Peppershop Aanbiedingen

Er zijn 183 producten.

Ben je op zoek naar betaalbare peperproducten? Wij hebben een aantal geweldige artikelen voor je tegen speciale prijzen die je gegarandeerd niet aan je voorbij wilt laten gaan! Bij ons ben je aan het juiste adres voor plantenvoeding, zaden en alles daartussen. Je moet hard zoeken om betere prijzen te vinden dan onze aanbiedingen hier. Bekijk ze nu!

Lees meer...
Lees minder
--
  • --
  • Best beoordeeld
  • Meest populair
  • Meeste recensies
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
  • Productnaam: A tot Z
  • Productnaam: Z tot A
producten

Zaden Van De Bosaardbei (Fragaria Vesca)

Bosaardbei (Fragaria vesca) houdt van de volle zon of halfschaduw, hoewel bij hitte volledige schaduw aan het eind van de dag gewenst is. Toch produceert de plant meer fruit op lichte, zonnige locaties. Kweek Fragaria vesca in goed doorlatende, vruchtbare en vochtige grond. Bosaardbeien hebben een sterke smaak en kunnen zowel vers als geconserveerd worden gegeten.

(12)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Habanero Orange Zaden

Deze chilipepers smaken heerlijk en zijn duivels heet. Vanwege de kwaliteit en veelzijdigheid zijn ze wereldwijd ontzettend populair. Koop de zaden nu; je krijgt er geen spijt van!

(8)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Dragonfire Extreme Hot Sauce (Scovilla)

Dragonfire Extreme Hot Sauce van Scovilla is zelfs voor de meest ervaren pittige sensatiezoekers niet misselijk. Je hebt er niet veel van nodig, dus druppel het voorzichtig in je favoriete gerecht of saus. Houd een drankje bij de hand om de hitte van deze draak te blussen. Extreem heet.

(19)
€ 4,50
Op voorraad

Hot Sauce (Mad Dog 357)

Mad Dog 357's Hete Saus is te zien in Hot Ones en een extreem sterke chilisaus, gemaakt in Sudbury, Massachusetts. Met een Scovillewaarde van 357.000 is deze saus serieus heet en exclusief voor de ware peperfan. Probeer een aanbevolen dosis van één druppel en bereid je voor op vuur in je mond en rillingen over je hele lichaam.

(5)
€ 14,99
Op voorraad

Paprika Yolo Wonder (Capsicum Annuum) Zaden

De Yolo Wonder paprika is verwant aan de beroemde California Wonder. Ze is goed bestand tegen ziekte en levert veel zoete, knapperige paprika's. Zaai de zaden 45–60cm uit elkaar in de volle zon in luchtige aarde, rijk aan organisch materiaal. Geef regelmatig water en voed je bloeiende planten met kaliumrijke voeding. Snoei de bladeren van jonge planten om een struikachtige groei te...

(2)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Hot Sauce Ghost Pepper Edition (Mad Dog 357)

Deze saus is gemaakt van een van de heetste pepers ter wereld, de Bhut Jolokia, of Ghost Pepper. Daarmee is deze saus van Mad Dog extreem heet. Op de Scovilleschaal scoort de peper ongeveer 150.000 SHU. Deze saus is daarmee supergeschikt voor diverse recepten en pikante jus. Haal hier je portie hitte in huis!

(3)
€ 14,99
Op voorraad

Pure Ghost Hot Sauce (Mad Dog 357)

De Pure Ghost hete saus van Mad Dog 357 is gemaakt van een van de heetste chilipepers ter wereld: de ghost pepper. Deze peper staat ook wel bekend als 'Bhut Jolokia' en slaat hard en snel in. Pure Ghost hete saus is sterk genoeg om je in vuur en vlam te zetten. Heb jij een passie voor alles wat pittig is? Dan is deze saus onmisbaar in je keuken!

(3)
€ 12,99
Op voorraad

Pure Gold Hot Sauce (Mad Dog 357)

De Pure Gold Hete Saus van Mad Dog 357 scoort ruim 1.000.000 SHU op de schaal van Scoville. Deze hitte is ronduit gevaarlijk. De kogel, die om de hals van het flesje hangt, bevat een kleine lepel. Deze kun je gebruiken om deze bizar hete chilisaus te doseren. Vanwege de verse pepers en het capsaïcine-poeder, mag je op fruitige, licht ontvlambare hitte rekenen!

