Small Grinder (Marley Natural)

(2)

Een betrouwbare grinder vinden voor onderweg kan een lastige opgave zijn. Maar die zoektocht is nu voorbij! De Small Grinder van het team van Marley Natural is een geweldige optie. Hoewel het apparaatje inderdaad klein is, verbetert dit de draagbaarheid en het gebruiksgemak. Laat je niet misleiden door het formaat; deze grinder wordt ongetwijfeld je favoriet!

€ 80,00
€ 64,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural - Small Grinder: soepel malen met een premium reisgrinder

Marley Natural staat bekend om hun indrukwekkende reeks rookaccessoires. Hun Small Grinder is geen uitzondering. Deze grinder in zakformaat is uitgerust met veel kenmerken die hem onderscheiden van andere producten. Dit handige apparaat geniet jarenlang van een vast plekje in je arsenaal met vape- of rookaccessoires.

De Small Grinder is een vierdelige grinder. Dit prachtige apparaat is gemaakt uit duurzaam geproduceerd Noord-Amerikaans zwart walnotenhout. Hij bestaat uit 4 eenvoudig te monteren onderdelen en garandeert keer op keer een soepele maling. Het bovenste gedeelte is voorzien van tandjes. In de onderste kamer vind je een kief-vanger met een verwijderbaar gaasje. Al deze onderdelen samen vormen een stevig geheel maar zijn ontzettend gemakkelijk demonteerbaar.

Met 32 tandjes van geanodiseerd aluminium maak je korte metten met zelfs de meest compacte toppen. Een simpele draai is alles wat er nodig is om het beste uit deze grinder te halen. Dit apparaatje is klein, maar extreem robuust en ligt comfortabel in de hand.

Het gebruik van de Small Grinder kan niet eenvoudiger. Schroef simpelweg de bovenkant los, stop je favoriete kruiden erin en sluit het deksel. Als alles op zijn plaats zit, draai je een paar keer aan het deksel om de toppen te vermalen. Het is echt zo simpel.

Als je de Small Grinder in je hand houdt, sta je versteld van het hoogwaardige vakmanschap. Ook het schoonmaken van de grinder is een gemakkelijke klus. Omdat de onderdelen zo gemakkelijk uit elkaar komen, kun je ze gemakkelijk reinigen met water en zeep wanneer dit nodig is.

Small Grinder (Marley Natural) Product Informatie
Hoogte 6 cm
Magneet Ja
Diameter 60mm
Materiaal Hout
Aantal onderdelen 4

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    09/Jun/2021

    Bien mais pas incroyable
    Je suis contente de ce grinder, il fait mousser le produit mais la mouture reste grossière et il faudra finir parfois à la main. Sinon il est bien fini, agréable au touché et à regarder, facile à viser/déviser en 5 tours c'est fait. On peut aisément laisser du stock à l'intérieur.

    O. G.
    08/Feb/2021

    Grinder le plus classe qui existe
    Parfait ce petit grinder bien durable et bien beau. C'est classe. Ça fait gentleman quoi.

    J. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Small Grinder (Marley Natural)
Small Grinder (Marley Natural)
Small Grinder (Marley Natural)
Small Grinder (Marley Natural)
Small Grinder (Marley Natural)
Small Grinder (Marley Natural)
Je bezoekt onze Nederlandse website.