Amber Oil Rig Met Banger (BREIT)

(1)

Deze stijlvolle, solide en stevige rig is het resultaat van het uitstekende vakmanschap van BREIT. De Amber Oil Rig is perfect om met onovertroffen gemak van je favoriete oliën, resins en concentraten te genieten. Of je nu een beginner bent of al meer ervaring met bongs en rigs hebt, de Amber Oil Rig levert altijd aangename rook.

€ 29,99 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BREIT - Amber Oil Rig: kleurrijk, eigentijds en betrouwbaar

Het kan lastig zijn om een betrouwbare rig te vinden. Gelukkig is de zoektocht voorbij zodra je een blik op de Amber Oil Rig werpt. Deze stijlvolle en unieke rig is geproduceerd door de gerenommeerde experts in bongs, pijpjes en rigs van BREIT en geschikt voor elke soort olie, resin en concentraat.

De Amber Oil Rig is gemaakt van robuust borosilicaatglas en 170mm hoog, zodat je hem makkelijk kunt vasthouden. Ook heeft hij een stevige basis, waarmee je hem zonder zorgen op tafel kunt zetten.

Het toestel is vervaardigd uit één stuk glas, waarbij de doorzichtige delen aan de binnenkant, buitenkant en het mondstuk met donkere amberkleuren geaccentueerd zijn. Het sierlijke en hedendaagse design zal bij de volgende sessie met je vrienden zeker ter sprake komen.

Hoe gebruik je de Amber Oil Rig van BREIT?

Het gebruik van de rig is eenvoudig. Vul het compartiment met water, verhit de banger tot een optimale temperatuur met een stormaansteker en stop er vervolgens je favoriete olie, resin of concentraat in. Aanschouw hoe de substantie in de banger smelt en de kamer zich met damp vult. Het water koelt de damp en zorgt voor smaakvolle, zachte trekjes. En dankzij het brede mondstuk kun je moeiteloos grote hijsen nemen. Om zo min mogelijk damp verloren te laten gaan, raden we een carb cap aan.

Hoewel het één stuk glas is, is het schoonmaken van de Amber Oil Rig geen grote opgave. Door hem simpelweg af te vegen met een doekje, blijft hij glimmend. Mocht echter een grondige reiniging nodig zijn, dan zijn pijpenragers, wattenstaafjes en schoonmaakalcohol de beste opties. Laat de rig alleen wel goed drogen voordat je hem weer gebruikt.

Specificaties

Hoogte: 170mm
Diameter: 60 / 40mm
Verbinding: NS 14 (14,5mm)

Amber Oil Rig Met Banger (BREIT) Product Informatie
Materiaal Glas
Lengte 10-19cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    19/Jan/2024

    Amber Ölbong mit Banger (BREIT)
    For it small size it sounds quit nice and heavy cause of the big opening of the chillum that reaches into the rather small filter medium. It looks "nipply" and the areola like mouth piece is something special.

    P. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amber Oil Rig Met Banger (BREIT)
Amber Oil Rig Met Banger (BREIT)
Amber Oil Rig Met Banger (BREIT)
Amber Oil Rig Met Banger (BREIT)
Amber Oil Rig Met Banger (BREIT)
Amber Oil Rig Met Banger (BREIT)
Je bezoekt onze Nederlandse website.