(7)
€ 22,99
Op voorraad

Bosaardbei - Yellow Cream (Fragaria vesca) Zaden

Bosaardbei is makkelijk te kweken op zonnige balkons, in vensterbanken en tuinen. Kiem de zaden binnen. Strooi ze op het oppervlak van de aarde, want ze hebben licht nodig. Bedek ze licht met aarde en houdt ze met een plantenspuit vochtig. Zaden kiemen in 3-4 weken en zodra de planten 4 bladeren hebben, kun je ze buiten in rijke aarde verpotten. Verwacht hetzelfde of het volgende jaar...

(1)
€ 3,99 € 2,39
Op voorraad

Scorpion Pepper Hot Sauce (Mad Dog 357)

Met 100.000 SHU is dit niet de heetste saus uit de collectie van Mad Dog 357. Dat gezegd hebbende, was het in 2012 de pittigste saus ter wereld. Onderschat de saus dus ook niet! Deze saus heeft de passende naam 'Scorpion Pepper Sauce' gekregen vanwege de angstaanjagende bite. De saus valt daarmee aan de mildere kant, maar wees gerust: voor Mad Dog betekent 'mild' nog altijd heel venijnig!

(2)
€ 13,99
Op voorraad

Mini Hot Sauce (Mad Dog 357)

Deze Mini hete saus met 357.000 SHU is een combinatie van Cayennepepers (160.000 SHU), gruwelijk hete rode Habanero peper en een bizar peperextract met 3.000.000 SHU. Klein, maar voorzien van veel pit en intense smaken. Je hoeft die zalige hitte hiermee nooit meer te missen. Dankzij de combinatie van verschillende pepertjes geniet je van een verfrissende, fruitige saus, ondanks de extreme...

(4)
€ 9,95
Op voorraad

Friendly Fire BBQ Sauce (Scovilla)

Deze barbecuesaus van Scovilla heet Friendly Fire. Waarom? Omdat de saus vurig is, maar ook ongelooflijk lekker. Je moet het gewoon proeven om het te begrijpen. Waar wacht je nog op?

(4)
€ 11,99
Op voorraad

Friendly Fire Extreme Hot Sauce (Scovilla)

Deze superhete barbecuesaus van Scovilla bevat chipotle, habanero en de Carolina Reaper-peper! Maak je borst maar nat voor een geweldige smaak en serieuze hitte! Waar wacht je nog op?

(2)
€ 15,99
Op voorraad

Dorset Naga Black Zaden

Als je serieuze hitte zoekt, gaat er weinig boven de Dorset Naga Black peper. Deze peper scoort wel 800.000 eenheden op de schaal van Scoville en is daarmee zo heet dat het ronduit gevaarlijk is voor leken! Kan het jou niet heet genoeg en wil je je ervaring naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder!

(12)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Pofmaïszaden (Zea Mays) - F1-hybride

Suikermaïs, Zea mays, of popmaïs is een oud gewas dat prima in de moestuin presteert. De plant prefereert volle zon en vochtige, vruchtbare aarde met goede drainage (met een neutrale of lichtzure pH). Zaai maïs in blokken voor effectieve windbestuiving om volle kolven te oogsten. Oogst de kolven wanneer de kwastjes aan het einde zwart kleuren en voeg de maïs aan je favoriete recepten toe.

(3)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Bhut Jolokia (Ghost Pepper) Zaden

Bhut Jolokia (Ghost Pepper) was ooit de heetste peper ter wereld. Met een beoordeling van ongeveer 1 miljoen eenheden op schaal van Scoville, moet je behoorlijk stevig in je schoenen aan. Kun jij de hitte behappen? Koop ze vandaag nog!

(60)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Carolina Reaper Zaden

'De heetste peper ter wereld'. Meer hoef je eigenlijk niet te weten over de Carolina Reaper. Met een score van tussen de 1,5 en 2,2 miljoen eenheden op de schaal van Scoville zijn deze pepers belachelijk en gevaarlijk heet. Wees dus voorzichtig!

(42)
€ 3,95 € 2,37
Op voorraad

Jamaican Bell Cambuci Zaden

Deze chilipepers zijn behoorlijk heet, maar niet overdreven. Perfect om je maaltijd extra pit en smaak te geven. Deze bijzonder gevormde pepers zijn onderaan mild en worden bovenaan steeds heter. Er is dus voor elk wat wils!

(9)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Habanero Mix Zaden

Deze mix van Habanero zaden varieert van gemiddeld heet tot behoorlijk heet en ze hebben een reeks heerlijke, zoete smaken. Daardoor zijn ze de perfecte aanvulling in veel verschillende gerechten, met name de Centraal- en Zuid-Amerikaanse keuken. Kweek ze nu zelf!

(28)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Tijm (Thymus Vulgaris) Zaden

Tijm, of 'Thymus vulgaris', is een overblijvende plant die oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied komt. Het heeft volle zon nodig om goed te groeien. Deze bossige plant kan met de juiste verzorging jarenlang in je tuin aanwezig blijven. Planten in leemachtige, goed gedraineerde aarde is daarbij de sleutel tot succes. Eenmaal rijp, kun je het net zoals oregano en salie gebruiken.

(2)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Cayenne Long Slim Zaden

Deze Cayenne Long Slims zijn erg populair om mee te koken. Ze zijn veelzijdig, verrukkelijk en gemiddeld heet; ongeveer 30–50K op de schaal van Scoville. Bovendien is het kweken heel eenvoudig. Je behaalt geweldige opbrengsten onder uiteenlopende omstandigheden.

(17)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Biquinho Zaden

Deze pepers zijn super mild, met een score van slechts 500–1000 SHU. Dit betekent dat ze perfect zijn voor degenen met een lage tolerantie voor pittigheid, of mensen die hun salade wat pit willen geven. In combinatie met de snelle groei is deze peper erg geschikt voor beginners.

(5)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Serrano Zaden

Deze chilipeper biedt de perfecte balans tussen hitte, smaak en veelzijdigheid. Hij is ontzettend populair in Mexico en je kunt er superhete maaltijden mee maken of slechts wat pit toevoegen; afhankelijk van hoeveel je gebruikt. De Serrano peper is heuse aanrader voor iedereen die een allround chilipeper zoekt!

(7)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Venkelzaad 'Fino' (Foeniculum Vulgare)

Met haar unieke smaak en aroma is venkel al sinds de oude Grieken een geliefde groente. Zaai het in de vroege lentemaanden en laat de plant tot eind september groeien. Venkel heeft aardig wat ruimte nodig; de plant kan wel 2m hoog worden. Na het oogsten kun je venkelwortel en venkelkruid op allerlei manieren in de keuken gebruiken!

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Wijnruit (Ruta Graveolens) Zaden

Ruta graveolens, of gewoon 'wijnruit', is winterhard en kan prima een slechte bodemvruchtbaarheid en droogte verdragen. Plant gevestigde planten in de volle zon en geef een beetje water, vooral als de bodem compact is. Snoei in het voorjaar volledig terug om nieuwe groei te stimuleren. Hoewel er vroeger ook mee werd gekookt, is wijnruit vooral geschikt als sierplant.

(3)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Veldzuring (Rumex Acetosa) Zaden

Zaai veldzuring-zaden (Rumex acetosa) in lichte, warme grond in het voorjaar (na de laatste vorst). De plant houdt van vochtige aarde, dus geef regelmatig water, maar zorg ervoor dat de wortels niet onder water komen te staan. Snoeien tijdens het seizoen. Zuring kan vers in salades worden verwerkt of worden gekookt en gepureerd om er saus, soep of Aziatische curries of stoofschotels mee te...

(3)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Wilde Cichorei (Cichorium Intybus) Zaden

Zaai wilde chicorei in de lente, na de laatste nachtvorst, op een plek met minimaal 6 uur direct zonlicht. Zaai de zaden niet dieper dan 0,5cm. Ze zullen na 2-3 weken ontkiemen in vochtige (maar niet natte) aarde. Dun de planten uit om er ongeveer 30cm tussen te houden. De verse bladeren en bloemen kun je zo eten. De wortels kunnen in gedroogde en gemalen vorm koffie vervangen.

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Kardoen (Cynara Cardunculus) Zaden

Cynara cardunculus ('kardoen' of 'kardonzen') is een sterke, enigszins invasieve plant. Het gedijt in aarde die rijk is aan organisch materiaal (zoals mest en ontbindend plantaardig materiaal), in een warme omgeving met veel zonlicht. De stekelige bloemen kun je eten zoals artisjokken, terwijl je de stelen het beste kunt beschermen tegen de zon (met hoopjes aarde) en gekookt of gestoofd kunt...

