Limón Picón (Purple City Genetics) Regular

Limón Picón is een sativa van Purple City Genetics met aroma's en smaken van chili en citroen. Ze produceert prachtige, compacte, paarse toppen en biedt een opwekkende, verkwikkende high. Kortom, alles wat je van een goede sativa wenst en nog veel meer!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - Limón Picón: een opwekkende sativa met citroen- en chiliterpenen

Limón Picón is een kruising tussen Chile Verde en SLSMAC. Daarmee is een sterke, grote plant ontstaan die superveel verrukkelijke, sterke wiet oplevert. Ze is ontwikkeld door het vaardige team van Purple City Genetics, wat garantstaat voor sterke genen en een uitstekende toppenproductie.

Limón Picón groeit uit tot een grote, sativa-dominante plant. Vanaf het moment dat de zaailing haar kopje boven de aarde steekt, zal ze snel de vegetatieve groeifase betreden. Je ziet een wietplant verschijnen met een gezond bladerdak, een stevige steel en meerdere zijtakken. Als de bloei aanbreekt, kan Limón Picón bijna in formaat verdubbelen. Houd dus rekening met de ruimte en gebruik bamboestokken of een screen om de toppenformatie te ondersteunen. Gezien haar formaat, kun je Limón Picón het beste buiten kweken, maar als je ervaren bent, kun je in een tent of kweekruimte ook met haar uit de voeten. De bloei duurt 9-11 weken, wat vrij gangbaar is voor een sativa. Buiten kun je halverwege of eind oktober oogsten. Purple City Genetics vermeldt geen exact oogstgewicht, maar van zo'n grote plant kun je ongetwijfeld ontzettend veel verwachten.

Naast haar geweldige kweekeigenschappen is Limón Picón ook een genot om te roken. Onder de juiste omstandigheden ontwikkelen de toppen prachtige paarse tinten. Ze hebben daarbij een compacte structuur en zijn met een ijzige laag trichomen bedekt. Haar aroma is ook heel uitnodigend; reken op een geur van citroen met vleugjes pittige hasj, afgewerkt met noten van jalapeñopepers. Een unieke sensatie! Je hebt slechts enkele trekken nodig om een stimulerende head high te ervaren die geweldig is als je alles uit je dag wilt halen.

Limón Picón (Purple City Genetics) Regular Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders Chile Verde x SLSMAC
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Limón Picón (Purple City Genetics) Regular
Limón Picón (Purple City Genetics) Regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.