Blog
De Beste Kerstcadeaus Van 2018
5 min

De Beste Kerstcadeaus Van 2018

5 min
Headshop Top Lists

Kerst draait om familie, vrienden, eten en delen. Hier hebben we een grandioze selectie van cadeaus voor elke stoner, vaper of psychonaut van je familie of vriendengroep.

Vrolijk kerstfeest, gepassioneerde cannabisfanaten, psychonauten en vapers! Dit is de tijd om te vieren met familie, vrienden en feestelijke kruiden of paddenstoelen. Een vreetkick krijgen en alle lekkernijen eten waar de tafel mee gevuld is, cadeaus delen en lichtelijk onder invloed raken van diverse substanties met verre familieleden is waar de kerstgedachte om draait. We presenteren hier een aantal fantastische cadeaus om je kerst mee op te vrolijken.

1. DAVINCI MIQRO

DAVINCI MIQRO

Wil je goede kruiden vapen en met je naasten nagenieten van de ham die jullie zojuist verorberd hebben? Dan is de DaVinci MIQRO vaporizer het perfecte toestel om het gesprek goed op gang te brengen. Een gesprek dat je je nog decennia herinnert. Probeer deze droge kruiden vaporizer, een bekend product dat zijn effectiviteit keer op keer heeft bewezen.

Bekijk Product

2. TANGIE GHOST TRAIN (LITTLE CHIEF COLLABS)

TANGIE GHOST TRAIN (LITTLE CHIEF COLLABS)

Tangie Ghost Train is een sativa-dominante soort die je kerstmis verrijkt met een mandarijn aroma en heerlijke high. Laat je vrienden en familie weten dat, vanwege het aanzienlijke THC gehalte, geldt; minder is meer. Little Chief Collabs, de veredelhttps://www.zamnesia.nl/little-chief-collabs/4275-tangie-ghost-train-feminized.htmlaars van deze soort, wensen je een fijne kerst en groen nieuw jaar!

Bekijk Product

3. NOVI PLASMA AANSTEKER

NOVI PLASMA AANSTEKER

De Novi is een effectieve plasma aansteker die gewoon perfect is om de joints met kerst in roulatie te houden. Hij ziet er ook buitengewoon trippy en bizar uit. Als Darth Vader een aansteker zou bezitten, dan zou hij een Novi gebruiken in plaats van zijn lichtzwaard. Een geweldig geschenk voor mensen die de esthetiek van hun ervaring willen verbeteren.

Bekijk Product

4. LANGE VLOEI SHINE 24K GOUD

LANGE VLOEI SHINE 24K GOUD

Het vieren van familie, liefde en de Kerstman vraagt om een speciale joint die de kerststemming maximaal uitstraalt. Deze Lange Vloei SHINE 24K Goud is precies wat de naam doet vermoeden. Het geeft direct een gevoel van luxe aan je geliefde joints. In vele tradities heeft de oudste op het kerstfeest de eer om de in gouden vloei gerolde joint aan te steken, om zo de viering te beginnen. Volgens Reddit bestaat deze traditie daadwerkelijk.

Bekijk Product

5. METAL GRINDER SOLINDER VAN AFTER GROW

METAL GRINDER SOLINDER VAN AFTER GROW

Om ervoor te zorgen dat de pijpen en joints deze kerst vlotjes branden, is een stevige grinder, zoals de Metal Grinder Solinder van After Grow, vereist. De instructies zijn eenvoudig. Doe je feestelijke toppen in de grinder, vermaal ze, doe de wietmix in je pijpenkop of joint en neem een trekje. En om je vraag te beantwoorden; ja, deze grinder heeft een compartiment voor kief.

Bekijk Product

6. 25TH ANNIVERSARY BOX SET SPECIAL (T.H. SEEDS)

25TH ANNIVERSARY BOX SET SPECIAL (T.H. SEEDS)

Als je een zeer speciale collectie zaden voor een heel speciale gelegenheid wilt verkrijgen, dan voorziet de 25th Anniversary Box Set Special van T.H. Seeds je van allerlei cannabinoïde rijke ervaringen. De beroemde Bubblegum, French Cookies, Underdawg Kush, Darkstar Kush, MOB en La S.A.G.E. zitten allemaal in deze box. Het is tijd om je kerstboom te vervangen door deze bijzondere cannabissoorten.