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Suikermeloen 'Oranje Ananas' (Cucumis Melo) Zaden

Zaai de zaden van suikermeloen na de laatste vorst buiten in de aarde. Zorg daarbij voor goede drainage en een zonnig plekje. Houd de aarde vochtig (maar niet nat), zodat de zaden kiemen. Zet de planten minimaal 30cm uit elkaar; je kunt meerdere zaadjes zaaien en de plantjes uitdunnen zodra ze verschijnen. Oogst wanneer de schil van kleur verandert en de vrucht rijp en aromatisch ruikt.

(4)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Peterselie 'Gekruld Donkergroen' (Petroselinum Crispum) Zaden

In tegenstelling tot andere kruiden is Petroselinum crispum (peterselie) dol op vruchtbare aarde. Je kunt peterselie binnen kiemen in een propagator of op een warme, zonnige vensterbank. Ook kun je na de laatste vorst direct buiten zaaien. Zorg voor veel zon, regelmatig water en meststoffen. Oogst de verse bladeren en stelen om een struikachtige groei te bevorderen en gebruik ze in de...

(2)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Oregano (Origanum Vulgare) Zaden

Kweek oregano in afwaterende potten of plantenbakken, in de volle zon. De planten hebben een hekel aan vocht; geef daarom alleen water als de grond uitgedroogd is en niet teveel voeding. Als het lang regent, moet je ze afdekken, en door regelmatig blaadjes te plukken, laat je ze doorgroeien. Mediterrane en Latijns-Amerikaanse gerechten krijgen door oregano een heerlijk aardse, warme smaak!

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Lavas (Levisticum Officinale) Zaden

Lavas kun je het beste in het voorjaar binnen opkweken. Als de plantjes twee sets blaadjes hebben en de vorst voorbij is, kun je ze buiten neerzetten. Verplanten doe je in vruchtbare, luchtige grond en in de volle zon. Zorg voor ietwat zure aarde (pH: ongeveer 6,5) die zanderig of leemachtig is, met veel organisch materiaal. Je kunt de lavasblaadjes en -wortels koken of rauw in salades...

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Marjolein-zaden (Majorana Hortensis)

Majorana hortensis, of echte marjolein, houdt net zoveel van de zon als oregano, haar nauw verwante nicht. Plant marjolein-zaden in een kweekbak of direct buiten in het voorjaar (na de laatste nachtvorst). Marjolein houdt van losse, goed doorlatende en vochtige grond, hoewel volgroeide planten best droogtetolerant zijn. Het is een geweldige smaakmaker voor varkensvlees, gevogelte en...

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Kattenkruid (Nepeta Mussinii) Zaden

Kattenkruid is winterhard en kan in het late voorjaar direct buiten worden gezaaid. Het houdt van zurige, luchtige grond en volle zon. De planten vinden het fijn om regelmatig water te krijgen, maar kunnen ook een tijdje zonder. Er komen niet alleen katten op af, maar ook bijen en hommels, terwijl muggen er een hekel aan hebben. Bovendien kun je van kattenkruid heilzaam werkende thee...

(4)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Aardbei Grandian F1 Zaden (Fragaria x Ananassa)

Niets is zo bevredigend als je eigen aardbeien kweken! Met deze Aardbei Grandian F1 zaden oogst je grote, dikke en heerlijk zoete vruchten. Zaai ze in een beschut zaaibed, bij een temperatuur van rond de 20°C. Zet de plantjes zodra het zomer is in grote potten of in de volle grond. Als de aardbeien groot en rood zijn, kun je ze plukken. Zaai het zaad het jaar erop opnieuw!

€ 3,99 € 2,39
Op voorraad

Kleine Pimpernel (Sanguisorba Minor) Zaden

Kleine pimpernel floreert in goed drainerende aarde. Het is een veerkrachtige en robuuste plant waarvan je de bladeren in de late zomer kunt oogsten. Zorg voor voldoende licht, warmte en water, en ze kan ongeveer 60cm hoog worden. Leuk weetje: deze plant behoorde tot de favorieten van Francis Bacon en Thomas Jefferson. Het smaakt heerlijk in sauzen, dressings en zelfs zomerse drankjes.

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Salie (Salvia Officinalis) Zaden

Ontkiem salie aan het eind van de winter/vroeg in de lente in een kweekbakje. Zet de zaailingen na de laatste vorst buiten, zodra ze bladeren hebben ontwikkeld. Plant ze in potten of tuinperken op een zonnige plek met goed afwaterende grond. Snoei de planten regelmatig en oogst de verse bladeren om nieuwe groei te stimuleren. Gebruik salie in de keuken of om kruidenthee te maken.

