Pink Starburst (Anesia Seeds) Feminized

(1)

Pink Starburst jaagt je neuronen aan! Als je genoeg tolerantie hebt om haar kracht te bevatten, is deze sativa-dominante soort een energieke bondgenoot voor overdag. Deze smakelijke krachtpatser smaakt naar snoep en bevat ruim 27% THC. Doe het vooral rustig aan. Na een bloei van ongeveer 60 dagen, oogst je een overvloedige hoeveelheid toppen van Pink Starburst!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Anesia Seeds - Pink Starburst: reik naar de sterren, dankzij enorm veel THC

Pink Starburst ontketent een supernova van smaak in je mond. Maar ze katalyseert niet alleen een explosie op je smaakpapillen, want ze blaast je van je sokken met haar haar kosmische hoeveelheid THC. Rook deze toppen overdag en breng je geest in een toestand van focus, productiviteit en creativiteit.

De toppen van Pink Starburst zitten boordevol terpenen en cannabinoïden en dan overdrijven we niet. Om dit verbazingwekkende fytochemische profiel te bereiken, kozen haar breeders voor een driewegskruising tussen AJ Sour Diesel, Underdog OG en DJ Short's Blueberry. Het resultaat is een sativa-dominante soort, met 60% sativa en 40% indica.

Pink Starburst floreert zowel binnen als buiten. Deze soort kan uitgroeien tot twee verschillende fenotypes, waarvan de bloei en morfologie verschillen. Het meer struikachtige fenotype oogst je na 55 dagen bloei al. Het iets grotere type vraagt 5-10 dagen langer.

Kweek Pink Starburst binnen onder een 315W LEC-lamp of 600W HPS-lamp om een oogst van 600g/m² te behalen. Afhankelijk van de omstandigheden en het fenotype bereiken planten buiten een hoogte van 180-230cm. Het oogstgewicht bedraagt dan ongeveer 700g/plant. Je kunt aan het begin van oktober oogsten.

Ben je klaar voor de lancering? Met Pink Starburst verlaat je in no-time onze atmosfeer. Maar in haar brandstoftank zit geen waterstof. In plaats daarvan gebruikt ze haar THC-gehalte van meer dan 27% om je tussen de sterren te laten zweven. Je hebt een enkele hit uit een bong of een paar trekjes van een blunt nodig om het lanceerplatform te verlaten. Net voordat haar cerebrale effect opkomt, zul je genieten van de smaak van fruitsnoepjes. Ze heet tenslotte niet voor niets 'Pink Starburst'!

Pink Starburst (Anesia Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Anesia Seeds
Ouders AJ Sour Diesel x Underdog OG x Blueberry
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 27%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 230cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    11/Aug/2023

    Sehr lecker
    Die Marge die ich erwischt habe war sehr lecker und hat einen überdurchschnittlichen Ertrag

    D. N.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pink Starburst (Anesia Seeds) Feminized
Pink Starburst (Anesia Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.