Bekijk Product

7. PUFFCO “THE PEAK” SMART RIG

PUFFCO

Voor een eersteklas dabbing ervaring geeft “The Peak” Smart Rig van Puffco de aanwezigen op het kerstfeest een simpel, branderloos dabbing avontuur. Het is in feite een "bong-vaporizer" voor concentraten. Aangezien extracten steeds populairder worden en de technologie booming is, is het tijd om het vapen van concentraten te vieren met dit innovatieve apparaat. Blaas de damp uit de schoorsteen om de Kerstman en zijn elven te verwelkomen in je huis. F*ck koekjes en melk.

Bekijk Product

8. HOUTEN STASHBOX MET BLAD

HOUTEN STASHBOX MET BLAD

Mocht je op zoek zijn naar een mooi zakje of cadeaupapier voor je wiet, laat die plannen dan varen en koop in plaats daarvan de Houten Stashbox met Blad. Deze houten doos, gemaakt in India, bevat een in hout gekerfd wietblad. De afmetingen zijn 10x10cm. Als je je oom wat topwiet wilt schenken, verpest de ervaring dan niet met een plastic zakje. Ga voor dit chique doosje.

Bekijk Product

9. PAX 3

PAX 3

We presenteren hier een kleine vaporizer voor grote gelegenheden. PAX 3 is het perfecte apparaat om het kerstfeest mee te verlichten. Het is een hoogwaardige vaporizer die vele positieve recensies heeft ontvangen. Hij verdampt zowel droge kruiden als concentraten met verschillende monteerbare compartimenten. Het is mogelijk de temperaturen in te stellen om alle gewenste cannabinoïden en terpenen vrij te laten en zo je kerst nog wat meer kerstelijk te maken.

Bekijk Product

10. iGROWCAN

iGROWCAN

Dit is een geweldig cadeau voor mensen die willen beginnen met het telen van cannabis. Met iGrowcan krijg je alles wat je nodig hebt om meteen te starten met kweken. Het is feitelijk een blik met aarde—inclusief speciale cannabisvriendelijke voeding—een kokostablet en een cannabiszaadje. Het is zelfs mogelijk een specifieke soort te kiezen, die in dezelfde verpakking zit. Onthoud wel dat iGrowcan het beste werkt met kleine autoflowers.

Bekijk Product

11. CANNABIS CHOCOLADE

CANNABIS CHOCOLADE

Er is altijd wel een chocolade cadeau dat je tante heeft gekregen en daarna aan jou heeft gegeven. Het is niet meer nodig om goedkoop te doen; de economie zit in de lift en het is tijd om verse cannabis chocolade te kopen. Deze Cannabis Chocolade bevat niet-psychoactieve hennepzaden met een weelderige cannabis smaak. Misschien is dit cadeautje de manier om je naasten te laten weten hoe enthousiast je bent over wiet.

Bekijk Product

12. METALEN GRINDER 24K GOUD

METALEN GRINDER 24K GOUD

Wil je je wiet vermalen als Azteekse goden of in verbinding raken met de geesten van je voorouders? Dan is de Metalen Grinder 24K Goud de gouden grinder die jouw kerst verbindt met het metafysische niveau. Het is geen echt goud; ga er dus niet op bijten om de authenticiteit te testen. Het is een toffe grinder die een feestelijk randje geeft aan de toch al vreugdevolle kerstervaring.

Bekijk Product

13. RAW BAMBOO BACKFLIP TRAY

RAW BAMBOO BACKFLIP TRAY

Als je echt houdt van je familieleden die graag joints draaien, dan is dit cadeau niet te missen. De dagen van basis trays zijn voorbij. Deze Bamboo Backflip Tray heeft diverse compartimenten met verschillende functionaliteiten voor het bewaren en rollen van joints. Het mixen van je cannabis is nog niet eerder zo vlekkeloos verlopen. Deze tray is dubbel te vouwen, zoals een spel backgammon.

