Cebil (Anadenanthera colubrina) 20 zaden

(7)

Deze zaden zijn rijk aan alkaloïden en moeten worden verwarmd en geroosterd om ze te drogen. Als de zaden droog zijn, vermaal je ze tot een poeder. Deze onopvallende, glanzende zaadjes bevatten veel bufotenine en DMT en zorgen voor intense, hallucinogene ervaringen die indruk maken op zelfs de meest bedreven psychonauten.

6,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Cebil - (Anadenanthera Colubrina): Intense visuals met buitengewone lichamelijke ervaring

CEBIL

De zaden van de Cebil-boom (Anadenanthera colubrina) kunnen worden gesnoven, gerookt, tot een thee gebrouwen of gekauwd. Hierdoor zal een psychedelische toestand ontstaan met intense hallucinaties. De grote, bruine, leerachtig uitziende zaden bevatten bufotenine en DMT. Deze hoogwaardige zaden kunnen ook worden gebruikt om thuis je eigen Cebil-bomen te kweken. Anadenanthera colubrina komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en wordt al honderden jaren door de inheemse bevolking gebruikt als heilige plant.

DE EFFECTEN VAN CEBIL

De actieve entheogene verbindingen in Cebil zijn bufotenine en DMT. Beiden zijn zeer gerespecteerde psychedelische stoffen in de wereld van de geestverruimende middelen. Allereerst zal de hartslag versnellen en tintelende sensaties zullen zich een weg door het lichaam banen. Al snel zal er een lichamelijke lading manifesteren, die merkbaar is in alle lichaamsdelen. Als je stil ligt, met gesloten ogen, kan Cebil een volledige lichtshow veroorzaken met veranderende kleuren en patronen of druipende objecten.

Cebil doet denken aan DMT en LSD, maar minder lichamelijk ontkoppeld en de ervaring duurt ook minder lang. Het kan worden vergeleken met haar grote zus Yopo (Anadenathera peregrina). Deze komt uit hetzelfde plantengeslacht en bezit ook psychedelische eigenschappen. In grote hoeveelheden zal Cebil je zeker tot grote hoogten laten stijgen.

HET BEREIDEN VAN CEBIL

Cebil moet worden verwarmd en gedroogd voordat de psychedelische toepassingen kunnen worden ervaren. Verwarm een koekenpan op laag tot gemiddeld hoog vuur en onthoud dat je de zaden niet moet verbranden. Doe je Cebilzaden in de verwarmde pan en rooster ze tot ze poppen; want dat doen ze! Laat afkoelen en verwijder het schilletje. Als dit lastig gaat, zijn de zaden niet lang genoeg geroosterd. Vermaal de gedroogde zaden tot een fijn, geelachtig poeder. De Cebil zaden kunnen nu naar wens worden gebruikt.

Als je Cebil wil snuiven, kan je het poeder het beste basisch maken. Voeg gehydrateerde kalk toe, ongeveer eentiende van de hoeveelheid Cebil, en meng dit goed door. Gebruik niet teveel kalk. Je kan namelijk de neusholtes verbranden en Cebil zelf prikt ook een beetje.

Een gram van het poeder, gebruikt als snuff, zal bij een bedreven psychonaut een opwindende, intens visuele, psychedelische ervaring opwekken die 30-35 minuten duurt. Minder ervaren reizigers willen wellicht beginnen met 500 mg om de effecten te beoordelen. Absolute beginners moeten een voorzichtig snufje nemen. Sommige mensen kunnen misselijkheid ervaren, zoals geldt voor alle alkaloïden.

HET KWEKEN VAN CEBIL

De Cebil-boom komt uit Zuid-Amerika en kan uitgroeien tot een boom van drie tot twintig meter. De bast en takken ontwikkelen doorns en het bladerdak ziet eruit als dat van een varen. Van september tot juli produceert de boom langwerpige peulen die meerdere zaden bevatten in verschillende formaten.

Over het algemeen kunnen de Cebil zaden een aantal maanden worden bewaard en levensvatbaar blijven. Week de Cebil zaden 24 uur lang in water. Kies een potgrond die goed draineert. Blijf uit de buurt van veenmos omdat Cebil vatbaar is voor schimmels en fungi die worden veroorzaakt door een teveel aan water. In de natuur wordt Cebil gezaaid aan het oppervlak. De zaadpeulen landen op de grond. Wanneer ze droog zijn, zullen de peulen openspringen, waardoor de zaden op de grond terechtkomen.

De entheogene tuinier hoeft dus het geweekte zaadje slechts op de potgrond te leggen. Druk het zaadje licht aan om verplaatsing te voorkomen. De penwortel zal aan de onderkant van het zaadje de grond inschieten. Vervolgens wordt het zaadje omhoog geduwd, zodat ziektekiemen in de bodem geen kans krijgen. Wees voorzichtig bij het bewateren van Cebil. Voor een tropische plant, is ze ongelooflijk kwetsbaar voor schimmels.

Reviews (7)
  (7)
  14/Aug/2019

  Bad experience
  Definitely needs more instructions on how to use, spent an hour at least researching and no effects for me

  24/Jun/2019

  Not tried
  Waiting to find edible lime to mix with

  06/May/2019

  tres bon produit
  bon caliter

  04/Mar/2019

  Nicht geklappt
  Meine Zubereitung habe ich wie empfohlen gemacht aber wahrscheinlich waren die Samen zu lange in der Pfanne. Darum konnte ich es nicbt mehr einnehmen. Vieleicht beim nächsten mal.

  18/Feb/2019

  Cebil
  Yet another great product from the good people at Zamnesia! With this product its very much a case of trial and error in order to find the specific amount that works for you. However, when you do suss-out the correct dosage...well then the sky's the limit really! Enjoy!

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cebil (Anadenanthera colubrina) 20 zaden
Cebil (Anadenanthera colubrina) 20 zaden
Cebil (Anadenanthera colubrina) 20 zaden
Cebil (Anadenanthera colubrina) 20 zaden
Cebil (Anadenanthera colubrina) 20 zaden
Cebil (Anadenanthera colubrina) 20 zaden
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.