Chronic Haze (World Of Seeds) feminized

De feminized Chronic Haze van World of Seeds is het resultaat van een kruising van een Pure Chronic met een Pure Haze en pronkt met een zeer langdurende high vol met energie. Deze 60% Sativa gedijt zowel binnen als buiten goed en heeft in de tent opbrengsten van 350-450 g/m²; in de wildernis van je tuin is dat 500 gram. Je kunt na 9 bloeiweken je oogst verwachten en genieten van 20% THC.

17,60 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 17.60
 • Aantal zaden: 3 € 17.60
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

World Of Seeds - Chronic Haze: Zeer langdurige high vol met energie

De feminized Chronic Haze van World of Seeds is het resultaat van het paren van Pure Haze met Pure Chronic en pronkt met een zeer langdurende high vol met energie. Deze hybride met een 60% Sativa en 40% Indica achtergrond is goed geschikt voor zowel de binnen als de buitenkweek en is redelijk snel voor een door Sativa gedomineerde soort. De geur van deze varieteit is een factor waar je rekening mee moet houden als je een locatie uitzoekt om haar te kweken; binnen zul je je koolstoffilters in uiterste staat van paraatheid moeten hebben, want ze kan je hele huis vullen met stank. Maar serieus, hoe lekker je de geur ook vindt, je gasten of je buren zullen daar totaal anders over denken.

Chronic Haze is best makkelijk om te kweken, want ze heeft een hoge tolerantie tegen irrigatievergissingen en is zeer resistent tegen schimmels en insecten - echt een goede keus voor beginnende kwekers. Voor een door Sativa gedomineerde soort heeft ze een behoorlijke korte bloeiperiode, je kunt na 9 bloeiweken je beloning verwachten. Binnen bedraagt de oogst 350-450 g/m²; buiten breekt de oogsttijd tegen het midden van oktober aan, en de opbrengst in de wildernis van je tuin bedraagt dan tussen de 350-500 gram, afhankelijk van waar je woont etc. Je zult tevreden zijn met het eindproduct met een THC-gehalte van 20% en een zeer cognitieve high, afgemaakt met een licht lichamelijke verdovend effect.

Genetica 40% indica/60% sativa
Ouders Haze x Chronic
Bloeitijd 9 weeks from seed to harvest
THC 20%
Opbrengst Indoor 350 - 450 g/m2
Opbrengst Outdoor 350 - 500 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chronic Haze (World Of Seeds) feminized
Chronic Haze (World Of Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.