GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT)

(3)

De GR8TR houten grinder met stash jar legt de lat hoog als het gaat om kwaliteitsgrinders. Deze is voorzien van een gestroomlijnd ontwerp en superieur vakmanschap. Dankzij de hoogwaardige houten tandjes is het vermalen van je wiet een waar genot. Het potje is ideaal voor het kort bewaren van je toppen. Met deze grinder zijn je toppen in een handomdraai klaar voor gebruik.

49,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

RYOT - GR8TR houten grinder met stash jar: stijl en functie komen samen

De GR8TR houten grinder met stash jar legt de lat hoog als het gaat om kwaliteitsgrinders. Deze is voorzien van een gestroomlijnd ontwerp en superieur vakmanschap. Dankzij de hoogwaardige houten tandjes is het vermalen van je wiet een waar genot. Het bijpassende potje is ideaal voor het kort bewaren van je toppen. Met deze grinder zijn je toppen in een handomdraai klaar voor gebruik, zowel thuis als onderweg.

LD: RYOT is bekend om hun tassen, stash jars en rookaccessoires van topkwaliteit. En ze leveren opnieuw topprestaties met hun GR8TR. Deze innovatieve, volledig houten grinder heeft de fijnste maalwerking en is zelfs uitgerust met een voorraadpot om je versgemalen wiet in op te vangen. En wat maalt deze grinder geweldig! Als een van de meest gebruikte accessoires in het arsenaal van een stoner, is de aankoop van een solide en betrouwbare grinder een absolute noodzaak. Het maakt niet uit of je nu rookt of vapet.

Met de GR8TR geniet je keer op keer van een perfecte maling. De robuuste, geïntegreerde houten tanden maken gegarandeerd korte metten met je favoriete strains. En je maalt in een handomdraai! Dit is niet te vergelijken met de massa-geproduceerde plastic grinder. Zodra je de GR8TR in je hand houdt, weet je dat je een product van topkwaliteit hebt. Als je eenmaal een houten grinder hebt geprobeerd, is het ontzettend lastig weer te vervallen in je oude gewoontes.

De grinder is gekenmerkt door een strak ontwerp in walnoothout. Bovenop is het herkenbare logo van RYOT zichtbaar en in de zijkant van het deksel staat GR8TR gegraveerd. Deze rookaccessoire is robuust en stevig en stevig vergrendeld met een magnetische sluiting. De zwarte glazen pot vangt je fijngemalen wiet op en bewaart je voorraad tot gebruik. Dit is een hoogwaardig, eersteklas apparaatje, gemaakt om levenslang mee te gaan. Het is gegarandeerd onderwerp van gesprek tijdens je volgende rooksessie met je vrienden.

Met een afmeting van 7,62×6,35cm is de GR8TR perfect om in je jaszak of tas te stoppen. Dit biedt uitkomst als je onderweg wilt roken of hem gewoon mee wilt nemen naar het huis van een vriend. Deze grinder misstaat overigens ook niet op je salontafel. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en fijne grinder, dan is de GR8TR zeker iets voor jou!

GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT) Product Informatie
Hoogte 64mm
Materiaal Hout
Diameter 57mm
Aantal onderdelen 3

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  17/Jun/2022

  efficace et fragile
  Efficace pour moudre une assez grosse quantité et contenant en verre étanche ( un peu fragile, fêlé pour ma part )

  02/Mar/2021

  Prima grinder waar lekker veel kruiden in passen
  Ik wou graag een houten grinder en moet zeggen het valt zeker niet tegen. Hij crusht de wiet beter dan ik had verwacht. Je betaalt er een behoorlijk bedrag voor maar dan heb je ook wat. Ik hoop, en ga er vanuit, dat hij ook lang mee zal gaan.

  28/Jan/2020

  Very nice grinder!
  I don't like the metal grinders at all. Decided to give this one a try. Lovely grinder, think this will be my best friend ;)

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT)
GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT)
GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT)
GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT)
GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT)
GR8TR Houten Grinder Met Stash Jar (RYOT)