Galangal (50 gram)

(1)

Galangal is een lid van de gember familie, maar heeft een sterkere smaak dan gewone gember. Het is een smaakstof en specerij, die wordt gebruikt in recepten in Zuid-Oost Azië, maar het heeft ook medicinale voordelen. Aangetoond is dat het een effectief middel is bij (maag)zweren en ontstekingen in de maag. Daarnaast bevordert het de bloedcirculatie, vooral in de handen en voeten.

5,75 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Galangal - Gemalen wortelstokken van een lid van de gember familie.

Galangal is een lid van de gember familie, maar heeft een veel scherpere smaak dan gember. De wortelstokken worden gebruikt als specerij en smaakmaker in vele recepten in Zuid-Oost Azië, maar het heeft ook medicinale voordelen. Ontdekt is, dat het een effectief middel is bij maagzweren en ontstekingen van de maag en het bevordert de bloedcirculatie, met name in de handen en voeten, waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar deze ledematen wordt verbeterd.

Regelmatig consumeren van Galangal kan de eetlust bevorderen, helpen bij de spijsvertering en verstoppingen en overgeven verminderen. Aangetoond is, dat het kan helpen bij de ademhaling, zoals bijvoorbeeld bij een neusverstopping, maar het helpt ook de ademhaling te reguleren. Tot poeder vermalen Galangal kan worden gesnoven om te ondersteunen bij neusinfecties. Een mix van Galangal en limoensap wordt vaak gebruikt bij de behandeling van hoest en verkoudheid.

De gedroogde wortelstokken van Galangal kunnen worden gemalen om er een thee van te maken. Regelmatige consumptie van deze thee heeft een kalmerend en rustgevend effect op het lichaam.

Van gemalen Galangal kan een pasta worden gemaakt, die op het lichaam kan worden aangebracht om pijn te verlichten.

Bekende bijwerkingen: Als je allergisch bent voor Galangal kan je gewrichtspijn en uitslag ervaren. In grote hoeveelheden kan het zuurbranden veroorzaken en een bloederige stoelgang.

Inhoud: 50 gram gemalen Galangal wortelstokken.

Reviews (1)
  (1)
  03/Feb/2015

  Pulver
  nicht zerkleinert wie auf dem bild sondern in pulverform. sehr intensiver geschmack. service von zamnesia sonst wie immer bestens!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Galangal (50 gram)
Galangal (50 gram)
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.