Royal Titanium Olie Nail

Wil je wat leven in de brouwerij brengen tijdens je rooksessies en zoek je een betrouwbare manier om van olie, resins en andere soorten extracten te genieten? Check dan de Royal Titanium Olie Nail. Dit handige apparaat kun je gemakkelijk en veilig op je bong monteren. Dankzij de handige grootte en zowel mannelijke als vrouwelijke aansluiting past hij op vrijwel elke waterpijp.

24,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Royal Titanium Olie Nail: geniet van oliën als een koning of koningin

Staan onverwoestbaarheid en functionaliteit bovenaan jouw lijstje tijdens je zoektocht naar goede rookaccessoires? Dan bof je. De Royal Titanium Olie Nail sluit naadloos op je wensen aan. Deze nail is ideaal voor oliën, wax en andere concentraten en perfect voor bijna elke waterpijp.

Op het eerste gezicht zou je de Royal Titanium Olie Nail misschien eerder op een schaakbord verwachten dan op een bong, maar het design heeft ook zo zijn charme. De nail heeft twee aansluitingen: SG 19/14 (Man/Koningszijde) en SG 19F/14F (Vrouw/Koningin-zijde). Je kunt beide kanten stevig op alle soorten fittings bevestigen. Haal gewoon de bestaande bowl uit de waterpijp en vervang hem door deze nail om van een nieuwe rookervaring te genieten!

Wanneer de Royal Titanium Olie Nail op zijn plaats zit, verhit je met je stormaansteker de bowl van de nail tot deze roodgloeiend is. Laat hem vervolgens even afkoelen voordat je je materiaal erin stopt. Als de olie, resin of wax de bowl raakt, zal het meteen smelten en kun je een stevige trek nemen.

Je kunt de Royal Titanium Olie Nail ook makkelijk onderhouden. Als hij is afgekoeld, kun je hem gewoon weer verwijderen en schoonmaken met isopropylalcohol en een wattenstaafje om hem glanzend schoon te houden. Wanneer je deze nail eenmaal hebt geprobeerd, duurt het niet lang voordat je hem weer wilt gebruiken. Dat kunnen we je verzekeren.

Royal Titanium Olie Nail Product Informatie
Lengte 66mm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Royal Titanium Olie Nail
Royal Titanium Olie Nail