Blog
Zamnesia Is Op Zoek Naar Nieuwe Schrijvers!
1 min

Zamnesia Is Op Zoek Naar Nieuwe Schrijvers!

1 min
News Zamnesia

Wil je deel uitmaken van het team achter de gaafste winkel op aarde?

Momenteel zijn we op zoek naar extra voltijdschrijvers en misschien ook wel een paar deeltijdschrijvers om ons team te komen versterken en ons te helpen briljante teksten te produceren. Je zult samenwerken met onze huidige schrijver, redacteur en een team van vertalers om zowel blogs te schrijven die zowel origineel als hoogkwalitatief zijn. Ook zul je je bezighouden met het schrijven van productbeschrijvingen.

Je kunt dit werk gewoon thuis doen, maar dan moet je wel zeer gedisciplineerd en gemotiveerd zijn om de constante stroom werk het hoofd te kunnen bieden. Je moet vloeiend Engels kunnen lezen, schrijven en spreken. Het beste is als je ook al over enige basiskennis over cannabis en andere psychoactieve stoffen beschikt, maar belangrijker is dat je bereid bent om te onderzoeken, leren en je aan te passen.

We hebben vaker wel dan niet ook nog zijprojecten, het is dus wenselijk dat je het leuk vindt om iets over nieuwe onderwerpen te leren en erover te schrijven.

We bieden je een scherp tarief.

Mocht je geïnteresseerd zijn in schrijven voor ons en meer informatie willen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en iets over jezelf te vertellen. We hopen gauw iets van je te horen!


Read more about
News Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken