Psilocybe Mexicana Truffel Sporenprint

(1)

Met onze Psilocybe Mexicana Truffel Sporenprints kan je je eigen Mexicana truffels gewoon thuis kweken. De Mexicana truffels zijn een extreem populaire soort, geliefd om hun vermogen een geestverruimende, en vaak spirituele, ervaring te leveren. Truffel sporenprints zijn exclusief verkrijgbaar bij Zamnesia; je zal ze nergens anders vinden!

22,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Psilocybe Mexicana Truffel Sporenprint: Kweek je eigen Mexicana magische truffels

Psilocybe Mexicana magische truffelsoorten (en paddestoelen) komen oorspronkelijk uit Mexico en zijn over de hele wereld bekend. Vaak zijn ze de eerste stop voor beginnende psychonauten. De Zamnesia Psilocybe Mexicana Truffel Sporenprint levert jou het rauwe ingrediënt die je nodig hebt om deze kleine klompjes spiritueel geluk zelf te kweken, waarmee je verzekert dat je altijd een handige voorraad "Vlees van de Goden" bij de hand hebt.

Een truffel sporenprint is het rauwe ingrediënt, benodigd om je eigen truffels te kweken in een steriel kweeksubstraat. Al onze truffel sporenprints zijn gemaakt van hoogwaardig gekweekte soorten die specifiek zijn geselecteerd om hun vermogen truffels te produceren.

Psilocybe Mexicana wordt al eeuwen gebruikt als een manier om de ziel te openen en de inhoud te beoordelen. Na kolonisatie door de Spanjaarden, werd het gebruik van spirituele schimmels zwaar onderdrukt door de Spaanse Inquisitie. Gelukkig waren ze niet in staat het traditionele gebruik van de paddestoelen en truffels volledig van de kaart te vegen, waardoor het gebruik opnieuw door het Westen werd ontdekt rond 1930. Vanaf dit moment is de populariteit alleen maar gestegen.

Truffel sporenprints zijn exclusief verkrijgbaar bij Zamnesia, en slechts in beperkte hoeveelheden, dus zorg dat je ze te pakken krijgt!

HET GEBRUIK VAN EEN SPORENPRINT

Om te ontdekken hoe je een truffel sporenprint gebruikt, kan je terecht in onze handige handboek over kweken.

EFFECT EN KRACHT

Alle magische truffels bevatten variërende hoeveelheden psilocybine, het psychoactieve bestanddeel die grotendeels verantwoordelijk is voor de trip. Psilocybe Mexicana wordt beschouwd als een van de mildste variëteiten en bevat minder psilocybine dan andere soorten. Hierdoor zal de Mexicana een plezierige en euforische trip opwekken als je een standaard dosering gebruikt, waardoor ze prima geschikt is voor beginners. Grotere doseringen kunnen leiden tot hallucinaties, veranderingen in de waarneming van tijd en ruimte, introspectieve gedachten, het vervagen van grenzen en een algemeen gevoel van eenheid met het universum.

BEWAREN

Sporenprints kunnen enkele jaren worden bewaard in een koele, donkere en droge omgeving.

Reviews (1)
  (1)
  13/May/2016

  Good Print
  Nice clean print. Smaller than expected but plenty of spores to be playing with. Would recommend.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Questions (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Restrictions

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Duitsland, Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
There are no videos for this product yet.
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.