Glazen Bong (Marley Natural)

(1)

Als je zoekt naar een glazen bong als waar pronkstuk, heb je de jackpot te pakken. Deze glazen bong heeft veel te bieden en combineert functionaliteit met betrouwbaarheid in een geweldige rookaccessoire. Wat denk je van de prachtige afwerking van zwarte walnoot? Deze bong is perfect voor iedereen die graag in stijl zijn favoriete plant rookt. En willen we wat dat betreft niet allemaal het beste?

€ 220,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural - Glazen Bong: Hoogwaardige kwaliteit en schitterend design.

Het team van Marley Natural presenteert iets uitzonderlijks. Deze hoogwaardige glazen bong is ontworpen voor de ware connaisseur en uitgerust met alle functies die je mag verwachten van een product van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft deze bong een aantal verrassingen in petto. Na ontdekking, vraag je je af hoe je zolang zonder hebt gekund.

Door het klassieke design denk je in eerste instantie misschien dat je te maken hebt met een vintage fles brandewijn. Maar laat je niet misleiden door het uiterlijk! De basis is van duurzame zwarte walnoot en de kamer ziet er niet alleen stijlvol uit, maar geeft je ook grip bij het roken. De kamer is bovendien afneembaar waardoor je het apparaat makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. Je kunt gemakkelijk alle hoeken en gaten van de bong bereiken. Een schoolvoorbeeld van de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit. Deze bong heeft het allemaal.

De bong is gemaakt van handgeblazen borosilicaat glas. Dat is een type verstevigd glas dat perfect tegen hitte kan, maar ook tegen een stootje. En we weten allemaal dat dat weleens gebeurt, hoe voorzichtig we ook zijn met onze bongs.

Marley Natural trakteert hiermee op een erg veelzijdige bong. Deze is geschikt voor stijlvol roken met je vrienden of een heerlijke solo-sessie. De onderdelen passen perfect in elkaar, zijn gecombineerd met een 5-hole downstem en uitgerust met een ice pinch. Zo weet je zeker dat je elke keer opnieuw geniet van de meest zuivere, smakelijke bonghits.

Deze glazen bong van Marley Natural ziet er gegarandeerd goed uit op een koffietafel of rookruimte in je huis. Dit prachtige exemplaar is absoluut een stijlvolle aanvulling op elke ruimte en trekt zeker de aandacht tijdens rooksessies met je vrienden.

Glazen Bong (Marley Natural) Product Informatie
'Bowl' afneembaar Ja
Materiaal Glas
Lengte 30-39cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    21/Oct/2022

    Beautiful
    First impression, very nice piece- especially the wood details. It itself is a piece of art, really beautiful. This bong delivers a very nice hit, smooth as you would expect from a high end piece like this. You won’t be disappointed Cleaning is relative easy, just be careful, it’s a bit fragile in the progress. I definitely recommend this piece, as with everything Zamnesia, it’s quality!

    J. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Bong (Marley Natural)
Glazen Bong (Marley Natural)
Glazen Bong (Marley Natural)
Glazen Bong (Marley Natural)
Glazen Bong (Marley Natural)
Glazen Bong (Marley Natural)
Glazen Bong (Marley Natural)
Glazen Bong (Marley Natural)
Je bezoekt onze Nederlandse website.