Glazen Honeycomb Bong Black Leaf

(3)

Black Leaf heeft een mooie uitstraling gecombineerd met functionaliteit, met de glazen Honeycomb Bong. Dit robuuste en stevige toestel heeft zeer indrukwekkende eigenschappen. Hoewel het uitkiezen van een nieuwe bong lastig kan zijn, is dat niet nodig. De kwaliteit van deze bong spreekt voor zich.

44,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Black Leaf - Glazen Honeycomb Bong: perfecte 'hits'

De bekwame lui bij Black Leaf presenteren hun bijgewerkte variant van het klassieke bong design. De glazen Honeycomb Bong heeft de eigenschappen die je inmiddels gewend bent, maar biedt ook verrassingen die hem regelrecht onweerstaanbaar maken.

Met overlopende delen van helder en colafles-groen glas is de strakke uitstraling van de Honeycomb het eerste wat opvalt. Het langwerpige compartiment is voorzien van het Black Leaf-logo in een minimale, maar indrukwekkende zwarte opdruk. Hiermee straalt de bong echt kwaliteit uit.

Maar zoals we allemaal weten, is uiterlijk niet alles. Deze bong heeft in elk geval genoeg eigenschappen om over naar huis te schrijven. De cilindrische waterpijp is 310mm hoog, 51mm in diameter en bevat de gebruikelijke 18,8mm fitting. Dit zorgt voor een uitstekende luchtstroom en aangename rook. Daarnaast bevat de bong enkele inkepingen aan de binnenkant, mocht je er ijsklontjes in willen doen. In combinatie met de 6-armige percolator en diffuserschijf ben je keer op keer verzekerd van zachte en koele trekjes.

Het gebruik van de Honeycomb Bong is eenvoudig. Hij heeft een grote bowl met een inlaatgat van 10mm, perfect om te vullen met je favoriete kruiden, zowel grof als fijngemalen. Als je een screen of asvanger wilt gebruiken, is dat eveneens mogelijk.

Deze bong is gemaakt van degelijk borosilicaatglas. Het toestel is daarmee stevig, robuust en geschikt om zowel thuis als onderweg te gebruiken. Dankzij het versterkte borosilicaatglas kan hij wel tegen een stootje — iets wat veel andere bongs niet bieden.

De glazen Honeycomb Bong biedt een stijlvolle manier om je favoriete soorten te roken, van zijn oogstrelende ontwerp tot zijn gebruiksvriendelijkheid.

Glazen Honeycomb Bong Black Leaf Product Informatie
Diameter 51/38mm
Dikte 4mm
Bowl SG 19F (18,8mm female)
Materiaal Glas
Lengte 30-39cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  12/Aug/2022

  top qualité
  commandes reçu en 4 jours , top juste petit problèmes sur la douille as utiliser le diamètre est de 14.4 et pas en 18.8 comme indiquer !

  01/Aug/2022

  We love it!
  The bong is perfect.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf
Glazen Honeycomb Bong Black Leaf