Blog
Magic Truffel Pesto
1 min

Hoe Maak Je Magic Truffel Pesto

1 min
How To Shroomshop

De gemiddelde psychonaut is gek op het effect van magische truffels, maar zal ook bekennen dat de smaak wel iets minder intens mag. Dit recept voor magische truffel pesto verdoezelt de truffelsmaak.

ONS MAGIC TRUFFEL PESTO RECEPT VOOR EEN SMAKELIJKE TRUFFEL ERVARING!

De magische truffel, ook bekend als "De Steen Der Wijzen", is een van de meest verbazingwekkende, natuurlijke psychedelica in onze collectie. Dat is uiteraard slechts onze eigen, bescheiden mening, maar er zijn niet veel andere producten die je zover de ruimte in sturen als deze kleine juweeltjes.

Magische Truffel

Magische truffels groeien ondergronds en bevatten hoge concentraties psilocybine, de actieve verbinding die verantwoordelijk is voor het psychedelische effect. Als je ooit magische truffels geprobeerd hebt, dan weet je dat het effect sterk is en lang aanhoudt. Hetzelfde geldt helaas ook voor de smaak. Doorgewinterde psychonauten vinden het lastig het smaakprofiel te beschrijven. Ze zeggen dat de smaak "met geen pen te beschrijven is" en komen meestal niet verder dan "walgelijk".

Sommigen zijn echter minder gevoelig voor de overheersende smaak. Dit zijn de gelukkige enkelingen, die in staat zijn de truffels te vermalen tussen hun kiezen zonder te neigen naar kokhalzen. Anderen vinden de smaak "oké", zolang er maar niet te lang hoeft te worden gekauwd. Het gebruik van een truffel grinder kan hierbij handig zijn om de ervaring minder misselijkmakend te maken. En dan rest het leeuwendeel van de consumenten, die het maar lastig vinden de sterke smaak te accepteren. Zij zijn nauwelijks in staat te kauwen en te slikken. Het vooruitzicht van een intense trippy reis geeft ze net dat extra duwtje om de boel binnen te houden.

Kokhalzen Magische Truffels

Maar wat als we je vertellen dat er een manier is om deze activiteit een stuk plezieriger te maken, misschien wel bijna gastronomisch? In onze zoektocht om anderen te helpen genieten van dit prachtige en natuurlijke product, willen we je een recept geven waarvan jij en je mede-psychonauten een gat in de lucht springen. De bereiding is gemakkelijk, net als het eten ervan.

INGREDIËNTEN

Niet iedereen houdt van de smaak van truffels, daarom verbergen de sterke smaken in deze pesto de bittere smaak van psilocybine goed. Het is heel lekker met geroosterd pita brood of worteltjes. Om het recept te maken, heb je het volgende nodig:

  • Magic truffels - je kunt de dosering aanpassen aan jouw voorkeur
  • 2 kopjes gewassen verse kruiden - naar smaak. Basilicum, koriander en peterselie werken allemaal goed
  • 1 kopje parmezaanse kaas (of edelgistvlokken voor een veganistische versie)
  • ½ kopje gehakte walnoten of pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ kopje extra virgine olijfolie
  • 1 eetlepel vers geperst citroensap
  • Een flinke snuf roze Himalayan zout
  • Een flinke snuf vers gemalen zwarte peper

Magische Truffel Pesto Ingrediënten

BEREIDING

Het is makkelijk te bereiden - doe alle ingrediënten in een blender en mix tot het nog een beetje korrelig is. Dit recept wordt rauw gemaakt en dus geen van de psilocybine in de truffels zal degraderen tengevolge van verhitting. Zorg ervoor dat je de pesto consumeert op een lege maag om het maximale mogelijke effect te bereiken. Geniet van je trip!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammy, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
How To Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken