Ben je op zoek naar betaalbare peperproducten? Wij hebben een aantal geweldige artikelen voor je tegen speciale prijzen die je gegarandeerd niet aan je voorbij wilt laten gaan! Bij ons ben je aan het juiste adres voor plantenvoeding, zaden en alles daartussen. Je moet hard zoeken om betere prijzen te vinden dan onze aanbiedingen hier. Bekijk ze nu!
De Habenero is een zeer populaire chili die vanwege zijn heerlijk fruitige smaak en indrukwekkende 350.000 SHU al lang wordt gebruikt. Voeg de kracht van deze peper nu toe aan je favoriete recepten met dit potje chilipoeder van Scovilla. Strooi het naar wens over je eten en geniet van hitte en smaak zoals alleen de Habanero die kan bieden. Combineer het met curry's, vis, pasta's en meer!
Ervaar een prikkend gevoel met de Trinidad Scorpion Moruga Red Shaker van Scovilla. Deze heerlijke chilivlokken zijn perfect voor het pittiger maken van allerlei recepten, vooral curry's en gemarineerde vlees- en visgerechten. Naast ongelooflijke hitte hebben ze ook een fruitige, bloemige smaak die je echt moet proberen. Gebruik met mate!
Geef je eten wat meer pit met de Carolina Reaper Shaker van Scovilla. De Carolina Reaper is bekend vanwege zijn hitte, met gemiddeld 2.000.000 SHU. Deze intense peper is nu in een handige poedervorm beschikbaar. Voeg een beetje toe aan je favoriete recepten en proef de scherpte. Een klein beetje is wel echt genoeg, dus gebruik met mate!
Gedroogde piripiri pepers (of African Bird's Eye pepers) zijn ideaal om je recepten wat meer pit te geven. Wil je bijvoorbeeld pittige BBQ rubs en hete sauzen maken, of je hete curry echt heet? Dan zijn deze pepers bijzonder geschikt. Met 200.000 SHU moet je wel met mate gebruiken om de smaken goed naar voren te laten komen.
De Red Savina is een nakomeling van de habanero en heeft een intense smaak die de perfecte aanvulling is op je favoriete eten. Deze gedroogde pepers worden geleverd in verpakkingen van 20g. Voeg wat toe aan vlees, vis of groenten en ervaar wat de Red Savina te bieden heeft. Met ongeveer 577.000 SHU was dit tot 2006 's werelds heetste peper ooit. Wees dus wel voorzichtig!
Wil je je gerechten wat meer pit geven? Dan is dit misschien precies wat je zoekt. De combinatie van Worcestersaus en de Carolina Reaper-peper resulteert in deze Finest Heat Worcestersaus van Scovilla. De saus is geschikt voor vegans en volledig lactose- en glutenvrij om aan de wensen van iedere peperfan tegemoet te komen. Finest Heat Worcester wordt in een 100ml flesje geleverd.
Deze superhete barbecuesaus van Scovilla bevat chipotle, habanero en de Carolina Reaper-peper! Maak je borst maar nat voor een geweldige smaak en serieuze hitte! Waar wacht je nog op?
Met 100.000 SHU is dit niet de heetste saus uit de collectie van Mad Dog 357. Dat gezegd hebbende, was het in 2012 de pittigste saus ter wereld. Onderschat de saus dus ook niet! Deze saus heeft de passende naam 'Scorpion Pepper Sauce' gekregen vanwege de angstaanjagende bite. De saus valt daarmee aan de mildere kant, maar wees gerust: voor Mad Dog betekent 'mild' nog altijd heel venijnig!
Dit is next level sriracha, uitsluitend geschikt voor mensen die graag in de brandende diepten van de hel vertoeven. Deze saus is verrijkt met de beruchte Carolina Reaper-peper, momenteel de heetste peper ter wereld; dit is daarmee de smaakmaker onder de smaakmakers! Verwacht extreme hitte en volle smaken die elk gerecht verrijken en verbeteren. Perfect als duivels hete sriracha jouw ding is.
De Pure Gold Hete Saus van Mad Dog 357 scoort ruim 1.000.000 SHU op de schaal van Scoville. Deze hitte is ronduit gevaarlijk. De kogel, die om de hals van het flesje hangt, bevat een kleine lepel. Deze kun je gebruiken om deze bizar hete chilisaus te doseren. Vanwege de verse pepers en het capsaïcine-poeder, mag je op fruitige, licht ontvlambare hitte rekenen!
Deze saus is gemaakt van een van de heetste pepers ter wereld, de Bhut Jolokia, of Ghost Pepper. Daarmee is deze saus van Mad Dog extreem heet. Op de Scovilleschaal scoort de peper ongeveer 150.000 SHU. Deze saus is daarmee supergeschikt voor diverse recepten en pikante jus. Haal hier je portie hitte in huis!
Mad Dog 357's Hete Saus is te zien in Hot Ones en een extreem sterke chilisaus, gemaakt in Sudbury, Massachusetts. Met een Scovillewaarde van 357.000 is deze saus serieus heet en exclusief voor de ware peperfan. Probeer een aanbevolen dosis van één druppel en bereid je voor op vuur in je mond en rillingen over je hele lichaam.
Deze barbecuesaus van Scovilla heet Friendly Fire. Waarom? Omdat de saus vurig is, maar ook ongelooflijk lekker. Je moet het gewoon proeven om het te begrijpen. Waar wacht je nog op?
De Pure Ghost hete saus van Mad Dog 357 is gemaakt van een van de heetste chilipepers ter wereld: de ghost pepper. Deze peper staat ook wel bekend als 'Bhut Jolokia' en slaat hard en snel in. Pure Ghost hete saus is sterk genoeg om je in vuur en vlam te zetten. Heb jij een passie voor alles wat pittig is? Dan is deze saus onmisbaar in je keuken!
Scovilla Truff Stuff is beschikbaar in flesjes van 100ml. Deze pepersaus is een combinatie van Carolina Reaper met truffels. Het is daarmee een lekkere, smaakvolle en vurige saus die ideaal is om aan verschillende gerechten toe te voegen. Truff Stuff is additieven-, gluten- en lactosevrij en geschikt voor veganisten. Bestel vandaag nog deze lekkere peper-truffelsaus voor over al je maaltijden!
Deze Mini hete saus met 357.000 SHU is een combinatie van Cayennepepers (160.000 SHU), gruwelijk hete rode Habanero peper en een bizar peperextract met 3.000.000 SHU. Klein, maar voorzien van veel pit en intense smaken. Je hoeft die zalige hitte hiermee nooit meer te missen. Dankzij de combinatie van verschillende pepertjes geniet je van een verfrissende, fruitige saus, ondanks de extreme hitte.
Dragonfire Extreme Hot Sauce van Scovilla is zelfs voor de meest ervaren pittige sensatiezoekers niet misselijk. Je hebt er niet veel van nodig, dus druppel het voorzichtig in je favoriete gerecht of saus. Houd een drankje bij de hand om de hitte van deze draak te blussen. Extreem heet.
Als het gaat om hitte, zijn er maar weinig pepers die zo gewaardeerd worden als de Scotch Bonnet. Deze chili uit het Caribisch gebied is een veelgebruikt ingrediënt in hete sauzen. Maar nu kun je met deze handige shaker de Scotch Bonnet ook heel makkelijk met je favoriete gerechten combineren!
Als je van lekker heet houdt, voeg dan met Ghost Xdust van Scovilla een vleugje pit toe aan je recepten. Dit poeder is gemaakt van gedroogde en gemalen Naga Ghost-pepers, gemengd met kruiden en zout. Met ongeveer 1.000.000 SHU laat het vrijwel zeker het zweet bij je uitbreken en is een klein beetje vaak al genoeg! Geniet daarbij van de rijke en intense smaak.
De Carolina Reaper is de koningin onder de pepers en het hoofdingrediënt van Reaper's XDust van Scovilla. Met deze hete en aromatische mix til je je recepten naar een hoger niveau. Gebruik het met mate op rood vlees en wild, of verwerk het in een saus op basis van tomaat en pepertjes om je eten waanzinnig heet te maken. Dit poeder kun je heel nauwkeurig doseren op basis van je smaak en ervaring.
Hoewel de Scorpion Moruga in 2013 de titel ''s werelds heetste peper' heeft verloren, is het zeker geen milde soort. Met ongeveer 2 miljoen SHU leveren deze handgeplukte en gedroogde pepers alle smaak en sterkte die je van zo'n score mag verwachten. Gebruik ze om vlees- en visgerechten of vegetarische recepten flink wat meer pit te geven!
Voeg wat levendige paarse kleuren aan je tuin toe! Paprika Purple Bell is hier perfect voor. Kweek de zaden van maart tot eind mei onder glas op, en je kunt in de zomer een berg aan prachtige paarse paprika's oogsten. Plant ze in ietwat vochtige grond en behoud een constante temperatuur van 20 tot 25°C, dan kan het niet fout gaan. De zoete smaken vormen de perfecte aanvulling op diverse gerechten.
De Supersweet 100 kerstomaat is een hybride met een toepasselijke naam. Onder de juiste omstandigheden krijg je wel honderd extreem zoete tomaatjes per rank! Weet wel dat dit een grote plant wordt die volle zon nodig heeft. Met goede verzorging, ondersteuning met stokken of een trellis en natuurlijke voeding kom je een heel eind.
Net als normale basilicum kun je Dark Opal basilicum het best binnen zaaien. Laat de zaailingen op een warme vensterbank hun wortels en eerste blaadjes ontwikkelen. Halverwege/eind van de lente buiten zetten. Basilicum gedijt in luchtige grond en gedeeltelijke schaduw/volle zon. Geef zuinig water ('s ochtends zodat de wortels kunnen drogen). Gebruik het in gerechten en als natuurlijke insecticide.
Rol eens een magisch tapijtje uit! Deze Japanse Bloemenmix is ideaal voor bloembedden, maar je kunt ook rijtjes zaaien. Zaai de zaden in april, dan pluk je in de zomer de vruchten van je werk. De bloemen vragen weinig onderhoud. Geef simpelweg regelmatig water en laat de zon haar magie verrichten. Ze zullen vanzelf bloeien, dus je hoeft alleen maar van de pracht te genieten.
Oorspronkelijk komen Thai Pink Egg Cocktailtomaten uit Thailand, waar ze gewild zijn vanwege hun lichtrode kleur en heerlijk zoete vruchtvlees. Hoewel Thai Pink Egg groeit zoals andere (Solanum lycopersicum) tomatensoorten, zijn ze beter bestand tegen regen en hitte. Als je de planten regelmatig snoeit en bemest, oogst je tomaten in overvloed.
Bosaardbei (Fragaria vesca) houdt van de volle zon of halfschaduw, hoewel bij hitte volledige schaduw aan het eind van de dag gewenst is. Toch produceert de plant meer fruit op lichte, zonnige locaties. Kweek Fragaria vesca in goed doorlatende, vruchtbare en vochtige grond. Bosaardbeien hebben een sterke smaak en kunnen zowel vers als geconserveerd worden gegeten.
Kleur bekennen doe je zeker met deze pimpelpaarse wortels! Deze prachtige wortels zijn paars van buiten en oranje van binnen. Daarmee vallen ze behoorlijk op, maar ze zijn ook lekker zoet en ideaal voor salades, als bijgerecht of tussendoortje. Ze zijn veelzijdig in de keuken, maar ook in de tuin. Zaai deze zaden direct in de grond en laat ze zon en warmte opnemen tot je kunt oogsten.
Indigo Rose is een heirloom tomatensoort (Solanum lycopersicum) die waanzinnige paarse-zwarte vruchten ontwikkelt. Net als andere tomaten groeit Indigo Rose het liefst in de volle zon en in vruchtbare grond. Snoei de planten regelmatig en steun ze met stokken of een trellis. Zodra de tomaten aan de schaduwzijde licht roze-rood worden en aan de zonzijde diep paars-zwart, kun je ze plukken!
Niets is zo bevredigend als je eigen aardbeien kweken! Met deze Aardbei Grandian F1 zaden oogst je grote, dikke en heerlijk zoete vruchten. Zaai ze in een beschut zaaibed, bij een temperatuur van rond de 20°C. Zet de plantjes zodra het zomer is in grote potten of in de volle grond. Als de aardbeien groot en rood zijn, kun je ze plukken. Zaai het zaad het jaar erop opnieuw!
Zoek je een mooie kamerplant, maar heb je geen groene vingers? Dan is de sierasperge (Asparagus plomosus nanus) echt iets voor jou. Je kunt de plant bij 20°C het hele jaar door kweken. Zet hem in een kleine of middelgrote pot en geef hem veel licht, maar geen felle zon. De sierasperge is met zijn lange, geveerde bladeren een lust voor het oog, maar ook supermakkelijk te verzorgen.
Gerst - Kattengras (Hordeum vulgare) zaden zijn, zoals de naam al zegt, perfect voor je kat. Het werkt als spijsverteringshulp en kan helpen om haarballen te voorkomen! De plant is makkelijk te kweken en te verzorgen. Je kunt de zaden tussen april en september zaaien. Laat ze op een lichte plaats gedijen, maar zorg ervoor dat ze niet te veel direct zonlicht krijgen. Deze plant groeit snel!
Sierkalebassen zijn prachtige decoraties, ideaal voor bloemstukken of tafelstukken. Met deze zadenmix kun je thuis met gemak een grote verscheidenheid aan sierpompoenen kweken. Zaai de zaden gewoon in het voorjaar direct in de grond. Indien nodig, kun je na vijf tot zes weken de planten verpotten. Vergeet niet om de geoogste vruchten langzaam te drogen om ze lang mooi te houden.
Philodendron komt oorspronkelijk uit de tropische gebieden van Brazilië, Argentinië, Bolivia en Paraguay. Maar met deze zaden kun je Philodendron ook heel eenvoudig als kamerplant kweken. Kiem ze in het voorjaar en zet de zaailingen in aparte potten zodra ze wat zijn gegroeid. De volwassen planten houden van licht, maar niet van direct zonlicht. En let op: Philodendron is giftig voor huisdieren!
Cuphea ignea staat bekend als het luciferplantje (of luciferfuchsia) en dankt zijn naam aan de felle, oranje, buisvormige bloemen. In huis is het een prachtige kamerplant die direct zonlicht, een warme temperatuur en goed doorlatende aarde nodig heeft. Als je uit zaad kweekt, moet je de zaailingen verspenen wanneer ze ongeveer 8-10 cm hoog zijn en in kleine tot middelgrote potten zetten.
Chamaedorea elegans, beter bekend als 'Mexicaanse dwergpalm', komt uit Midden-Amerika, maar heeft de hele wereld veroverd. Met hun diepgroene bladeren zijn deze palmen het hele jaar door prachtig. Zaai als het warm is (25º) in potjes met vochtige grond en heb geduld - het kan tot 100 dagen duren voordat de zaden ontkiemen! De palmen houden van licht, maar niet van direct zonlicht.
Heerlijke, zoete wortels kweken was nog nooit zo makkelijk dankzij onze Wortel Zaden Amsterdamse Bak 2 (Daucus carota). Zaai het wortelzaad aan het begin van de lente binnen voor onder glas en plant daarna buiten, zodat de plantjes maximaal profiteren van de zomerse warmte en zonnestralen. Zolang je ze goed verzorgt, kan het eigenlijk niet misgaan. Geniet in de zomer van heerlijke wortels!
Wil je zorgeloos kweken? Koop dan deze Stokspekbonen Neckarkönigin (Phaseolus vulgaris) zaden. Plant de zaadjes halverwege mei direct in de grond en laat ze hun ding doen. Al met een beetje onderhoud, genoeg zonlicht en vochtige aarde zullen ze geweldig presteren. Ze leveren moeiteloos grote oogsten op, bestaande uit heerlijke, gezonde groente, en zijn daarmee ideaal voor iedereen!
Onze Kalimero F1 snackkomkommer is een simpele groente om te kweken, en niet te vergeten zeer snel! Eet de groente ingemaakt, in een salade of gewoon zo als gezonde snack. Zaai begin maart en breng de planten voor de bloei in de zomer buiten. De snelle groei maakt het mogelijk om van dezelfde plant aan het eind van de zomermaanden meerdere keren te oogsten. Veelzijdig en makkelijk!
