Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Cannabis Onderzoek: Urine incontinentie

Urine incontinentie is het verlies van controle over de blaas, meestal vanwege zwakke spieren, ontsteking of zenuwbeschadiging. Dit wordt het meest geassocieerd met MS of de Ziekte van Parkinson.

Verwante onderzoeken:

1) A preliminary controlled study to determine whether whole-plant cannabis extracts can improve intractable neurogenic symptoms (2003)

Dit onderzoek had als doel uit te vinden of het gebruik van cannabis extracten de symptomen van MS, zoals urine incontinentie, pijn en spasticiteit, kon verlichten. Ontdekt werd dat het gebruik van cannabis de symptomen leek te verbeteren, die eerder niet reageerden op andere behandelingen. Ook werd geconcludeerd dat, hoewel de medisch ongewenste psychedelische bijwerkingen werden aangetoond, deze goed verdragen werden. Gepubliceerd in de US National Libary of Medicine.

2) An open-label pilot study of cannabis-based extracts for bladder dysfunction in advanced multiple sclerosis (2004)

Dit onderzoek wilde de anekdotische verslagen bevestigen, waarin werd gemeld dat marihuana de symptomen van urineweg problemen, veroorzaakt door MS, kon verlichten. Ontdekt werd dat gebruik van marihuana het aantal incontinente gebeurtenissen liet afnemen en ook de hoeveelheid verminderde. Ook werd gemeld dat patiënten minder pijn en spasticiteit ervoeren en beter sliepen. Gepubliceerd in het Multiple Sclerosis Journal.

Terug

Zamnesia

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.