Bekijk Product

14. GLAZEN WATERPIJP ROOR

GLAZEN WATERPIJP ROOR

Elk kerstfeest vereist een degelijke bong, zodat de volwassenen in staat zijn een zachte en zuivere hijs te nemen. ROOR levert hoogwaardige bongs die perfect zijn vormgegeven om het kerstfeest naar een psychotropisch niveau te tillen. Deze glazen bong voelt prettig aan, in tegenstelling tot veel andere plastic exemplaren. Haal hem dus snel in huis en verhoog de kerstsferen.

Bekijk Product

15. GLAZEN OLIE RIG BLAZE INLINE DIFFUSER

GLAZEN OLIE RIG BLAZE INLINE DIFFUSER

De Glazen Olie Rig Blaze Inline Diffuser is een klassieke dab rig, ontwikkeld door professionals om je een professionele kerstervaring te geven. Zorg dat je hoogwaardig concentraat in huis hebt (het is tenslotte een speciale gelegenheid), bouw een dab station met deze fantastische dab rig en creëer geweldige herinneringen met vrienden, familie en buitenaardse wezens.

Bekijk Product

16. DE PSILOCYBIN MUSHROOM BIBLE (ENGELS)

DE PSILOCYBIN MUSHROOM BIBLE (ENGELS)

Voor introverte kerstgasten is het fijn om te kunnen lezen en ontspannen. De Psilocybin Mushroom Bible, geschreven door dr. Mandrake, is een boek (380 pagina's) met alles wat je moet weten over psilocybine paddenstoelen. Verschillende bereidingswijzen, consumptiemethoden en nog veel meer komt in deze encyclopedie aan de orde. Tips over hoe je paddo’s kweekt en droogt, stellen je in staat om voortreffelijke psychoactieve zwammen te kweken, waarmee je je kerst extra introspectief maakt.

Bekijk Product

17. RAW BLACK GOLD ROLLING TRAY LIMITED EDITION

RAW BLACK GOLD ROLLING TRAY LIMITED EDITION

Wil je een simpele, maar toch zeer bijzondere rolling tray aanschaffen, dan is de Black Gold Rolling Tray Limited Edition van RAW een geschikte optie. Mocht een van je stijlvolle familieleden simpelweg een spectaculaire tray nodig hebben om de perfecte joints te bouwen, dan is dit exemplaar het ultieme cadeau. Het is voorzien van een echtheidscertificaat, zodat je weet dat het authentiek is.

Bekijk Product

18. HENNEPZEEP

HENNEPZEEP

Soms heb je gewoon een goede zeep nodig. Fris en schoon blijven en naar hennep ruiken, is hoogst wenselijk volgens vele stoner kersttradities. Deze Hennepzeep in de vorm van een wietblad weegt 35 gram en is gemaakt in Amsterdam, de cannabis hoofdstad van Europa. Voor een hygiënische en naar hennep geurende kerst, heeft deze hennepzeep wat je zoekt.

Bekijk Product

19. RAW SMOKING RING

RAW SMOKING RING

Als je een leuk kerstcadeau zoekt voor je blowersvrienden of als je eenvoudigweg wat blingbling aan je uiterlijk wilt toevoegen, dan is de Smoking Ring van RAW de perfecte accessoire. Deze ring bevat een gat waar je joint stevig in past. Ideaal als je handen aan de PlayStation-controller geplakt zitten.

Bekijk Product

20. ZAMNESIA KADOBON

ZAMNESIA KADOBON

Als je niet weet wat je moet geven aan familieleden die dol zijn op cannabis of vapes, dan is het het best de Zamnesia Kadobon te kopen. Zo kiezen ze zelf iets uit de duizenden producten op onze website. Deze bon is verkrijgbaar in bedragen van €10, €25, €50 en €100. Geweldig om je eigen kerstcadeautje mee in te slaan!

Bekijk Product

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammy, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken