Faro Betonnen Pijp (BRNT Designs)

(3)

Met pijpjes die eruitzien alsof ze thuishoren in een museum voor moderne kunst, biedt BRNT Designs een eigentijdse en minimalistische stijl. Maar looks zijn niet alles. Gelukkig biedt de Faro Betonnen Pijp naast een schitterend uiterlijk ook heerlijke rook. Deze pijp is gemakkelijk te gebruiken, meteen gebruiksklaar en maakt beslist indruk.

€ 30,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BRNT Designs - Faro Betonnen Pijp: een discrete en eigentijdse rookervaring

BRNT Designs staat bekend om zijn unieke, minimalistische en eigentijdse ontwerpen en heeft zichzelf wederom overtroffen met de Faro. Deze onopvallende pijp heeft niet alleen een geweldig uiterlijk, maar biedt ook een zeer aangename rookervaring.

De Faro is gemaakt van beton en afgewerkt met een wit marmeren design en straalt daarmee pure elegantie uit. Aangezien hij van beton is gemaakt, kun je erop vertrouwen dat hij wel tegen een stootje kan.

Met een lengte van 11,43cm en breedte van 1,9cm is dit rechthoekige toestel discreet en onopvallend. Dit maakt de Faro perfect voor onderweg. Hij staat echter ook schitterend als vast attribuut tussen je andere rookaccessoires.

Het gebruik van de Faro is eenvoudig. Na het openen van de doos kun je de pijp meteen gebruiken. Stop simpelweg een deel van je favoriete fijngemalen wiet in de pijpenkop. Dek de opening aan het uiteinde van de Faro af met een vinger en zet het mondstuk aan je lippen. Steek de pijp aan om rook te produceren. Laat vervolgens je vinger los van het uiteinde van de Faro en inhaleer de smaakvolle rook.

De Faro schoonhouden kost ook weinig moeite. Met een vochtig doekje veeg je eenvoudig eventuele resten van de pijp. Wil je de Faro echter grondig reinigen? Dan kun je wattenstaafjes met alcohol gebruiken om vuil uit de moeilijk bereikbare delen te verwijderen. Laat de Faro volledig drogen voordat je hem weer gebruikt.

De Faro combineert een eigentijdse stijl met een geweldige rookervaring. Deze pijp komt daarmee sowieso ter sprake bij je volgende sessie en is perfect voor zowel beginners als ervaren stoners!

Faro Betonnen Pijp (BRNT Designs) Product Informatie
Hoogte 2cm
Materiaal Beton
Grootte 10-19cm
Lengte 11cm
Gewicht 100gr
Breedte 3cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    10/Feb/2024

    One of my favorite designs
    one of my favorite designs, practical and. useful, cool smoke

    I. C.
    03/Jan/2022

    yup
    Smoke is much colder than expected, happy I got it

    U. L.
    31/Aug/2021

    LOVE it
    Absolutely LOVE the pipe and its' design!

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Faro Betonnen Pijp (BRNT Designs)
Faro Betonnen Pijp (BRNT Designs)
Je bezoekt onze Nederlandse website.