De Beste Vaporizer Kruiden Om Te Gebruiken Als Afrodisiacum

BESTE KRUIDEN OM TE VERDAMPEN ALS AFRODISIACA

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Bijgewerkt op:

Sommige kruiden helpen je ontspannen. Anderen geven een energiestoot. Daarnaast zijn er planten die je op een andere manier beïnvloeden. Er bestaan bijvoorbeeld vape-kruiden die bekend staan om hun lustopwekkende effect. Zo heb je een perfect natuurlijke manier om in de stemming te komen.

Wat Is Een Afrodisiacum?

Een afrodisiacum is een substantie die het libido verhoogt en seksuele verlangens versterkt. Een afrodisiacum moet niet verward worden met een fysieke stimulans die vruchtbaarheid verhoogt of erectiestoornissen verhelpt. Afrodisiaca veroorzaken opwinding door onderdelen van het brein te stimuleren die geassocieerd zijn met genot en wekken vaak de onbedwingbare gevoelens op die geassocieerd zijn met verlangen.

Het verdampen van kruiden is een geweldige manier om actieve bestanddelen direct in je lichaam te krijgen. Door kruiden te verdampen die traditioneel gezien gegeten of gebrouwen werden, kan je nieuwe erotische horizonnen verkennen om het menselijke libido te verhogen. Hier zijn er een aantal die wellicht lustopwekkende kwaliteiten hebben.

MACAWORTEL

Maca Root
Lepidium Meyenii

Maca is een knol uit de radijsfamilie die afkomstig is uit de hoge Anders in Peru. Wanneer maca ingenomen wordt, boost het je energie en uithoudingsvermogen. Het vaporizen ervan heeft hetzelfde effect; het stimuleert het centrale zenuwstelsel en heeft afrodiserende kwaliteiten.

Er is een gebrek aan kritische, wetenschappelijke studies naar de potentieel psychotropische en lustopwekkende effecten van macawortel. Het verhaal gaat dat inca-strijders, die bekend stonden om hun kracht en uithoudingsvermogen in zowel de strijd als de slaapkamers, dit te danken hadden aan het gebruik van maca.

Macawortel koop je in gemalen vorm. Sprenkel er een beetje van in je vaporizer naar keuze, maar druk het niet aan. Er moet namelijk lucht langs kunnen stromen, en aandrukken zal de boel alleen maar verstoppen. Stel de temperatuur in op 150° - 200°C.

Gerelateerd artikel

Alles Wat Je Over Maca Moet Weten

KOLANOOT

Kola Nut

Kolanoten zijn in het westen van Afrika al eeuwenlang populair. Het heeft belangrijke sociale en culturele werkingen. De kolanoot heeft deze eerbied volledig verdiend, aangezien het vitaliteit en gezelligheid versterkt en mentale en fysieke uithoudingsvermogen verlengt. Wanneer je kolanoot verdampt met een sensueel doel, versterkt het bij beide seksen het uithoudingsvermogen en de focus op de andere persoon en de taak die te wachten staat.

Theobromine, cafeïne en theofylline zijn de belangrijkste bestanddelen die het geheim van de kolanoot kunnen verklaren. Ze zijn allemaal familie van de xanthine-alkaloïdefamile van opwekkende middelen die werken op het centrale zenuwstelsel. De biologische beschikbaarheid van deze bestanddelen is 100%, dus ze hebben meteen effect op je geest en bieden je direct genot. En wie houdt er nou niet van meer en langer genot?

De kolanoot bestaat in drie varianten: heel, gemalen of in poedervorm. De gemalen noot heeft de voorkeur, aangezien het in een handgrinder gestopt kan worden en perfect bereid kan worden voor het verdampingsapparaat. Kolanoot is vrij stevig, dus stel je temperatuur in op 185° - 200°C.

DAMIANA

Damiana
Turnera Afrodisiaca

Damiana is een struik uit Texas en Mexico met verdovende en euforische effecten op de mens. Het effect zou zelfs vergeleken kunnen worden met een milde cannabis-stone. Damiana likeur wordt in Mexico gebruikt als afrodisiacum, en de Maya’s gebruikten damiana thee om beide seksen te stimuleren. Door damiana direct te verdampen, komen bestanddelen vrij die euforie kunnen veroorzaken en gebruikt kunnen worden om seksueel plezier te vergroten.

Gerelateerd artikel

Damiana: Alles Wat Je Weten Moet

De smachtende staat van zijn met sterkere gevoelens die je krijgt wanneer je damiana gebruikt, wordt veroorzaakt door het molecuul apigenine. Deze flavonoïde heeft een voorkeur voor de benzodiazepine, adenosine and opioide-receptoren van het brein. Damiana is verraderlijk sterk. Zorg er dus voor dat je niet in een droomrijke slaap belandt in plaats van wat hete, sensuele actie.

Damiana is verkrijgbaar als poeder of in gemalen vorm. De gemalen versie is goed te grinden tot een makkelijk te verdampen portie. Stel de temperatuur in op 190°C en geniet van het heerlijke effect.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Je bezoekt onze Nederlandse website.