Yerba Mate - Playadito

(1)

Yerba mate is erg belangrijk in de Zuid-Amerikaanse cultuur en wordt gewaardeerd om zijn rijke smaak, stimulerende eigenschappen en het potentieel om op natuurlijke wijze de spijsvertering te bevorderen. Bereid nu je eigen yerba mate met Playadito; authentieke verse yerba mate thee die in Argentinië lokaal wordt geproduceerd.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Yerba Mate - Playadito: een echte Argentijnse klassieker

Playadito is een Argentijnse klassieker. Deze verse yerba mate thee is om precies te zijn afkomstig uit Misiones, het epicentrum van de Argentijnse yerba mate-productie. Playadito wordt vroeg geoogst, losjes gesneden en gemengd met mate-stengels (palo), waardoor het een milde, enigszins zure smaak krijgt die lang blijft hangen. Yerba mate staat bekend als spijsverteringsmiddel, stimulerend middel (vergelijkbaar met koffie) en wordt gekoesterd om zijn unieke smaak. Je kunt het puur drinken en genieten van de bittere smaken (amargo), of zoet (dulce) met suiker, honing of een kunstmatige zoetstof. Voor de beste smaak moet je het daarbij op de juiste temperatuur nuttigen. Volgens het Argentijnse Instituto Nacional de la Yerba Mate is 75ºC ideaal.

Yerba Mate - Playadito Product Informatie
Cafeïne Cafeïnehoudend
Type Losse thee

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  15/May/2023

  Maté
  Best site ever !!!

  H. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Yerba Mate - Playadito
Yerba Mate - Playadito
Yerba Mate - Playadito
Yerba Mate - Playadito