Big Bud (Sensi Seeds) regular

Big Bud won de 1989 Cannabis Cup en verkreeg onmiddellijk legendarische status. Ze is bekend om haar kolossale toppen en fenomenale opbrengsten. Big Bud produceert gigantische toppen en ontwikkelt maar weinig bladeren, waardoor de bloemen maximaal licht ontvangen. Dit maakt het knippen na de oogst een peuleschil.

95,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 95.00
  • Aantal zaden: 10 € 95.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Big Bud: Een van de beste cannabis soorten

Big Bud is een van de meest populaire hybride soorten (85% Indica, 15% Sativa) met een typische Indica structuur. Cannabis Indica komt oorspronkelijk uit Pakistan en staat hoog in aanzien bij binnenkwekers, vanwege de grote en dichte bloemen.

Big Bud is een passende naam voor deze soort. Ze is relatief klein, heeft een traditionele Indica bladstructuur en produceert gigantische toppen, die helemaal bedekt raken met glinsterende kristallen. Daarom kan het verstandig zijn de onderste te takken te ondersteunen, omdat ze kunnen breken onder de stress van hun eigen gewicht. De bloeiperiode bedraagt ongeveer acht weken.

Big Bud heeft een overheerlijk zoete, kruidige en aardse smaak. Haar THC gehalte is 15%. Ze is beroemd om haar ontspannen, euforische high.

Deze non-feminized Big Bud cannabis soort is de perfecte keuze voor zowel beginnende als gevorderde kwekers. Ze produceert een ongelooflijke oogst en groeit geweldig, zowel binnen als buiten. Ze biedt een uitmuntende combinatie tussen kwaliteit en kwantiteit en ze heeft haar Cannabis Cup absoluut verdiend.

Merk Sensi Seeds
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Ouders Afghan x Skunk
Bloeitijd 50-65 dagen
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big Bud (Sensi Seeds) regular
Big Bud (Sensi Seeds) regular