongeveer dezelfde effecten op te wekken, wordt wild dagga gemengd met tabak of kanna. Dit is een plant die de stemming verbetert en euforische gevoelens opwekt.

DE EFFECTEN VAN WILD DAGGA

De bloemen en bladeren van wild dagga kunnen worden gedroogd en geconsumeerd. De effecten zijn ontspannend, aangevuld met een licht, euforisch gevoel. Hoewel wild dagga niet zo krachtig is als cannabis, komen de opgewekte sensaties redelijk overeen.

HET KWEKEN VAN WILD DAGGA

Het is niet moeilijk om wild dagga vanaf zaad te kweken. De plant is redelijk onderhoudsarm en groeit snel en krachtig. Buiten gaat ze in de vroege herfst bloeien. Je kunt echter ook je zaden in bloempotten zaaien en de plant in de lente buiten zetten, wanneer het risico op vorst verdwenen is.

Hoewel wild dagga geen speciale eisen stelt als het om de aarde gaat, is het verstandig een medium te kiezen dat goed draineert. De plant is dol op zon, dus zet haar overdag maar lekker in het zonnetje. Wees spaarzaam met water.

HET GEBRUIK VAN WILD DAGGA - AANBEVOLEN DOSERING

Een manier om wild dagga te gebruiken, is door er thee van te zetten. Laat een of twee theelepels gedroogde bloemen ongeveer 3-5 minuten trekken in heet water en drink vervolgens het drankje op. Je kunt de gedroogde wild dagga bladeren en bloemen ook roken, in combinatie met je favoriete cannabis. Hiermee geniet je van een synergetisch effect van beide!

INHOUD: Wild Dagga (Leonotis leonurus), 10 Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Wild Dagga (Leonotis leonurus) 10 Zaden
Wild Dagga (Leonotis leonurus) 10 Zaden
Wild Dagga (Leonotis leonurus) 10 Zaden
Wild Dagga (Leonotis leonurus) 10 Zaden
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.