Blog
De Beste Kerstcadeaus Van 2019
5 min

De Beste Kerstcadeaus Van 2019

5 min
Lifestyle Nieuws

Kerst draait om familie, vrienden, eten en delen. Hier hebben we een grandioze selectie van cadeaus voor elke stoner, vaper of psychonaut van je familie of vriendengroep.

Vrolijk kerstfeest, gepassioneerde cannabisfanaten, psychonauten en vapers! Dit is de tijd om te vieren met familie, vrienden en feestelijke kruiden of paddenstoelen. Een vreetkick krijgen en alle lekkernijen eten waar de tafel mee gevuld is, cadeaus delen en lichtelijk onder invloed raken van diverse substanties met verre familieleden is waar de kerstgedachte om draait. We presenteren hier een aantal fantastische cadeaus om je kerst mee op te vrolijken.

1. DAVINCI MIQRO

DAVINCI MIQRO

Wil je goede kruiden vapen en met je naasten nagenieten van de ham die jullie zojuist verorberd hebben? Dan is de DaVinci MIQRO vaporizer het perfecte toestel om het gesprek goed op gang te brengen. Een gesprek dat je je nog decennia herinnert. Probeer deze droge kruiden vaporizer, een bekend product dat zijn effectiviteit keer op keer heeft bewezen.

Bekijk Product

2. SMART SEEDS

2

Ken je iemand met groene vingers die graag bezig is met het zelf kweken, van zaad tot oogst? Geef hem dan een pakje Smart Seeds. Zo kan je vriend op zijn gemak thuis zijn eigen psychedelica kweken. We hebben zakjes met zaden, zoals:

  • Morning Glory: een krachtig tripmiddel met effecten die op die van LSD lijken. De trip met morning glory kan wel tien uur aanhouden. Zorg dat je vrienden niets anders te doen hebben.
  • Peyote (Lophophora williamsii): zelf goedkoop een Peyote cactus kweken en verzorgen. Ervaar het genot van het zelf telen van een psychedelische trip tot het moment van consumptie.
  • Qat (Catha edulis): ook wel "Bloem van het Paradijs" genoemd. Het is een groenblijvende struik en komt voor op het Arabisch Schiereiland en in Oost-Afrika. Men kauwt op de plant die een licht gevoel van euforie veroorzaakt.

bekijk product

3. NOVI PLASMA AANSTEKER

NOVI PLASMA AANSTEKER

De Novi is een effectieve plasma aansteker die gewoon perfect is om de joints met kerst in roulatie te houden. Hij ziet er ook buitengewoon trippy en bizar uit. Als Darth Vader een aansteker zou bezitten, dan zou hij een Novi gebruiken in plaats van zijn lichtzwaard. Een geweldig geschenk voor mensen die de esthetiek van hun ervaring willen verbeteren.

Bekijk Product

4. LANGE VLOEI SHINE 24K GOUD

LANGE VLOEI SHINE 24K GOUD

Het vieren van familie, liefde en de Kerstman vraagt om een speciale joint die de kerststemming maximaal uitstraalt. Deze Lange Vloei SHINE 24K Goud is precies wat de naam doet vermoeden. Het geeft direct een gevoel van luxe aan je geliefde joints. In vele tradities heeft de oudste op het kerstfeest de eer om de in gouden vloei gerolde joint aan te steken, om zo de viering te beginnen. Volgens Reddit bestaat deze traditie daadwerkelijk.

Bekijk Product

5. METAL GRINDER SOLINDER VAN AFTER GROW

METAL GRINDER SOLINDER VAN AFTER GROW

Om ervoor te zorgen dat de pijpen en joints deze kerst vlotjes branden, is een stevige grinder, zoals de Metal Grinder Solinder van After Grow, vereist. De instructies zijn eenvoudig. Doe je feestelijke toppen in de grinder, vermaal ze, doe de wietmix in je pijpenkop of joint en neem een trekje. En om je vraag te beantwoorden; ja, deze grinder heeft een compartiment voor kief.

Bekijk Product

6. 25TH ANNIVERSARY BOX SET SPECIAL (T.H. SEEDS)

25TH ANNIVERSARY BOX SET SPECIAL (T.H. SEEDS)

Als je een zeer speciale collectie zaden voor een heel speciale gelegenheid wilt verkrijgen, dan voorziet de 25th Anniversary Box Set Special van T.H. Seeds je van allerlei cannabinoïde rijke ervaringen. De beroemde Bubblegum, French Cookies, Underdawg Kush, Darkstar Kush, MOB en La S.A.G.E. zitten allemaal in deze box. Het is tijd om je kerstboom te vervangen door deze bijzondere cannabissoorten.

Bekijk Product

7. PUFFCO “THE PEAK” SMART RIG

PUFFCO “THE PEAK” SMART RIG

Voor een eersteklas dabbing ervaring geeft “The Peak” Smart Rig van Puffco de aanwezigen op het kerstfeest een simpel, branderloos dabbing avontuur. Het is in feite een "bong-vaporizer" voor concentraten. Aangezien extracten steeds populairder worden en de technologie booming is, is het tijd om het vapen van concentraten te vieren met dit innovatieve apparaat. Blaas de damp uit de schoorsteen om de Kerstman en zijn elven te verwelkomen in je huis. F*ck koekjes en melk.

Bekijk Product

8. HOUTEN STASHBOX MET BLAD

HOUTEN STASHBOX MET BLAD

Mocht je op zoek zijn naar een mooi zakje of cadeaupapier voor je wiet, laat die plannen dan varen en koop in plaats daarvan de Houten Stashbox met Blad. Deze houten doos, gemaakt in India, bevat een in hout gekerfd wietblad. De afmetingen zijn 10x10cm. Als je je oom wat topwiet wilt schenken, verpest de ervaring dan niet met een plastic zakje. Ga voor dit chique doosje.

Bekijk Product

9. PAX 3

PAX 3

We presenteren hier een kleine vaporizer voor grote gelegenheden. PAX 3 is het perfecte apparaat om het kerstfeest mee te verlichten. Het is een hoogwaardige vaporizer die vele positieve recensies heeft ontvangen. Hij verdampt zowel droge kruiden als concentraten met verschillende monteerbare compartimenten. Het is mogelijk de temperaturen in te stellen om alle gewenste cannabinoïden en terpenen vrij te laten en zo je kerst nog wat meer kerstelijk te maken.

Bekijk Product

10. iGROWCAN

iGROWCAN

Dit is een geweldig cadeau voor mensen die willen beginnen met het telen van cannabis. Met iGrowcan krijg je alles wat je nodig hebt om meteen te starten met kweken. Het is feitelijk een blik met aarde—inclusief speciale cannabisvriendelijke voeding—een kokostablet en een cannabiszaadje. Het is zelfs mogelijk een specifieke soort te kiezen, die in dezelfde verpakking zit. Onthoud wel dat iGrowcan het beste werkt met kleine autoflowers.

Bekijk Product

11. CANNABIS CHOCOLADE

CANNABIS CHOCOLADE

Er is altijd wel een chocolade cadeau dat je tante heeft gekregen en daarna aan jou heeft gegeven. Het is niet meer nodig om goedkoop te doen; de economie zit in de lift en het is tijd om verse cannabis chocolade te kopen. Deze Cannabis Chocolade bevat niet-psychoactieve hennepzaden met een weelderige cannabis smaak. Misschien is dit cadeautje de manier om je naasten te laten weten hoe enthousiast je bent over wiet.

Bekijk Product

12. METALEN GRINDER 24K GOUD

METALEN GRINDER 24K GOUD

Wil je je wiet vermalen als Azteekse goden of in verbinding raken met de geesten van je voorouders? Dan is de Metalen Grinder 24K Goud de gouden grinder die jouw kerst verbindt met het metafysische niveau. Het is geen echt goud; ga er dus niet op bijten om de authenticiteit te testen. Het is een toffe grinder die een feestelijk randje geeft aan de toch al vreugdevolle kerstervaring.

Bekijk Product

13. RAW BAMBOO BACKFLIP TRAY

RAW BAMBOO BACKFLIP TRAY

Als je echt houdt van je familieleden die graag joints draaien, dan is dit cadeau niet te missen. De dagen van basis trays zijn voorbij. Deze Bamboo Backflip Tray heeft diverse compartimenten met verschillende functionaliteiten voor het bewaren en rollen van joints. Het mixen van je cannabis is nog niet eerder zo vlekkeloos verlopen. Deze tray is dubbel te vouwen, zoals een spel backgammon.

