Blog
Visionaire Kunt Series: Krystleyez
1 min

Visionaire Kunt Series: Krystleyez

1 min
Art News
Naast elkaar geplaatste, etherische, organische vormen met heilige geometrie; de kunstwerken van Krystleyez portretteren de onderling verbonden weefsels van de schepping... om de geest van de mensheid en onze moeder gaia te verheffen via haar offers van h

Naast elkaar geplaatste, etherische, organische vormen met heilige geometrie; de kunstwerken van Krystleyez portretteren de onderling verbonden weefsels van de schepping... om de geest van de mensheid en onze moeder gaia te verheffen via haar offers van heilige kunstwerken.

Krystle werkt vanuit Boulder, Colorado en omschrijft zichzelf als een oneindig, liefdevol, gepassioneerd prisma van de goddelijke visie. Ze was al een artiest toen ze oud genoeg was een potlood vast te houden. Haar beide grootmoeders waren schilderessen en haar vader was een architect, dus ze werd constant omringd door creatieve genialiteit en wist dat dit een intiem deel uitmaakte van het dagelijks leven.

Inspiratie

In Krystles woorden: "Uiteindelijk is het leven ons canvas. Wat we willen creëren is onze keuze. Willen we leven in een wereld van afscheiding of samenwerking? Angst of liefde? Ik ben op zoek continu te groeien en te leren van elk moment en om voortdurend zoveel mogelijk schoonheid en liefde als mogelijk te ervaren. Ik hoop te kunnen verbinden en samenwerken met alle wezens die dezelfde, zuivere intentie delen voor de wereld. Strijders van het licht, herenig!"

www.krystleyez.com

 

Gateways of Consciousness

Gateways of Consciousness

 

Ma Ra

Ma Ra

 

Heart of the Mirror

Heart of the Mirror

 

Chrysalis

Chrysalis

 

Florescence

Florescence

 

Flowing As One

Flowing As One

 


Read more about
Art News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken