Peppershop Aanbiedingen

Er zijn 183 producten.

Ben je op zoek naar betaalbare peperproducten? Wij hebben een aantal geweldige artikelen voor je tegen speciale prijzen die je gegarandeerd niet aan je voorbij wilt laten gaan! Bij ons ben je aan het juiste adres voor plantenvoeding, zaden en alles daartussen. Je moet hard zoeken om betere prijzen te vinden dan onze aanbiedingen hier. Bekijk ze nu!

Lees meer...
Lees minder
--
  • --
  • Best beoordeeld
  • Meest populair
  • Meeste recensies
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
  • Productnaam: A tot Z
  • Productnaam: Z tot A
producten

Zaden Van De Bosaardbei (Fragaria Vesca)

Bosaardbei (Fragaria vesca) houdt van de volle zon of halfschaduw, hoewel bij hitte volledige schaduw aan het eind van de dag gewenst is. Toch produceert de plant meer fruit op lichte, zonnige locaties. Kweek Fragaria vesca in goed doorlatende, vruchtbare en vochtige grond. Bosaardbeien hebben een sterke smaak en kunnen zowel vers als geconserveerd worden gegeten.

(12)
€ 1,99
Op voorraad

Habanero Orange Zaden

Deze chilipepers smaken heerlijk en zijn duivels heet. Vanwege de kwaliteit en veelzijdigheid zijn ze wereldwijd ontzettend populair. Koop de zaden nu; je krijgt er geen spijt van!

(8)
€ 2,99
Op voorraad

Dragonfire Extreme Hot Sauce (Scovilla)

Dragonfire Extreme Hot Sauce van Scovilla is zelfs voor de meest ervaren pittige sensatiezoekers niet misselijk. Je hebt er niet veel van nodig, dus druppel het voorzichtig in je favoriete gerecht of saus. Houd een drankje bij de hand om de hitte van deze draak te blussen. Extreem heet.

(19)
€ 4,50
Op voorraad

Hot Sauce (Mad Dog 357)

Mad Dog 357's Hete Saus is te zien in Hot Ones en een extreem sterke chilisaus, gemaakt in Sudbury, Massachusetts. Met een Scovillewaarde van 357.000 is deze saus serieus heet en exclusief voor de ware peperfan. Probeer een aanbevolen dosis van één druppel en bereid je voor op vuur in je mond en rillingen over je hele lichaam.

(5)
€ 14,99
Op voorraad

Paprika Yolo Wonder (Capsicum Annuum) Zaden

De Yolo Wonder paprika is verwant aan de beroemde California Wonder. Ze is goed bestand tegen ziekte en levert veel zoete, knapperige paprika's. Zaai de zaden 45–60cm uit elkaar in de volle zon in luchtige aarde, rijk aan organisch materiaal. Geef regelmatig water en voed je bloeiende planten met kaliumrijke voeding. Snoei de bladeren van jonge planten om een struikachtige groei te...

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Hot Sauce Ghost Pepper Edition (Mad Dog 357)

Deze saus is gemaakt van een van de heetste pepers ter wereld, de Bhut Jolokia, of Ghost Pepper. Daarmee is deze saus van Mad Dog extreem heet. Op de Scovilleschaal scoort de peper ongeveer 150.000 SHU. Deze saus is daarmee supergeschikt voor diverse recepten en pikante jus. Haal hier je portie hitte in huis!

(2)
€ 14,99
Op voorraad

Pure Ghost Hot Sauce (Mad Dog 357)

De Pure Ghost hete saus van Mad Dog 357 is gemaakt van een van de heetste chilipepers ter wereld: de ghost pepper. Deze peper staat ook wel bekend als 'Bhut Jolokia' en slaat hard en snel in. Pure Ghost hete saus is sterk genoeg om je in vuur en vlam te zetten. Heb jij een passie voor alles wat pittig is? Dan is deze saus onmisbaar in je keuken!

(3)
€ 12,99
Op voorraad

Pure Gold Hot Sauce (Mad Dog 357)

De Pure Gold Hete Saus van Mad Dog 357 scoort ruim 1.000.000 SHU op de schaal van Scoville. Deze hitte is ronduit gevaarlijk. De kogel, die om de hals van het flesje hangt, bevat een kleine lepel. Deze kun je gebruiken om deze bizar hete chilisaus te doseren. Vanwege de verse pepers en het capsaïcine-poeder, mag je op fruitige, licht ontvlambare hitte rekenen!

(7)
€ 22,99
Op voorraad

Bosaardbei - Yellow Cream (Fragaria vesca) Zaden

Bosaardbei is makkelijk te kweken op zonnige balkons, in vensterbanken en tuinen. Kiem de zaden binnen. Strooi ze op het oppervlak van de aarde, want ze hebben licht nodig. Bedek ze licht met aarde en houdt ze met een plantenspuit vochtig. Zaden kiemen in 3-4 weken en zodra de planten 4 bladeren hebben, kun je ze buiten in rijke aarde verpotten. Verwacht hetzelfde of het volgende jaar...

(1)
€ 3,99
Op voorraad

Scorpion Pepper Hot Sauce (Mad Dog 357)

Met 100.000 SHU is dit niet de heetste saus uit de collectie van Mad Dog 357. Dat gezegd hebbende, was het in 2012 de pittigste saus ter wereld. Onderschat de saus dus ook niet! Deze saus heeft de passende naam 'Scorpion Pepper Sauce' gekregen vanwege de angstaanjagende bite. De saus valt daarmee aan de mildere kant, maar wees gerust: voor Mad Dog betekent 'mild' nog altijd heel venijnig!

(2)
€ 13,99
Op voorraad

Mini Hot Sauce (Mad Dog 357)

Deze Mini hete saus met 357.000 SHU is een combinatie van Cayennepepers (160.000 SHU), gruwelijk hete rode Habanero peper en een bizar peperextract met 3.000.000 SHU. Klein, maar voorzien van veel pit en intense smaken. Je hoeft die zalige hitte hiermee nooit meer te missen. Dankzij de combinatie van verschillende pepertjes geniet je van een verfrissende, fruitige saus, ondanks de extreme...

(4)
€ 9,95
Op voorraad

Friendly Fire BBQ Sauce (Scovilla)

Deze barbecuesaus van Scovilla heet Friendly Fire. Waarom? Omdat de saus vurig is, maar ook ongelooflijk lekker. Je moet het gewoon proeven om het te begrijpen. Waar wacht je nog op?

(4)
€ 11,99
Op voorraad

Friendly Fire Extreme Hot Sauce (Scovilla)

Deze superhete barbecuesaus van Scovilla bevat chipotle, habanero en de Carolina Reaper-peper! Maak je borst maar nat voor een geweldige smaak en serieuze hitte! Waar wacht je nog op?

(2)
€ 15,99
Op voorraad

Dorset Naga Black Zaden

Als je serieuze hitte zoekt, gaat er weinig boven de Dorset Naga Black peper. Deze peper scoort wel 800.000 eenheden op de schaal van Scoville en is daarmee zo heet dat het ronduit gevaarlijk is voor leken! Kan het jou niet heet genoeg en wil je je ervaring naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder!

(12)
€ 2,99
Op voorraad

Pofmaïszaden (Zea Mays) - F1-hybride

Suikermaïs, Zea mays, of popmaïs is een oud gewas dat prima in de moestuin presteert. De plant prefereert volle zon en vochtige, vruchtbare aarde met goede drainage (met een neutrale of lichtzure pH). Zaai maïs in blokken voor effectieve windbestuiving om volle kolven te oogsten. Oogst de kolven wanneer de kwastjes aan het einde zwart kleuren en voeg de maïs aan je favoriete recepten toe.

(3)
€ 2,99
Op voorraad

Bhut Jolokia (Ghost Pepper) Zaden

Bhut Jolokia (Ghost Pepper) was ooit de heetste peper ter wereld. Met een beoordeling van ongeveer 1 miljoen eenheden op schaal van Scoville, moet je behoorlijk stevig in je schoenen aan. Kun jij de hitte behappen? Koop ze vandaag nog!

(59)
€ 2,99
Op voorraad

Carolina Reaper Zaden

'De heetste peper ter wereld'. Meer hoef je eigenlijk niet te weten over de Carolina Reaper. Met een score van tussen de 1,5 en 2,2 miljoen eenheden op de schaal van Scoville zijn deze pepers belachelijk en gevaarlijk heet. Wees dus voorzichtig!

(42)
€ 3,95
Op voorraad

Jamaican Bell Cambuci Zaden

Deze chilipepers zijn behoorlijk heet, maar niet overdreven. Perfect om je maaltijd extra pit en smaak te geven. Deze bijzonder gevormde pepers zijn onderaan mild en worden bovenaan steeds heter. Er is dus voor elk wat wils!

(9)
€ 2,99
Op voorraad

Habanero Mix Zaden

Deze mix van Habanero zaden varieert van gemiddeld heet tot behoorlijk heet en ze hebben een reeks heerlijke, zoete smaken. Daardoor zijn ze de perfecte aanvulling in veel verschillende gerechten, met name de Centraal- en Zuid-Amerikaanse keuken. Kweek ze nu zelf!

(28)
€ 2,99
Op voorraad

Tijm (Thymus Vulgaris) Zaden

Tijm, of 'Thymus vulgaris', is een overblijvende plant die oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied komt. Het heeft volle zon nodig om goed te groeien. Deze bossige plant kan met de juiste verzorging jarenlang in je tuin aanwezig blijven. Planten in leemachtige, goed gedraineerde aarde is daarbij de sleutel tot succes. Eenmaal rijp, kun je het net zoals oregano en salie gebruiken.

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Cayenne Long Slim Zaden

Deze Cayenne Long Slims zijn erg populair om mee te koken. Ze zijn veelzijdig, verrukkelijk en gemiddeld heet; ongeveer 30–50K op de schaal van Scoville. Bovendien is het kweken heel eenvoudig. Je behaalt geweldige opbrengsten onder uiteenlopende omstandigheden.

(16)
€ 1,99
Op voorraad

Biquinho Zaden

Deze pepers zijn super mild, met een score van slechts 500–1000 SHU. Dit betekent dat ze perfect zijn voor degenen met een lage tolerantie voor pittigheid, of mensen die hun salade wat pit willen geven. In combinatie met de snelle groei is deze peper erg geschikt voor beginners.

(5)
€ 2,99
Op voorraad

Serrano Zaden

Deze chilipeper biedt de perfecte balans tussen hitte, smaak en veelzijdigheid. Hij is ontzettend populair in Mexico en je kunt er superhete maaltijden mee maken of slechts wat pit toevoegen; afhankelijk van hoeveel je gebruikt. De Serrano peper is heuse aanrader voor iedereen die een allround chilipeper zoekt!

(7)
€ 1,99
Op voorraad

Venkelzaad 'Fino' (Foeniculum Vulgare)

Met haar unieke smaak en aroma is venkel al sinds de oude Grieken een geliefde groente. Zaai het in de vroege lentemaanden en laat de plant tot eind september groeien. Venkel heeft aardig wat ruimte nodig; de plant kan wel 2m hoog worden. Na het oogsten kun je venkelwortel en venkelkruid op allerlei manieren in de keuken gebruiken!

€ 1,99
Op voorraad

Wijnruit (Ruta Graveolens) Zaden

Ruta graveolens, of gewoon 'wijnruit', is winterhard en kan prima een slechte bodemvruchtbaarheid en droogte verdragen. Plant gevestigde planten in de volle zon en geef een beetje water, vooral als de bodem compact is. Snoei in het voorjaar volledig terug om nieuwe groei te stimuleren. Hoewel er vroeger ook mee werd gekookt, is wijnruit vooral geschikt als sierplant.

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Veldzuring (Rumex Acetosa) Zaden

Zaai veldzuring-zaden (Rumex acetosa) in lichte, warme grond in het voorjaar (na de laatste vorst). De plant houdt van vochtige aarde, dus geef regelmatig water, maar zorg ervoor dat de wortels niet onder water komen te staan. Snoeien tijdens het seizoen. Zuring kan vers in salades worden verwerkt of worden gekookt en gepureerd om er saus, soep of Aziatische curries of stoofschotels mee te...

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Wilde Cichorei (Cichorium Intybus) Zaden

Zaai wilde chicorei in de lente, na de laatste nachtvorst, op een plek met minimaal 6 uur direct zonlicht. Zaai de zaden niet dieper dan 0,5cm. Ze zullen na 2-3 weken ontkiemen in vochtige (maar niet natte) aarde. Dun de planten uit om er ongeveer 30cm tussen te houden. De verse bladeren en bloemen kun je zo eten. De wortels kunnen in gedroogde en gemalen vorm koffie vervangen.

€ 1,99
Op voorraad

Kardoen (Cynara Cardunculus) Zaden

Cynara cardunculus ('kardoen' of 'kardonzen') is een sterke, enigszins invasieve plant. Het gedijt in aarde die rijk is aan organisch materiaal (zoals mest en ontbindend plantaardig materiaal), in een warme omgeving met veel zonlicht. De stekelige bloemen kun je eten zoals artisjokken, terwijl je de stelen het beste kunt beschermen tegen de zon (met hoopjes aarde) en gekookt of gestoofd kunt...

€ 1,99
Op voorraad

Suikermeloen 'Oranje Ananas' (Cucumis Melo) Zaden

Zaai de zaden van suikermeloen na de laatste vorst buiten in de aarde. Zorg daarbij voor goede drainage en een zonnig plekje. Houd de aarde vochtig (maar niet nat), zodat de zaden kiemen. Zet de planten minimaal 30cm uit elkaar; je kunt meerdere zaadjes zaaien en de plantjes uitdunnen zodra ze verschijnen. Oogst wanneer de schil van kleur verandert en de vrucht rijp en aromatisch ruikt.

(4)
€ 1,99
Op voorraad

Peterselie 'Gekruld Donkergroen' (Petroselinum Crispum) Zaden

In tegenstelling tot andere kruiden is Petroselinum crispum (peterselie) dol op vruchtbare aarde. Je kunt peterselie binnen kiemen in een propagator of op een warme, zonnige vensterbank. Ook kun je na de laatste vorst direct buiten zaaien. Zorg voor veel zon, regelmatig water en meststoffen. Oogst de verse bladeren en stelen om een struikachtige groei te bevorderen en gebruik ze in de...

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Oregano (Origanum Vulgare) Zaden

Kweek oregano in afwaterende potten of plantenbakken, in de volle zon. De planten hebben een hekel aan vocht; geef daarom alleen water als de grond uitgedroogd is en niet teveel voeding. Als het lang regent, moet je ze afdekken, en door regelmatig blaadjes te plukken, laat je ze doorgroeien. Mediterrane en Latijns-Amerikaanse gerechten krijgen door oregano een heerlijk aardse, warme smaak!

€ 1,99
Op voorraad

Lavas (Levisticum Officinale) Zaden

Lavas kun je het beste in het voorjaar binnen opkweken. Als de plantjes twee sets blaadjes hebben en de vorst voorbij is, kun je ze buiten neerzetten. Verplanten doe je in vruchtbare, luchtige grond en in de volle zon. Zorg voor ietwat zure aarde (pH: ongeveer 6,5) die zanderig of leemachtig is, met veel organisch materiaal. Je kunt de lavasblaadjes en -wortels koken of rauw in salades...

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Marjolein-zaden (Majorana Hortensis)

Majorana hortensis, of echte marjolein, houdt net zoveel van de zon als oregano, haar nauw verwante nicht. Plant marjolein-zaden in een kweekbak of direct buiten in het voorjaar (na de laatste nachtvorst). Marjolein houdt van losse, goed doorlatende en vochtige grond, hoewel volgroeide planten best droogtetolerant zijn. Het is een geweldige smaakmaker voor varkensvlees, gevogelte en...