Bekijk Product

14. GLAZEN WATERPIJP Zamnesia

ROOR GLASS BONG

Elk kerstfeest vereist een degelijke bong, zodat de volwassenen in staat zijn een zachte en zuivere hijs te nemen. Zamnesia levert hoogwaardige bongs die perfect zijn vormgegeven om het kerstfeest naar een psychotropisch niveau te tillen. Deze glazen bong voelt prettig aan, in tegenstelling tot veel andere plastic exemplaren. Haal hem dus snel in huis en verhoog de kerstsferen.

Bekijk Product

15. TSUNAMI GLAZEN OIL RIG SHOWER HEAD SWISS

GLASS OIL RIG BLAZE INLINE DIFFUSER

De glazen oil rig Shower Head Swiss van Tsunami is een klassieke dab rig, ontwikkeld door professionals om je een professionele kerstervaring te geven. Zorg dat je hoogwaardig concentraat in huis hebt (het is tenslotte een speciale gelegenheid), bouw een dab station met deze fantastische dab rig en creëer geweldige herinneringen met vrienden, familie en buitenaardse wezens.

Bekijk Product

16. DE PSILOCYBIN MUSHROOM BIBLE (ENGELS)

THE PSILOCYBIN MUSHROOM BIBLE

Voor introverte kerstgasten is het fijn om te kunnen lezen en ontspannen. De Psilocybin Mushroom Bible, geschreven door dr. Mandrake, is een boek (380 pagina's) met alles wat je moet weten over psilocybine paddenstoelen. Verschillende bereidingswijzen, consumptiemethoden en nog veel meer komt in deze encyclopedie aan de orde. Tips over hoe je paddo’s kweekt en droogt, stellen je in staat om voortreffelijke psychoactieve zwammen te kweken, waarmee je je kerst extra introspectief maakt.

Bekijk Product

17. VAPORIZER STORM

STORM VAPORIZER

Voor de fijnproevers die eenvoud en betrouwbaarheid belangrijker vinden dan vormgeving is de Vaporizer Storm uitstekend geschikt. Deze gestroomlijnde en discrete vaporizer is in staat om zowel herbs als concentraten te verdampen, makkelijker kunnen we het niet maken. Ondanks dit biedt het keer op keer betrouwbare damp van zeer goede kwaliteit. Deze zak-raket vaporizer is in feite zo fantastisch en veelzijdig dat geen enkele stoner teleurgesteld zal zijn met dit kerstcadeau.

bekijk product

18. EEN PILLENDOOSJE VOOR "DISCRETIE"

STASH PENDANT

Ken je iemand die altijd stash meeneemt als hij op pad gaat? Dat kan nu discreet met deze uniek vormgegeven Pill Case Hanger. Geen zorgen over het verliezen van een kostbare lading. Dit is een super handig pillendoosje dat eenvoudig open schroeft. Het is erg makkelijk voor het meenemen van belangrijke zaken. Niemand heeft iets in de gaten. Het onopvallende ontwerp kan aan een sleutelbos of rugzak bevestigd worden. Zorg ervoor dat je geliefden zorgeloos op pad kunnen en altijd iets bij zich hebben.

bekijk product

19. RAW SMOKING RING

RAW SMOKING RING

Als je een leuk kerstcadeau zoekt voor je blowersvrienden of als je eenvoudigweg wat blingbling aan je uiterlijk wilt toevoegen, dan is de Smoking Ring van RAW de perfecte accessoire. Deze ring bevat een gat waar je joint stevig in past. Ideaal als je handen aan de PlayStation-controller geplakt zitten.

Bekijk Product

20. ZAMNESIA KADOBON

ZAMNESIA KADOBON

Als je niet weet wat je moet geven aan familieleden die dol zijn op cannabis of vapes, dan is het het best de Zamnesia Kadobon te kopen. Zo kiezen ze zelf iets uit de duizenden producten op onze website. Deze bon is verkrijgbaar in bedragen van €10, €25, €50 en €100. Geweldig om je eigen kerstcadeautje mee in te slaan!

Bekijk Product

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken