Blog
Zamnesia Is Op Zoek Naar (Nog Meer) Franse Vertalers
1 min

Zamnesia Is Op Zoek Naar (Nog Meer) Franse Vertalers

1 min

We zijn op zoek naar een aantal vertalers om ons team te versterken. Als jij denkt dat je alles in huis hebt, kijk dan snel hieronder!

Zamnesia is al lange tijd bezig binnen de geestverruimende industrie. Door de jaren heen zijn we steeds populairder geworden en in formaat gegroeid, terwijl we een steeds groter aanbod producten en diensten aanbieden. Ons blog, en de noodzaak steeds meer content te creëren, is slechts een gebied waar we blijven groeien. Om deze groei te faciliteren, hebben we meer mensen nodig die ons helpen met het vertalen van teksten! Daarom hebben we een aantal vacatures binnen ons bedrijf, die we graag willen invullen!

Als je vloeiend Engels spreekt en schrijft en dat ook het geval is in een van de volgende talen, willen wij van je horen!

 

Frans

 

Jouw taak is het vertalen van teksten uit het Engels in de door jou gekozen taal, dus je begrip van het Engels, maar ook de door jou gekozen taal, moet onberispelijk zijn.

Dit zijn freelance functies, waarbij je vanuit huis werkt. Je moet dus enorm gedisciplineerd zijn en bereid zijn in het Engels te communiceren via Skype. We kunnen een constante workflow garanderen.

VEREISTEN

Een onfeilbaar begrip van zowel Engels als jouw gekozen taal

Consistentie

Betrouwbaarheid

Uitmuntende self-drive en discipline

Ervaring met vertalen (bij voorkeur)

Als jij denkt dat je aan deze vereisten voldoet en graag wil werken bij wat mogelijk het meest geweldige bedrijf ooit is, neem dan contact met ons op en vertel ons in het Engels wat over jezelf. We horen graag van je!

Je moet minimaal 18 jaar zijn om te solliciteren!

 

Zamnesia schrijvers

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken