Ben je op zoek naar betaalbare peperproducten? Wij hebben een aantal geweldige artikelen voor je tegen speciale prijzen die je gegarandeerd niet aan je voorbij wilt laten gaan! Bij ons ben je aan het juiste adres voor plantenvoeding, zaden en alles daartussen. Je moet hard zoeken om betere prijzen te vinden dan onze aanbiedingen hier. Bekijk ze nu!
Als het gaat om hitte, zijn er maar weinig pepers die zo gewaardeerd worden als de Scotch Bonnet. Deze chili uit het Caribisch gebied is een veelgebruikt ingrediënt in hete sauzen. Maar nu kun je met deze handige shaker de Scotch Bonnet ook heel makkelijk met je favoriete gerechten combineren!
De Habenero is een zeer populaire chili die vanwege zijn heerlijk fruitige smaak en indrukwekkende 350.000 SHU al lang wordt gebruikt. Voeg de kracht van deze peper nu toe aan je favoriete recepten met dit potje chilipoeder van Scovilla. Strooi het naar wens over je eten en geniet van hitte en smaak zoals alleen de Habanero die kan bieden. Combineer het met curry's, vis, pasta's en meer!
Met ongeveer 577.000 SHU stond de Red Savina tot 2006 bekend als 's werelds heetste peper. Deze Red Savina Shaker van Scovilla is de ideale manier om je favoriete recepten wat meer pit te geven. Het gaat bijvoorbeeld perfect samen met curry's, pasta's en vlees. Geniet van heerlijke hitte die bijzonder aangenaam is. Wees spaarzaam met het gebruik, dan zit je altijd goed!
Ervaar een prikkend gevoel met de Trinidad Scorpion Moruga Red Shaker van Scovilla. Deze heerlijke chilivlokken zijn perfect voor het pittiger maken van allerlei recepten, vooral curry's en gemarineerde vlees- en visgerechten. Naast ongelooflijke hitte hebben ze ook een fruitige, bloemige smaak die je echt moet proberen. Gebruik met mate!
Geef je eten wat meer pit met de Carolina Reaper Shaker van Scovilla. De Carolina Reaper is bekend vanwege zijn hitte, met gemiddeld 2.000.000 SHU. Deze intense peper is nu in een handige poedervorm beschikbaar. Voeg een beetje toe aan je favoriete recepten en proef de scherpte. Een klein beetje is wel echt genoeg, dus gebruik met mate!
Als je van lekker heet houdt, voeg dan met Ghost Xdust van Scovilla een vleugje pit toe aan je recepten. Dit poeder is gemaakt van gedroogde en gemalen Naga Ghost-pepers, gemengd met kruiden en zout. Met ongeveer 1.000.000 SHU laat het vrijwel zeker het zweet bij je uitbreken en is een klein beetje vaak al genoeg! Geniet daarbij van de rijke en intense smaak.
De Carolina Reaper is de koningin onder de pepers en het hoofdingrediënt van Reaper's XDust van Scovilla. Met deze hete en aromatische mix til je je recepten naar een hoger niveau. Gebruik het met mate op rood vlees en wild, of verwerk het in een saus op basis van tomaat en pepertjes om je eten waanzinnig heet te maken. Dit poeder kun je heel nauwkeurig doseren op basis van je smaak en ervaring.
Gedroogde piripiri pepers (of African Bird's Eye pepers) zijn ideaal om je recepten wat meer pit te geven. Wil je bijvoorbeeld pittige BBQ rubs en hete sauzen maken, of je hete curry echt heet? Dan zijn deze pepers bijzonder geschikt. Met 200.000 SHU moet je wel met mate gebruiken om de smaken goed naar voren te laten komen.
Wil je je gerechten wat meer pit geven? Dan is dit misschien precies wat je zoekt. De combinatie van Worcestersaus en de Carolina Reaper-peper resulteert in deze Finest Heat Worcestersaus van Scovilla. De saus is geschikt voor vegans en volledig lactose- en glutenvrij om aan de wensen van iedere peperfan tegemoet te komen. Finest Heat Worcester wordt in een 100ml flesje geleverd.
Deze superhete barbecuesaus van Scovilla bevat chipotle, habanero en de Carolina Reaper-peper! Maak je borst maar nat voor een geweldige smaak en serieuze hitte! Waar wacht je nog op?
Dit is next level sriracha, uitsluitend geschikt voor mensen die graag in de brandende diepten van de hel vertoeven. Deze saus is verrijkt met de beruchte Carolina Reaper-peper, momenteel de heetste peper ter wereld; dit is daarmee de smaakmaker onder de smaakmakers! Verwacht extreme hitte en volle smaken die elk gerecht verrijken en verbeteren. Perfect als duivels hete sriracha jouw ding is.
Deze saus is gemaakt van een van de heetste pepers ter wereld, de Bhut Jolokia, of Ghost Pepper. Daarmee is deze saus van Mad Dog extreem heet. Op de Scovilleschaal scoort de peper ongeveer 150.000 SHU. Deze saus is daarmee supergeschikt voor diverse recepten en pikante jus. Haal hier je portie hitte in huis!
Mad Dog 357's Hete Saus is te zien in Hot Ones en een extreem sterke chilisaus, gemaakt in Sudbury, Massachusetts. Met een Scovillewaarde van 357.000 is deze saus serieus heet en exclusief voor de ware peperfan. Probeer een aanbevolen dosis van één druppel en bereid je voor op vuur in je mond en rillingen over je hele lichaam.
Deze barbecuesaus van Scovilla heet Friendly Fire. Waarom? Omdat de saus vurig is, maar ook ongelooflijk lekker. Je moet het gewoon proeven om het te begrijpen. Waar wacht je nog op?
Met 100.000 SHU is dit niet de heetste saus uit de collectie van Mad Dog 357. Dat gezegd hebbende, was het in 2012 de pittigste saus ter wereld. Onderschat de saus dus ook niet! Deze saus heeft de passende naam 'Scorpion Pepper Sauce' gekregen vanwege de angstaanjagende bite. De saus valt daarmee aan de mildere kant, maar wees gerust: voor Mad Dog betekent 'mild' nog altijd heel venijnig!
De Pure Ghost hete saus van Mad Dog 357 is gemaakt van een van de heetste chilipepers ter wereld: de ghost pepper. Deze peper staat ook wel bekend als 'Bhut Jolokia' en slaat hard en snel in. Pure Ghost hete saus is sterk genoeg om je in vuur en vlam te zetten. Heb jij een passie voor alles wat pittig is? Dan is deze saus onmisbaar in je keuken!
Scovilla Truff Stuff is beschikbaar in flesjes van 100ml. Deze pepersaus is een combinatie van Carolina Reaper met truffels. Het is daarmee een lekkere, smaakvolle en vurige saus die ideaal is om aan verschillende gerechten toe te voegen. Truff Stuff is additieven-, gluten- en lactosevrij en geschikt voor veganisten. Bestel vandaag nog deze lekkere peper-truffelsaus voor over al je maaltijden!
Deze Mini hete saus met 357.000 SHU is een combinatie van Cayennepepers (160.000 SHU), gruwelijk hete rode Habanero peper en een bizar peperextract met 3.000.000 SHU. Klein, maar voorzien van veel pit en intense smaken. Je hoeft die zalige hitte hiermee nooit meer te missen. Dankzij de combinatie van verschillende pepertjes geniet je van een verfrissende, fruitige saus, ondanks de extreme hitte.
Dragonfire Extreme Hot Sauce van Scovilla is zelfs voor de meest ervaren pittige sensatiezoekers niet misselijk. Je hebt er niet veel van nodig, dus druppel het voorzichtig in je favoriete gerecht of saus. Houd een drankje bij de hand om de hitte van deze draak te blussen. Extreem heet.
De Piripiri Shaker van Scovilla weet je favoriete recepten wat meer pit te geven. Of je het nu over frietjes of vlees strooit, maak je borst maar nat voor intense hitte. Met ongeveer 100.000 Scoville-eenheden biedt de Piripiri Shaker alle kracht van de African Bird's Eye-peper. Wees echter spaarzaam met het gebruik als je niet van al te heet eten houdt! Perfect voor iedereen.
Ervaar de pittige smaak van Scorpion XDust van Scovilla, een mix van Trinidad Scorpion, een van de allerheetste pepers ooit, met kruiden en zout. Je gerechten worden er heerlijk scherp van en door de score van ongeveer 2.000.000 op de schaal van Scoville, hoef je er steeds maar weinig van te gebruiken. Doe een snufje door je eten en geniet van de pittige smaak!
Hoewel de Scorpion Moruga in 2013 de titel ''s werelds heetste peper' heeft verloren, is het zeker geen milde soort. Met ongeveer 2 miljoen SHU leveren deze handgeplukte en gedroogde pepers alle smaak en sterkte die je van zo'n score mag verwachten. Gebruik ze om vlees- en visgerechten of vegetarische recepten flink wat meer pit te geven!
Sierkalebassen zijn prachtige decoraties, ideaal voor bloemstukken of tafelstukken. Met deze zadenmix kun je thuis met gemak een grote verscheidenheid aan sierpompoenen kweken. Zaai de zaden gewoon in het voorjaar direct in de grond. Indien nodig, kun je na vijf tot zes weken de planten verpotten. Vergeet niet om de geoogste vruchten langzaam te drogen om ze lang mooi te houden.
Cuphea ignea staat bekend als het luciferplantje (of luciferfuchsia) en dankt zijn naam aan de felle, oranje, buisvormige bloemen. In huis is het een prachtige kamerplant die direct zonlicht, een warme temperatuur en goed doorlatende aarde nodig heeft. Als je uit zaad kweekt, moet je de zaailingen verspenen wanneer ze ongeveer 8-10 cm hoog zijn en in kleine tot middelgrote potten zetten.
Heerlijke, zoete wortels kweken was nog nooit zo makkelijk dankzij onze Wortel Zaden Amsterdamse Bak 2 (Daucus carota). Zaai het wortelzaad aan het begin van de lente binnen voor onder glas en plant daarna buiten, zodat de plantjes maximaal profiteren van de zomerse warmte en zonnestralen. Zolang je ze goed verzorgt, kan het eigenlijk niet misgaan. Geniet in de zomer van heerlijke wortels!
Deze slanke wortelen vormen een gezonde snack en hebben een zoete, bevredigende smaak. Bovendien zijn deze zaden moeiteloos te kweken. Zo zullen zelfs de meest onervaren kwekers het waarschijnlijk niet heel moeilijk krijgen. Zaai deze zaden direct in de aarde en geef ze wat verzorging, en ze zullen in juli tot oktober een overvloed aan feloranje schoonheden opleveren. Perfect.
Wil je zorgeloos kweken? Koop dan deze Stokspekbonen Neckarkönigin (Phaseolus vulgaris) zaden. Plant de zaadjes halverwege mei direct in de grond en laat ze hun ding doen. Al met een beetje onderhoud, genoeg zonlicht en vochtige aarde zullen ze geweldig presteren. Ze leveren moeiteloos grote oogsten op, bestaande uit heerlijke, gezonde groente, en zijn daarmee ideaal voor iedereen!
Onze Kalimero F1 snackkomkommer is een simpele groente om te kweken, en niet te vergeten zeer snel! Eet de groente ingemaakt, in een salade of gewoon zo als gezonde snack. Zaai begin maart en breng de planten voor de bloei in de zomer buiten. De snelle groei maakt het mogelijk om van dezelfde plant aan het eind van de zomermaanden meerdere keren te oogsten. Veelzijdig en makkelijk!
Met zaden van de Bella F1 komkommer (Cucumis sativus) kweek je lange, zoete en knapperige vruchten die resistent zijn tegen meeldauw. Zaai ze vroeg of halverwege de lente buiten. Geef de planten voldoende water, maar houd de bladeren droog (dit trekt schimmels en andere ziekteverwekkers aan). Ondersteun de lange ranken met een trellis, en bespaar zo bovendien ruimte. Je oogst de hele zomer lang!
Start deze felgele beauties halverwege maart op, geef ze voldoende licht en vochtige aarde, en ze zullen je rijkelijk belonen. Deze zoete paprika's kun je aan het einde van de zomer oogsten. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en ongelooflijk veelzijdig. Voeg ze toe aan salades, taco's of elk ander hartig gerecht; ze brengen gegarandeerd de zon op je bord!
Ben je op zoek naar iets wat zowel qua kleur als smaak echt opvalt? Maak kennis met de Zoete Puntpaprika Kapiya. Deze paprika komt oorspronkelijk uit Bulgarije, maar wordt wereldwijd veel gebruikt. Zaai de zaden vroeg in het voorjaar en verpot de jonge plantjes zodra de eerste blaadjes verschijnen. Zet de planten buiten en laat ze gedijen tot oktober voor een kleurrijke en smaakvolle oogst.
Wat moet je doen om heerlijke uien te krijgen? Simpel: zaai ze gewoon in het vroege voorjaar onder glas en zet de plantjes eind april buiten in de vollegrond. Dan zijn ze in de zomer rijp en klaar om te oogsten! Zilverui kun je heel goed inleggen in zuur en is heerlijk in allerlei recepten. Voeg ze bijvoorbeeld toe aan een salade. De mogelijkheden zijn enorm en dat geldt ook voor de oogsten!
Deze peperige, milde en zoete Venkel Kiemgroente heeft 7-14 dagen nodig om te kiemen. Vervolgens moet je nog 2 weken wachten voordat de eerste blaadjes klaar zijn. Heerlijk in allerlei recepten. Zolang het plantje genoeg licht en warmte krijgt en de omliggende aarde vochtig blijft, zit je eigenlijk altijd goed! Deze snelgroeiende kiemgroente scoort op vele vlakken. Kweek het nu zelf!
Deze snelbloeiende, onderhoudsarme Aziatische bladgroente groeit in allerlei omgevingen, en is geschikt voor kwekers van alle niveaus. Zaai de zaden aan het begin van de lente en je kunt de blaadjes al na enkele weken bloei oogsten. Dankzij de mosterdachtige smaak is Mizuna Kiemgroente een heerlijke toevoeging aan salades en andere recepten die wel wat smaak kunnen gebruiken!
Deze kleurrijke Microgreens Gemengde Sla bevat sla in verschillende vormen en bladkleuren. Je kunt deze zaden het hele jaar door kweken, zodat je altijd een lekkere salade op tafel zet. Zaai de zaden wanneer je maar wilt, want ze groeien snel. Houd de aarde vochtig, maar niet doorweekt en al snel oogst je verrukkelijke sla waarmee je talloze gerechten kunt maken. Ideaal voor allerlei kwekers!
Maak salades nog lekkerder met de Exotische Salade Mix. Strooi de zaden gewoon over de aarde, druk ze voorzichtig aan en dek ze lichtjes af. Geef wat water en gebruik een of twee keer per dag je plantenspuit om de aarde vochtig te houden. Oogsten kan na 2-3 weken, wanneer de eerste set echte bladeren verschijnen. Microgroenten gedijen in een zonnige omgeving, zoals een vensterbank of balkon.