Met zaden van de Bella F1 komkommer (Cucumis sativus) kweek je lange, zoete en knapperige vruchten die resistent zijn tegen meeldauw. Zaai ze vroeg of halverwege de lente buiten. Geef de planten voldoende water, maar houd de bladeren droog (dit trekt schimmels en andere ziekteverwekkers aan). Ondersteun de lange ranken met een trellis, en bespaar zo bovendien ruimte. Je oogst de hele zomer lang!
Start deze felgele beauties halverwege maart op, geef ze voldoende licht en vochtige aarde, en ze zullen je rijkelijk belonen. Deze zoete paprika's kun je aan het einde van de zomer oogsten. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en ongelooflijk veelzijdig. Voeg ze toe aan salades, taco's of elk ander hartig gerecht; ze brengen gegarandeerd de zon op je bord!
Wat moet je doen om heerlijke uien te krijgen? Simpel: zaai ze gewoon in het vroege voorjaar onder glas en zet de plantjes eind april buiten in de vollegrond. Dan zijn ze in de zomer rijp en klaar om te oogsten! Zilverui kun je heel goed inleggen in zuur en is heerlijk in allerlei recepten. Voeg ze bijvoorbeeld toe aan een salade. De mogelijkheden zijn enorm en dat geldt ook voor de oogsten!
Deze peperige, milde en zoete Venkel Kiemgroente heeft 7-14 dagen nodig om te kiemen. Vervolgens moet je nog 2 weken wachten voordat de eerste blaadjes klaar zijn. Heerlijk in allerlei recepten. Zolang het plantje genoeg licht en warmte krijgt en de omliggende aarde vochtig blijft, zit je eigenlijk altijd goed! Deze snelgroeiende kiemgroente scoort op vele vlakken. Kweek het nu zelf!
Deze kleurrijke Microgreens Gemengde Sla bevat sla in verschillende vormen en bladkleuren. Je kunt deze zaden het hele jaar door kweken, zodat je altijd een lekkere salade op tafel zet. Zaai de zaden wanneer je maar wilt, want ze groeien snel. Houd de aarde vochtig, maar niet doorweekt en al snel oogst je verrukkelijke sla waarmee je talloze gerechten kunt maken. Ideaal voor allerlei kwekers!
Maak salades nog lekkerder met de Exotische Salade Mix. Strooi de zaden gewoon over de aarde, druk ze voorzichtig aan en dek ze lichtjes af. Geef wat water en gebruik een of twee keer per dag je plantenspuit om de aarde vochtig te houden. Oogsten kan na 2-3 weken, wanneer de eerste set echte bladeren verschijnen. Microgroenten gedijen in een zonnige omgeving, zoals een vensterbank of balkon.
Boerenkool (Brassica oleracea) staat bekend als een van de voedzaamste groenten die er zijn. Maar wist je dat de spruiten van boerenkool nog meer voedingsstoffen bevatten dan de volledig volgroeide plant? Zaai de boerenkool zaden dicht op elkaar in een propagator en oogst je heerlijk verse en voedzame spruiten na zeven tot tien dagen!
De Groene Daikon Radijs is heerlijk, zeer voedzaam en wordt vaak als garnering in de Japanse keuken gebruikt. Groene Daikon Microgreens zijn net zo vol van smaak, maar hebben een nog hogere voedingsdichtheid. Om ze te kweken, hoef je alleen maar de zaden dicht op elkaar in een kweekbak te zaaien. Na ongeveer één week kun je de spruiten oogsten. Ze hebben een lekkere frisse, pittige smaak.
Upgrade je tuin met deze fraaie selectie wilde bloemen. Deze gemengde zaden bevatten zowel eenjarige als meerjarige bloemen, waardoor je er lange tijd van kunt genieten. Alle soorten zijn zorgvuldig gekozen om de mooiste kleuren en aroma's te bieden, die niet alleen voor mensen, maar ook voor vlinders, bijen en andere insecten een lust voor het oog zijn.