The Void (TGA Subcool) regular

The Void werd ontwikkeld door twee zeer potente variëteiten te combineren. Subcool kruiste een van zijn favorieten, de door Sativa gedomineerde Apollo-13, met de overwegend door Indica gedomineerde Indicaschoonheid Querkle. Het resultaat is een plant met zeer hoge opbrengsten, een verheffende cerebrale high en verbluffende smaken. Een geweldige blow voor saaie taken of voor creatieve inspiratie.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - The Void: Een goede keus voor creatieve inspiratie

The Void werd gekweekt door twee zeer potente soorten te kruisen. TGA Subcool gebruikte Apollo-13, een van zijn favorieten, en Querkle, en creëerde zo een lange plant met grote opbrengsten, verbazingwekkende smaken en een verheffende cerebrale high. Apollo-13 is een voornamelijk door Sativa gedomineerde soort met een pittige, aardse, citroen- en theeachtige smaak, en een van de hardst aankomende en langst durende highs die je ooit zult tegenkomen. Haar tegenhanger in The Void is een van de mooiste door Indica gedomineerde variëteiten die je ooit zult zien, en Querkle is niet zuinig als het erop aankomt om je high te krijgen met haar zeer sterke, kalmerende Indicaroes, waarbij je compleet alert blijft. Ook is ze niet vlak qua smaak: ze pronkt met een mix van druiven, fruit en bessen, gekruid met een muskusachtige ondertoon. Stel je nu voor dat die kwaliteiten in één pakje worden vermengd – daar heb je haar dan, The Void.

The Void vertoont haar grootste potentie als ze tot een grote struik uitgroeit en goed gesnoeid wordt in een ScrOG-opstelling. Gun haar een iets langere vegetatieve periode aan het eind en je wordt beloond met zelfs nog meer. Als je haar niet snoeit, kan ze behoorlijk groot worden en zeer grote opbrengsten produceren. De meeste planten lijken op Apollo-13, maar dan met paarse vlekken wanneer ze de volwassenheid naderen. Hoewel de Sativa- (60%) en Indica-invloed bijna gelijk opgaan, is de veroorzaakte high meer Sativa-achtig. De verheffende cerebrale high zal je creativiteit en inspiratie enorm stimuleren.

Genetica 60% Sativa / 40% Indica
Ouders Apollo 13 x Querkle
Bloeitijd 8 weeks
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
The Void (TGA Subcool) regular
The Void (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.