(5)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Sint-Janskruidzaden (Hypericum Perforatum)

Hypericum perforatum (Sint Janskruid) is een vaste plant met stervormige bloemen. Je kunt het kruid het best in de volle zon of halfschaduw zetten, en het groeit zowel in leemachtige als zanderige grond. Droogte en vocht zijn geen probleem. Begin/midden zomer kun je het buiten planten en vermeerderen door middel van zaaien, delen of stekken. De bloemen worden al eeuwenlang holistisch...

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Anijs (Pimpinella Anisum) Zaden

Anijs moet in het vroege/midden van het voorjaar op een zonnige, beschutte plek worden gezaaid. De kieming duurt 3-4 weken, maar kan worden versneld door de zaden eerst te laten weken. Pimpinella anisum haat koude, natte omstandigheden, en houdt van goed afwaterende, lichtzure grond. Anijs kan laat in de zomer/vroeg in de herfst worden geoogst en is geschikt voor zoete én hartige gerechten.

(3)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Kaneelbasilicum (Ocimum Basilicum) Zaden

Kaneelbasilicum, ook bekend als 'Mexicaanse basilicum', smaakt als basilicum verrijkt met kaneel, kruidnagel en anijs. Het is heerlijk in zowel zoete als hartige gerechten. Maar voordat je ermee kunt koken, moet je het kweken! Het groeit het best in de volle zon, in aarde met goede drainage. Kweek de zaden in de lente binnen op, en zet de planten daarna buiten, waar ze 1m kunnen worden.

(10)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

'Dark Opal' Basilicumzaden (Ocimum Basilicum)

Net als normale basilicum kun je Dark Opal basilicum het best binnen zaaien. Laat de zaailingen op een warme vensterbank hun wortels en eerste blaadjes ontwikkelen. Halverwege/eind van de lente buiten zetten. Basilicum gedijt in luchtige grond en gedeeltelijke schaduw/volle zon. Geef zuinig water ('s ochtends zodat de wortels kunnen drogen). Gebruik het in gerechten en als natuurlijke...

(7)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Bieslook 'Middelfijn' (Allium Schoenoprasum)

Bieslook kun je het beste binnen opkweken en in het voorjaar na de laatste vorst buiten zetten, als het zo'n 10cm hoog is. Het gedijt goed in halfschaduw en houdt van vruchtbare, goed afwaterende grond met veel organisch materiaal. Zorg ervoor dat de aarde vochtig blijft en oogst regelmatig verse bladeren om nieuwe groei te stimuleren. Ideaal om diverse hartige gerechten op smaak te...

(4)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Bonenkruid (Satureja hortensis)

Bonenkruid (Satureja hortensis) behoort tot de lipbloemenfamilie en is nauw verwant aan tijm en rozemarijn. Het groeit goed in lichte, leemachtige grond met goede afwatering en veel zonlicht. De bladeren kunnen worden geoogst zodra de planten 12,5-15cm hoog zijn, en kunnen het best worden gebruikt vóór de bloei. Bonenkruid is geweldig voor o.a. sauzen en stoofschotels.

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Bijvoetzaden (Artemisa Vulgaris)

Artemisa vulgaris, of bijvoet, houdt van een warme, relatief zonnige plek met goed doorlatende, droge grond. Het is een winterharde, droogtetolerante plant die zowel in zure als licht alkalische grond kan groeien. Kweek op in een propagator of na de laatste vorst buiten. Perfect voor het op smaak brengen van bouillon of wild, of voor het maken van een kruidentonic.

(2)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Russische Dragon (Artemisia Dracunculus) Zaden

Dragon (Artemisia dracunculus) wordt al sinds 500 v.Chr. voor culinaire doeleinden gekweekt. Deze winterharde vaste plant groeit graag in de volle zon en in vruchtbare, goed doorlatende grond (hoewel zandige/leemachtige aarde ook prima is). Ontkiemen in de lente, met genoeg ruimte tussen de zaadjes voor de groei van de wortels. Ideaal om toe te voegen aan salades, marinades, specerijen en...

(3)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Grote Engelwortel (Angelica Archangelica) Zaden

Grote Engelwortel komt oorspronkelijk uit Noord-Oost Europa. De plant heeft eetbare stengels die op selderij lijken. Het heeft daarmee talloze toepassingen in de keuken en kan zelfs bij het distilleren van jenever worden gebruikt. Grote Engelwortel heeft constant vochtige grond nodig om goed te gedijen. Plant de zaden in de lente en je kunt in de herfst oogsten.

