AK Choco Kush (Amsterdam Genetics) feminized

AK Choco Kush van Amsterdam genetics is een indica kruising die ons de potentie van de AK-47 geeft, maar nu met de heerlijke zoete geur en smaak van de Choco Kush. Met haar zware, zeer ontspannende indica body buzz is ze niet alleen een goede smoke voor de ultieme ontspanning, maar ook goed medicinaal potentieel.

26,25 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 26.25
 • Aantal zaden: 3 € 26.25
 • Aantal zaden: 5 € 37.50
 • Aantal zaden: 10 € 75.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 26.25 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 37.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 75.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam genetics heeft briljant werk geleverd door twee buitengewone soorten te combineren. De ouders van hun Choco Kush zijn de beroemde en zeer populaire AK-47 en de heerlijk proevende Choco Kush. Het resultaat is een 80% indica, die op een moderne AK-47 variant lijkt, met de kracht van de AK maar haar smaak is nu vervangen door het zoete aroma van de Choco Kush.

AK Choco Kush bereikt een middelgrote hoogte van ongeveer 120-150cm als je haar binnenshuis kweekt en kan tot een maximale hoogte van 250cm gaan als je haar in goede omstandigheden buiten kweekt. Ze ontwikkelt spoedig een goede hoeveelheid dichte en zeer harsachtige toppen en met de indrukwekkende groeiende kracht die ze van haar AK-47 ouder heeft. Met haar bloeitijd van een prettige korte 8-9 weken, zal ze niet al te veel geduld van je eisen wanneer je haar kweekt. Dankzij goede opbrengsten van maximaal 600g/m² binnen en tot 500g per plant buitenshuis, kun je uitkijken naar overvloedige oogsten van hoogwaardige indica toppen.

Bij het maken van AK Choco Kush waren de kwekers van Amsterdam genetics bijzonder voorzichtig om de kracht van de AK-47 te behouden in deze nieuwe soort. Dit betekent dat ondanks haar geweldige aroma, ze nogal een punch levert met haar zoete en zware indica smoke. Het is een zeer krachtige plant die zorgt voor een zeer diepe ontspanning en dat kan zeer narcotisch zijn wanneer je wat meer rookt.
Je kunt het maar beter rustig aan doen wanneer je haar rookt, anders ben je voordat je het weet op weg naar Couchlock City. Met haar krachtige smoke is ze een perfecte stress-killer en uitstekend als je aan het eind van de dag wilt relaxen.

Medicinale gebruikers kunnen ook profiteren van haar therapeutische eigenschappen. Ze kan een geweldige plant zijn om te kweken om je helpen met pijnstilling, slaapproblemen of eetstoornissen.

AK Choco Kush laat niet echt een wens onvervuld als je op zoek bent naar een geweldige indica met een serieuze kracht die ook nog geweldig smaakt. Haar uitstekende genetica zorgt voor een zeer bevredigende indica rookervaring en maakt haar een geweldige keuze voor recreatieve én medicinale gebruikers.

Merk Amsterdam Genetics
Genetica 80% Indica/20% Sativa
Ouders AK47 x Choco Kush
Bloeitijd 8-9 weeks
THC 21%
CBD 4%
CBD:THC 1 : 5.3
Opbrengst Indoor 500-600 Gr/m²
Opbrengst Outdoor 400-500 Gr/plant
Hoogte (Indoor) 1.20 – 1.50 Meter
Hoogte (Outdoor) 150-250 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK Choco Kush (Amsterdam Genetics) feminized
AK Choco Kush (Amsterdam Genetics) feminized
AK Choco Kush (Amsterdam Genetics) feminized
AK Choco Kush (Amsterdam Genetics) feminized
AK Choco Kush (Amsterdam Genetics) feminized
AK Choco Kush (Amsterdam Genetics) feminized