OG Kush (Expert Seeds) feminized

OG Kush is een van de populairste soorten van de VS. Kwekers houden van haar grote opbrengsten en blowers genieten van haar extreme kracht. Als je haar buiten kweekt, kan een enkele plant wel 1 kg zeer compacte en uiterst harsige toppen produceren. En met een THC-gehalte van 21% is de kracht meer dan alleen maar groot - zelfs doorgewinterde rokers zullen zeer tevreden zijn met haar kracht.

23,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 23.00
  • Aantal zaden: 3 € 23.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - OG Kush: Zeer compacte en uiterst harsige toppen

OG Kush is een van de populairste soorten in de VS, en dat is om meer dan één reden. Commerciële kwekers houden van haar vanwege haar hoge opbrengsten en gebruikers genieten van haar extreem hoge kracht. Als je haar in een kweekruimte kweekt, zullen de planten na 60-65 dagen klaar zijn voor de oogst en 550-600 g/m² opleveren - buiten kan een enkele plant wel 1 kg zeer compacte en uiterst harsige toppen produceren.

Met een THC-gehalte van 21% is de kracht werkelijk verbazingwekkend - beginners in het blowen zouden voorzichtigheid in acht moeten nemen, want één hijs kan al het tapijt onder je voeten vandaan trekken, maar 'die hard' blowers met een hoge tolerantie zullen meer dan tevreden zijn met haar kracht. Een volle en doordringende dennenappelsmaak en een langdurende, aangename nasmaak. Het extreem hoge cannabinoïdegehalte is als een geschreven uitnodiging om BHO of hasj te produceren.

Merk Expert Seeds
Genetica 75% Indica/25% Sativa
Ouders Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Bloeitijd 60-65 days
THC 21%
Opbrengst Indoor 550-600 g/m2
Opbrengst Outdoor 1000 g
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
OG Kush (Expert Seeds) feminized
OG Kush (Expert Seeds) feminized