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Hyssop (Hyssopus Officinalis) Zaden

Hyssop, of 'Hyssopus officinalis', behoort tot de lipbloemenfamilie en komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa en het Midden-Oosten. Deze struik groeit snel en moet in de vroege zomermaanden in vochtige aarde in de volle zon worden gezaaid. Aan het begin van augustus kun je oogsten. De bloemen en bladeren van deze plant hebben talloze culinaire en holistische toepassingen die de moeite waard...

(2)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Komijn (Cuminum Cyminum) Zaden

Komijn heeft een lange, warme zomer nodig om zaden te produceren voor vermeerdering en gebruik in de keuken. Kweek de zaailingen vroeg (4 weken voor de laatste vorst) en zet ze buiten als de temperatuur boven de 15°C komt. Zet ze in de volle zon en wees zuinig met water. Komijn bloeit halverwege de zomer en is na zo'n 120 dagen oogstrijp. Je kunt gedroogd komijnzaad in allerlei recepten...

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Finest Truff Stuff (Scovilla)

Scovilla Truff Stuff is beschikbaar in flesjes van 100ml. Deze pepersaus is een combinatie van Carolina Reaper met truffels. Het is daarmee een lekkere, smaakvolle en vurige saus die ideaal is om aan verschillende gerechten toe te voegen. Truff Stuff is additieven-, gluten- en lactosevrij en geschikt voor veganisten. Bestel vandaag nog deze lekkere peper-truffelsaus voor over al je...

(3)
€ 11,90
Op voorraad

Finest Heat Worcester (Scovilla)

Wil je je gerechten wat meer pit geven? Dan is dit misschien precies wat je zoekt. De combinatie van Worcestersaus en de Carolina Reaper-peper resulteert in deze Finest Heat Worcestersaus van Scovilla. De saus is geschikt voor vegans en volledig lactose- en glutenvrij om aan de wensen van iedere peperfan tegemoet te komen. Finest Heat Worcester wordt in een 100ml flesje geleverd.

(4)
€ 7,90
Op voorraad

Absintalsem (Artemisia absinthium) Zaden

Absintalsem zaden kun je in het vroege voorjaar in een propagator kiemen. In een tuinbed kun je halverwege de lente of in de vroege zomer zaaien. Dun je planten uit en kweek in de volle zon in aarde met goede drainage. Vermijd overbewatering; Artemisia absinthium tolereert droogte gemakkelijk. Gebruik het om drankjes op smaak te brengen, ongedierte te bestrijden en kruidentonicums te maken.

(7)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Gedroogde Carolina Reaper pepers (Scovilla)

Met een score van 2,2 miljoen op de schaal van Scoville is de Carolina Reaper de onbetwiste kampioen als het om hete pepers gaat. Deze verbluffend scherpe peper is ideaal om sauzen, soepen en andere gerechten wat pit te geven. Van deze gedroogde chilipepers heb je dan ook maar een klein beetje nodig. Perfect als je in de stemming bent om te vlammen.

(11)
€ 11,99
Op voorraad

Gedroogde rode Habanero pepers (Scovilla)

Met een score van 350.000 op de schaal van Scoville, behoren Habanero pepers tot de heetste ter wereld. Naar verluidt, komt de Habanero uit het Amazonegebied, maar inmiddels is de peper over de hele wereld populair. Je treft de Habanero dan ook in talloze wereldkeukens aan.

(7)
€ 9,99
Op voorraad

Gedroogde Pequin pepers (Scovilla)

Pequin pepers zijn 5-8 keer heter dan jalapeños. Ze hebben daarbij een fruitige, nootachtige en rokerige smaak die goed samengaat met vis, gevogelte, rood vlees en nog veel meer. Laat je niet misleiden door hun kleine formaat, want deze pepers zijn ongelooflijk pittig!

(4)
€ 5,99
Op voorraad

Zaden Van Hangaardbeien (Fragaria x Ananassa)

Fragaria x ananassa is een aardbeiensoort die lange uitlopers en prachtige trossen rood, geurig fruit produceert. Plant de zaden in hangmanden, verhoogde perken of bakken met vruchtbare aarde op een zonnig plekje. Druk ze voorzichtig met de hand in de grond. Geef de planten elke 2-3 dagen water, maar houd ook rekening met de temperatuur en eventuele regen.

