Oil Bong Steam Turbine

(3)

Deze Oliebong Met Stoomturbinepercolator heeft een uniek design, maar dat is niet het enige. Dankzij de stoomturbine-percolator zorgt hij namelijk ook voor eindeloze soepele en koele trekken bij gebruik van je favoriete olie, resin of concentraat in de meegeleverde banger. Verwarm hem met een torch en inhaleer, meer hoef je niet te doen. De kans is groot dat je nooit meer anders wilt!

€ 36,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Oliebong Met Stoomturbinepercolator: volle kracht vooruit met dit geweldige rookapparaat

Deze Oliebong Met Stoomturbinepercolator is gemaakt van stevig borosilicaatglas en de perfecte aanvulling op al je andere rookaccessoires. Op het eerste gezicht lijkt hij op elke andere bong voor olie en hars, maar dit apparaat heeft een aantal unieke kenmerken, wat hem erg bijzonder en gemakkelijk in gebruik maakt.

Deze bong meet 25cm en staat stevig op elk oppervlak. Je hoeft niet bang te zijn dat hij omvalt. De waterpijp is daarbij doorzichtig, maar afgewerkt met zwarte accenten, zoals bij het mondstuk en de stoomturbine-percolator. En wat een geweldige percolator is dit! Dankzij de vele gaatjes filtert het water de rook goed, wat leidt tot koele, soepele trekken. Dit is een welkome aanvulling op een toch al fantastisch product. Ook het mondstuk heeft een ruim formaat. Je favoriete oliën en extracten smaken dan ook gegarandeerd ongelooflijk als je deze bong gebruikt.

Ook het onderhoud van deze oliebong is heel simpel. Met een vochtig doekje houd je de buitenkant eenvoudig blinkend schoon. Een zorgvuldigere reiniging bestaat echter uit het legen van de bong, waarna je de onderdelen met warm water en zeep kunt afwassen. De banger kun je te lijf gaan met wat schoonmaakalcohol en een wattenstaafje om de plekken te bereiken waar je lastig bij kunt.

Oil Bong Steam Turbine Product Informatie
Hoogte 250mm
Materiaal Glas
Aanbevolen formaat screen 10mm
Bong aansluiting 14 vrouwelijk
Bowl maat 14 mannelijk
Lengte downstem Fixed
Diameter 88/25mm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    11/Sep/2023

    efficace bon rapport qualité prix
    fais des gros nuage quoi demander de plus

    S. H.
    21/Feb/2023

    Leuke dab rig, zeker voor de prijs
    Het is van stevig glas gemaakt, niets speciaals aan buiten de steam turbine. De meegeleverde banger is lang en werkt goed, enkel wou ik dat het kuipje wat rechter was om gemakkelijk een carb cap te kunnen gebruiken. Absoluut een aanrader voor de prijs!

    K. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Oil Bong Steam Turbine
Oil Bong Steam Turbine
Je bezoekt onze Nederlandse website.