Chewy Grinder

(2)

Met de krachtige Chewy grinder, vermaal, bewaar, en gebruik je je kruiden met één handig apparaatje. Dankzij het eenvoudige, met één hand te bedienen ontwerp en mesjes die zowel links- als rechtsom roteren, kun je je kruiden met slechts één druk op de knop perfect vermalen. De Chewy grinder is eenvoudig mee te nemen en past makkelijk in je zak.

49,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

De Chewy grinder is de eerste draagbare elektronische kruiden-grinder ter wereld, waarmee je je wiet of ander plantmateriaal kunt vermalen, bewaren, en gebruiken dankzij een revolutionaire nieuwe techniek. De sterke Chewy maakt gebruik van een geavanceerde mes-techniek, die je in staat stellen om je medicinale kruiden, specerijen zoals peper of basilicum, parmezaanse kaas en nog veel meer, eenvoudig te vermalen.

De grinder heeft een geriefelijke één-knopsbediening die hem zeer geschikt maakt voor mensen met motorische problemen. Een simpele drukbeweging op het knopje is alles wat nodig is, en de mesjes die zowel links- als rechtsom roteren, vermalen perfect alles met gemak. Het krachtige hoge-torsie motortje werkt op een 9 volt batterij die goed is voor 9 uur vermaal-gemak.

Wat de Chewy grinder zo uniek maakt is niet alleen de krachtige, gepatenteerde maaltechniek, maar ook de mogelijkheid om je kostbare kruiden te bewaren, en eenvoudig te gebruiken. Druk eenvoudig op het knopje, en je beschikt ter plekke over vers gemalen kruiden, waar en wanneer je maar wilt!

Let op: Batterij niet inbegrepen

Lengte 90 mm
Breedte 78 mm
Type Elektrisch
Aantal onderdelen 1
Reviews (2)
  (2)
  09/Sep/2019

  Great and easy grinder
  I found it really easy to use but it doesn't grind as good as a manual grinder it gets a bit stuck inside also if your buds are not dried properly. But if not I am really happy with my purchase really easy just put in how much you want press up and down and you get nice grinded stuff without any effort. I would recommend this if you are bit lazy like me at times or want it done quickly.

  01/Oct/2018

  Chewy grinder
  I love it. So easy to use

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: De Chewy Grinder
  De Chewy Grinder

  De Chewy Grinder is een krachtige grinder voor kruiden, ontworpen om jou te helpen bij het bewaren, vermalen en het verdelen van je kruid met slechts een druk op de knop. Dankzij de multi-directionele messen, kan de Chewy Grinder worden gebruikt om alles te vermalen, van specerijen, zoals zwarte peper en kruidnagelen, tot kruiden als basilicum, peterselie en nog veel meer.

Chewy Grinder
Chewy Grinder
Chewy Grinder
Chewy Grinder
Chewy Grinder
Chewy Grinder