€ 1,99
Op voorraad

Kattenkruid (Nepeta Mussinii) Zaden

Kattenkruid is winterhard en kan in het late voorjaar direct buiten worden gezaaid. Het houdt van zurige, luchtige grond en volle zon. De planten vinden het fijn om regelmatig water te krijgen, maar kunnen ook een tijdje zonder. Er komen niet alleen katten op af, maar ook bijen en hommels, terwijl muggen er een hekel aan hebben. Bovendien kun je van kattenkruid heilzaam werkende thee...

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Aardbei Grandian F1 Zaden (Fragaria x Ananassa)

Niets is zo bevredigend als je eigen aardbeien kweken! Met deze Aardbei Grandian F1 zaden oogst je grote, dikke en heerlijk zoete vruchten. Zaai ze in een beschut zaaibed, bij een temperatuur van rond de 20°C. Zet de plantjes zodra het zomer is in grote potten of in de volle grond. Als de aardbeien groot en rood zijn, kun je ze plukken. Zaai het zaad het jaar erop opnieuw!

€ 3,99
Op voorraad

Kleine Pimpernel (Sanguisorba Minor) Zaden

Kleine pimpernel floreert in goed drainerende aarde. Het is een veerkrachtige en robuuste plant waarvan je de bladeren in de late zomer kunt oogsten. Zorg voor voldoende licht, warmte en water, en ze kan ongeveer 60cm hoog worden. Leuk weetje: deze plant behoorde tot de favorieten van Francis Bacon en Thomas Jefferson. Het smaakt heerlijk in sauzen, dressings en zelfs zomerse drankjes.

€ 1,99
Op voorraad

Salie (Salvia Officinalis) Zaden

Ontkiem salie aan het eind van de winter/vroeg in de lente in een kweekbakje. Zet de zaailingen na de laatste vorst buiten, zodra ze bladeren hebben ontwikkeld. Plant ze in potten of tuinperken op een zonnige plek met goed afwaterende grond. Snoei de planten regelmatig en oogst de verse bladeren om nieuwe groei te stimuleren. Gebruik salie in de keuken of om kruidenthee te maken.

(5)
€ 1,99
Op voorraad

Sint-Janskruidzaden (Hypericum Perforatum)

Hypericum perforatum (Sint Janskruid) is een vaste plant met stervormige bloemen. Je kunt het kruid het best in de volle zon of halfschaduw zetten, en het groeit zowel in leemachtige als zanderige grond. Droogte en vocht zijn geen probleem. Begin/midden zomer kun je het buiten planten en vermeerderen door middel van zaaien, delen of stekken. De bloemen worden al eeuwenlang holistisch...

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Anijs (Pimpinella Anisum) Zaden

Anijs moet in het vroege/midden van het voorjaar op een zonnige, beschutte plek worden gezaaid. De kieming duurt 3-4 weken, maar kan worden versneld door de zaden eerst te laten weken. Pimpinella anisum haat koude, natte omstandigheden, en houdt van goed afwaterende, lichtzure grond. Anijs kan laat in de zomer/vroeg in de herfst worden geoogst en is geschikt voor zoete én hartige gerechten.

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Kaneelbasilicum (Ocimum Basilicum) Zaden

Kaneelbasilicum, ook bekend als 'Mexicaanse basilicum', smaakt als basilicum verrijkt met kaneel, kruidnagel en anijs. Het is heerlijk in zowel zoete als hartige gerechten. Maar voordat je ermee kunt koken, moet je het kweken! Het groeit het best in de volle zon, in aarde met goede drainage. Kweek de zaden in de lente binnen op, en zet de planten daarna buiten, waar ze 1m kunnen worden.

(10)
€ 1,99
Op voorraad

'Dark Opal' Basilicumzaden (Ocimum Basilicum)

Net als normale basilicum kun je Dark Opal basilicum het best binnen zaaien. Laat de zaailingen op een warme vensterbank hun wortels en eerste blaadjes ontwikkelen. Halverwege/eind van de lente buiten zetten. Basilicum gedijt in luchtige grond en gedeeltelijke schaduw/volle zon. Geef zuinig water ('s ochtends zodat de wortels kunnen drogen). Gebruik het in gerechten en als natuurlijke...

(6)
€ 1,99
Op voorraad

Bieslook 'Middelfijn' (Allium Schoenoprasum)

Bieslook kun je het beste binnen opkweken en in het voorjaar na de laatste vorst buiten zetten, als het zo'n 10cm hoog is. Het gedijt goed in halfschaduw en houdt van vruchtbare, goed afwaterende grond met veel organisch materiaal. Zorg ervoor dat de aarde vochtig blijft en oogst regelmatig verse bladeren om nieuwe groei te stimuleren. Ideaal om diverse hartige gerechten op smaak te...

(4)
€ 1,99
Op voorraad

Bonenkruid (Satureja hortensis)

Bonenkruid (Satureja hortensis) behoort tot de lipbloemenfamilie en is nauw verwant aan tijm en rozemarijn. Het groeit goed in lichte, leemachtige grond met goede afwatering en veel zonlicht. De bladeren kunnen worden geoogst zodra de planten 12,5-15cm hoog zijn, en kunnen het best worden gebruikt vóór de bloei. Bonenkruid is geweldig voor o.a. sauzen en stoofschotels.

€ 1,99
Op voorraad

Bijvoetzaden (Artemisa Vulgaris)

Artemisa vulgaris, of bijvoet, houdt van een warme, relatief zonnige plek met goed doorlatende, droge grond. Het is een winterharde, droogtetolerante plant die zowel in zure als licht alkalische grond kan groeien. Kweek op in een propagator of na de laatste vorst buiten. Perfect voor het op smaak brengen van bouillon of wild, of voor het maken van een kruidentonic.

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Russische Dragon (Artemisia Dracunculus) Zaden

Dragon (Artemisia dracunculus) wordt al sinds 500 v.Chr. voor culinaire doeleinden gekweekt. Deze winterharde vaste plant groeit graag in de volle zon en in vruchtbare, goed doorlatende grond (hoewel zandige/leemachtige aarde ook prima is). Ontkiemen in de lente, met genoeg ruimte tussen de zaadjes voor de groei van de wortels. Ideaal om toe te voegen aan salades, marinades, specerijen en...

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Grote Engelwortel (Angelica Archangelica) Zaden

Grote Engelwortel komt oorspronkelijk uit Noord-Oost Europa. De plant heeft eetbare stengels die op selderij lijken. Het heeft daarmee talloze toepassingen in de keuken en kan zelfs bij het distilleren van jenever worden gebruikt. Grote Engelwortel heeft constant vochtige grond nodig om goed te gedijen. Plant de zaden in de lente en je kunt in de herfst oogsten.

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Hyssop (Hyssopus Officinalis) Zaden

Hyssop, of 'Hyssopus officinalis', behoort tot de lipbloemenfamilie en komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa en het Midden-Oosten. Deze struik groeit snel en moet in de vroege zomermaanden in vochtige aarde in de volle zon worden gezaaid. Aan het begin van augustus kun je oogsten. De bloemen en bladeren van deze plant hebben talloze culinaire en holistische toepassingen die de moeite waard...

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Komijn (Cuminum Cyminum) Zaden

Komijn heeft een lange, warme zomer nodig om zaden te produceren voor vermeerdering en gebruik in de keuken. Kweek de zaailingen vroeg (4 weken voor de laatste vorst) en zet ze buiten als de temperatuur boven de 15°C komt. Zet ze in de volle zon en wees zuinig met water. Komijn bloeit halverwege de zomer en is na zo'n 120 dagen oogstrijp. Je kunt gedroogd komijnzaad in allerlei recepten...

€ 1,99
Op voorraad

Je hebt 48 van 183 producten bekeken

Je bezoekt onze Nederlandse website.