€ 3,99 € 2,39
Op voorraad

Victoria Rabarber (Rheum Undulatum) Zaden

Victoria rabarber (Rheum undulatum) prefereert een zonnig plekje en vereist aarde met bijzonder goede drainage. Overbewatering of verzadigde grond kan de groei verstoren of rot veroorzaken. Rabarber houdt ook niet van extreme hitte; dit kan de groei vertragen of zelfs helemaal remmen. Gebruik mest in de lente en zomer om de groei te stimuleren. Oogst in de herfst enkele stengels per keer.

(1)
€ 2,99 € 1,79
Op voorraad

Paardenbloemzaadjes (Taraxacum Officinale)

Taraxacum officinale, oftewel de paardenbloem, is een kruidachtige vaste plant, die in allerlei omgevingen kan groeien. De mooie gele kleur zal je meteen opfleuren! Zaai in het voorjaar en laat de plant in de zomer bloeien. Zorg daarbij dat de grond goed doorlatend is, en voor veel zonlicht en warmte. Je zult worden beloond met planten die je voor talloze gerechten en als kruid kunt...

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Gemengde Franse Salade (Lactuca Sativa) Zaden

Met onze Gemengde Franse Salade zaden kweek je eikenbladsla, andijvie, radicchio, krulandijvie en rucola. Zo zet je wel heel gemakkelijk een verrukkelijke, verse salade op tafel. Zaai de zaden in mei en oogst in september. Voor de beste resultaten, gebruik vochtige, leemachtige grond. Zorg ook voor veel licht en een warme plek. De planten blijven klein en laten zich eenvoudig verzorgen.

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Aziatische Mesclun-zaden

Zaai begin maart en aan het eind van augustus zijn de jonge bladgroenten klaar om te worden geoogst. Een veelzijdige combinatie van paksoi, taisai, tatsoi, raapstelen, snijbiet, Chinese kool, mosterdblad en purple frills. De geweldige smaken kun je voor verschillende recepten gebruiken. Geef de planten voor de beste resultaten genoeg licht en warmte, en gebruik vochtige, leemachtige aarde.

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Rode Snijbietzaden (Beta Vulgaris)

Beta vulgaris, beter bekend als 'rode snijbiet', is een robuuste plant die het hele jaar door groeit. De plant ontwikkelt een rabarberachtige steel en bladeren die je in verschillende recepten kunt gebruiken. Je kunt de zaden van maart t/m juli zaaien om in september/oktober te oogsten. De felrode kleur van de rode snijbiet is een fraai gezicht in je tuin, maar ook op je bord!

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Nieuw-Zeelandse Spinazie (Tetragonia Tetragonoides) Zaden

Nieuw-Zeelandse Spinazie kan over een langere periode geoogst worden. Zodra het rijp is, kun je het continu gebruiken. Week de zaden voor het zaaien een nacht in een glas water om zeker te zijn dat ze kiemen. Zaai begin april binnen of van mei tot en met augustus buiten. Zorg voor genoeg warmte en zon, zodat je in november kunt genieten van alles wat Nieuw-Zeelandse spinazie te bieden...

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Stambonen Stamkievits (Phaseolus Vulgaris) Zaden

Stamkievits (Phaseolus vulgaris) groeien net als andere boonsoorten, maar produceren unieke gespikkelde bonen. Ze gedijen in vochtige, vruchtbare, leemachtige aarde en volle zon. Kiem direct in de aarde na de laatste vorst, met zo'n 4-6cm tussen de zaden en gebruik een stok, plantenrek of gaas om de planten te ondersteunen. Oogst stamkievits na ongeveer 45-60 dagen en gebruik ze vers of...

(2)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Gele Mosterd (Sinapis Alba) Zaden

Gele mosterd (Sinapis alba) is veelzijdig. Gebruik de zaden bij het koken, het maken van sauzen en het pekelen, en de jonge bladeren in salades of andere gerechten. De keuze is geheel aan jou. Zaai de zaadjes in maart, dan zijn de planten in de zomer klaar. Het onderhoud is over het algemeen beperkt, je hebt alleen wat vochtige grond en een normale hoeveelheid licht en warmte nodig.

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Sojabonen 'Edamame Green Shell' (Glycine Max) Zaden

Edamame (sojabonen) horen thuis in de Aziatische keuken. Ze zijn een gezonde snack en een heel geschikt bijgerecht. En wist je dat je ze ook thuis kunt kweken? Als je de zaden binnen of in een kas zaait, komen ze begin mei uit. En als de plantjes eenmaal groot genoeg zijn, zet je ze voor meer zonlicht en warmte buiten. Zo rond oktober kun je je sojabonen gaan eten!

€ 4,99 € 2,99
Op voorraad

Artisjokzaden 'Violet de Provence' (Cynara Scolymus)

De artisjok Violet de Provence is niet alleen verbluffend qua smaak, maar ziet er ook fantastisch uit en is daarom een must voor elke tuin. Zaai de zaden binnen van februari t/m april, en zet de planten aan het begin van de zomer buiten. Dit is een vaste plant die gewoon blijft gaan. Gemakkelijk te verzorgen; gewoon even afdekken in de wintermaanden.

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Aubergine 'Black Beauty' (Solanum Melonga) Zaden

De bescheiden aubergine is veelzijdig en verrukkelijk. De Black Beauty aubergine heeft een toepasselijke naam en binnen enkele maanden kun je deze donkerpaarse groente al oogsten. Zaai de zaden in een propagator en kweek ze binnen of in de kas op. Daarna kun je de planten buiten zetten. Het oogstmoment valt aan het eind van de zomer.

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Kiwi (Actinidia Deliciosa) Zaden

Ontkiem de zaden op vochtige keukenrol in een doorzichtige ziplock zak. Bewaar ze op een warme plek tot ze kiemen (ongeveer 2 weken). Stop ze daarna in kleine potjes. De zaailingen houden van een warme, zonnige omgeving en lichtzure grond. Na 3-4 maanden kun je ze overplanten in grotere potten of tuinperken. Kiwi is een klimplant, dus houd de plant goed in de gaten. Vruchten na 4-6 jaar.

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Courgette 'Black Beauty' (Cucurbita Pepo) Zaden

Courgette is een veelzijdige groente die je in allerlei gerechten kunt gebruiken. Deze soort is ongelooflijk productief. Kiem de zaden binnen of onder glas en zet de planten in de zomer buiten. Zorg voor een goede balans tussen zon, warmte en schaduw en deze plant zal je met een ongelooflijke hoeveelheid verrukkelijke courgettes belonen.

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Ui 'Rossa lunga di Firenze' (Allium Cepa) Zaden

Rossa lunga di Firenze is een unieke uiensoort uit Toscane. Zaai in het voorjaar buiten in rijen, in de volle zon, in vruchtbare aarde met goede drainage. Dun de zaailingen na zes weken uit. Doel op een pH in de bodem van 6 tot 6,8 (hoewel niet cruciaal). Rossa lunga di Firenze rijpt in ongeveer vier maanden. Je oogst uiteindelijk milde, langwerpige uien die vers het beste smaken.

€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Asperge 'Argenteuil' (Aspergus Officinalis) Zaden

Aspergeplanten vragen wat tijd om te rijpen, maar ze zijn het wachten meer dan waard. In april zaai je de zaden in rijen direct in zanderige aarde. Het kiemen van zaden kan drie weken duren en jonge planten moeten 1 jaar in de kwekerij staan voordat ze naar hun definitieve plek worden verplaatst. Verplant volwassen planten in geulen en voeg regelmatig aarde toe.

(1)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Meloen 'Charentais' (Cucumis Melo) Zaden

Fris, zoet en perfect voor het ontbijt, of op elk ander moment van de dag! Het kweken van Melon Charentais is leuk en lonend. Kiem je zaden binnen of in de kas en verplant ze vervolgens buiten in de warme zomerzon. Geef ze voldoende water en ze zullen hun hele groeicyclus tevreden zijn. Probeer ze alleen niet allemaal tegelijk op te eten!

(2)
€ 1,99 € 1,19
Op voorraad

Watermeloen 'Crimson Sweet' (Citrullus lanatus) Zaden

De klassieke watermeloen is een heerlijke traktatie op elk moment van de dag. Eet de frisse en zoete vrucht bij het ontbijt of maak er een fruitsalade van. Je kunt watermeloen ook zelf kweken. Het is wat lastig voor beginners, maar ervaren kwekers behalen vaak geweldige resultaten. Kweek de zaden in maart of april in een kas op en ze bloeien gedurende de zomer. Oogst van juli tot en met...

(6)
€ 3,99 € 2,39
Op voorraad

Je hebt 72 van 183 producten bekeken

Je bezoekt onze Nederlandse website.