Oil Rig Met Banger (BREIT)

(6)

Het team van BREIT heeft een stevige, eendelige oil rig van borosilicaatglas met banger gemaakt. Perfect voor je favoriete oliën, resins en concentraten. Hij is gemakkelijk te bedienen en geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Of je hem nu als reserve-rig of favoriet gebruikt, hij biedt alle features die je van een hoogwaardige rig verwacht (met enkele verrassingen!).

€ 29,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BREIT - Oil Rig Met Banger: gebruiksvriendelijke en betaalbare glazen rig

Wie een speciaal toestel voor oliën, resins en concentraten zoekt, zit gegarandeerd goed met deze rig van BREIT. Deze glazen rig is perfect voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Het apparaat levert een zacht trekje dat van begin tot eind aangenaam is.

Deze draagbare rig is 160mm hoog, vervaardigd van borosilicaatglas en bestaat uit één enkel stuk. Het geheel vormt een robuust en aangenaam zwaar rookaccessoire. De body loopt uit in een brede basis, zodat de rig zonder problemen op elke vlakke ondergrond blijft staan.

De rig heeft een strak design, zonder scherpe randen, en schittert dankzij het kristalheldere materiaal. Het hoofdcompartiment is versierd met het BREIT-logo, wat voor een stijlvolle en eigentijdse look zorgt.

Hoe gebruik je de Oil Rig Met Banger van BREIT?

Vul het compartiment met wat water om je avontuur met deze rig te starten. Zodra dat gedaan is, verhit je de banger tot deze begint de gloeien. Wacht een paar seconden en doe je gewenste concentraat in de banger. Terwijl het materiaal verdampt, neem je door het brede mondstuk een smaakvol trekje. Het is aanbevolen om een carb cap te gebruiken om zo min mogelijk hijsen te verspillen.

De rig heeft smalle luchtkanalen die voorkomen dat er te veel damp in één keer wordt geïnhaleerd. Gecombineerd met het verkoelende effect van het water, resulteert dit in milde trekjes, waarbij de smaken en aroma's echt naar voren komen.

Hoewel deze rig van BREIT uit één solide glazen stuk bestaat, is het schoonmaken ervan werkelijk een fluitje van een cent. Je kunt hem gewoon afwassen met zeep en warm water. Wil je hem goed en grondig poetsen? Dan kun je hem met behulp van pijpenragers, wattenstaafjes en schoonmaakalcohol weer als nieuw laten lijken. Laat hem alleen wel volledig drogen voordat je hem weer gebruikt.

Specificaties

  • Hoogte: 160mm
  • Diameter: 60 / 25 mm
  • Verbinding: NS 14 (14,5mm)
Oil Rig Met Banger (BREIT) Product Informatie
Materiaal Glas
Bong aansluiting 14 vrouwelijk
Bowl maat 14 mannelijk
Lengte downstem Fixed
Lengte 10-19cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    27/Apr/2023

    Top
    Einfach und präzise top mehr braucht’s nicht

    D. G.
    20/Dec/2022

    Prima dab rigje
    Uitstekende kwaliteit, stevig glas, de titanium nail die ik al had past zonder problemen. Beste oil en wax rig voor zijn prijs.

    V. B.
    26/Mar/2022

    Très pratique et efficace
    Très pratique et efficace pour ca taille ,convient à une consommation à petite dose ,la taille de douille ne convient pas à tout les embouts du fait que le bong soit relativement petit. Marche niquel et vraiment bien pour le prix ,je conseil pour un premier dab

    T. M.
    20/Jan/2022

    Good little rig
    It was more little that what i was expecting, however it is pretty good quality for its price. Recommended.

    M. A.
    16/Nov/2021

    Best little rig for dabb
    Very good compact rig, fantastic experience and simple use. Versatility for use dry herb or oils if you chance the banger, best quality and funtional bong.

    A. P.
    09/Nov/2021

    Item damaged
    Very good small little dabber perfect for everyone but the banger has a crack on it so not very good quality

    D. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Oil Rig Met Banger (BREIT)
Oil Rig Met Banger (BREIT)
Je bezoekt onze Nederlandse website.