STORM Spirit

Als het om kosteneffectieve portable vaporizers gaat, moet je vaak op de kwaliteit inleveren. Met de Spirit van STORM behoren deze zorgen tot het verleden. Bereid je voor op hoogwaardige trekken tegen een betaalbare prijs. Dit apparaat is perfect voor zowel beginners als ervaren vapers en heeft tal van functies die zelfs de meest kritische stoner zullen verbazen!

€ 129,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

STORM - Spirit Vaporizer: portable trekken van een heel voordelige vaporizer

Op zoek naar een onopvallende, portable vaporizer die veel waar voor je geld biedt? Dan moet je de Spirit van het team van STORM hebben. Deze compacte vaporizer trakteert je op zijdezachte trekken, ongeacht of je wiet, kruiden, concentraten, wax of resin gebruikt (met de bijgeleverde concentraat pads of apart verkrijgbare resin capsule). STORM heeft overal aan gedacht en een werkelijk geweldige, portable vaporizer ontwikkeld. Laten we eens kijken!

Dit apparaat is heel gemakkelijk in gebruik en geschikt voor zowel beginnende als ervaren stoners. Het heeft diverse eersteklas features en van de prijs hoef je niet te schrikken. Als je de bovenkant losdraait en eraf haalt, zie je de verwarmingskamer. Stop hier wat van je beste wiet of andere rookwaar in en sluit hem af. Vervolgens druk je op de aan/uit-knop en zie je hoe de Spirit tot leven komt.

Een gemakkelijk af te lezen LED display voorziet je van alle informatie die je nodig hebt om de gewenste instellingen in te voeren. Aan beide zijden van het display vind je intuïtieve knoppen om de temperatuur te kiezen. Je kunt kiezen uit een temperatuur tussen de 170 en 240°C om alle nuances van je wiet naar boven te halen. Wacht gewoon tot de juiste temperatuur is bereikt en neem een trek van het keramische zirkonia mondstuk. In een mum van tijd geniet je van zijdezachte smaken en sterke effecten!

De Spirit wordt geleverd met een verwisselbare 18650mAh batterij van Samsung waarmee je ongeveer anderhalf uur kunt vapen. Perfect voor die gezellige momenten met vrienden of voor solo-sessies; dat mag je zelf bepalen. Met de Spirit van STORM kun je alle kanten uit, of dit nu je eerste vaporizer is of als je op zoek bent naar een betrouwbare back-up.

Afmetingen: 11cm hoog × 3,5cm breed × 2,2cm diep

STORM Spirit Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk Storm
Temperatuurbereik 170-240°C
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden, Concentraten, Hars

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
STORM Spirit
STORM Spirit
Je bezoekt onze Nederlandse website.