Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Timewreck (TGA Subcool) regular

Timewreck (TGA Subcool) regular

Dioxide, de maker van Timewreck, zei tegen Subcool dat hij voor de introductie een nieuwe naam zou verzinnen, maar waarschijnlijk was hij door het roken ervan te veel afgeleid, dus hij kwam er nooit toe. Daarom heef deze variëteit Timewreck - dat is naar zeggen het verhaal achter de naam. Maar ze maakt haar naam echt waar, want de high is zo intens dat je jezelf terugvindt in een tijdbubbel.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

70,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 70.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

TGA Subcool - Timewreck: Ruikt naar fruitige kiwi's

Men zegt dat deze variëteit Timewreck werd genoemd omdat Dioxide, de maker van deze soort tegen Subcool zei dat hij voor de introductie en nieuwe naam zou verzinnen, maar dat deed hij nooit - waarschijnlijk was hij door het roken ervan te veel afgeleid. Maar wat we wel zeker weten, is dat haar voorouders een vrouwelijke Blood Wreck (Chernobyl x Qrazy Train) en een mannelijke Vortex (Apollo 13 x Space Queen) zijn. De hieruit voortgekomen hybride is een zeer aromatische variëteit, die beide doelen van Subcool haalt, namelijk de smaak van Blood Wreck verbeteren en sterke medicinale effecten behalen.

Timewreck is een variëteit met een aandeel van 70% Sativa in haar genen die geschikt is voor zowel de binnen- als de buitenkweek. Ze is makkelijk te kweken en produceert geweldige opbrengsten als je haar topt en snoeit tot een plant met ten minste vier takken. Na 60-70 bloeidagen hebben de planten enorme, langgerekte, puntige toppen ontwikkeld die bedekt zijn met een laag trichomen en vol zitten met donkere, paarse bladeren.

De rijpe toppen scheiden een scherpe geur af van rot fruit, dat het best beschreven kan worden als kiwi's begraven in vuil. De smaak van de rook is een mix van citroen, sandelhout, limoen, peer of kiwi met een zure ondertoon. De kracht van deze soort is zeker niet voor beginners! Bij een lagere dosering is de veroorzaakte high een verheffende en energieke cerebrale kick, maar bij hogere doseringen zul je gevangen raken in een tijdbubbel. Je geest is verlamd en dwaalt onherroepelijk af terwijl je kijkt naar iets of helemaal niets met een lege uitdrukking op je gezicht, onderwijl diep in gedachten verzonken.

Geen wonder dat deze extreem krachtige variëteit tevens een cup winnaar was bij de 2010 High Times Medical Cannabis Cup.


Merk The Dank Seeds
Genetica 70% Sativa / 30% Indica
Ouders Hybrid Blood Wreck X Vortex
Bloeitijd 8-9 weeks
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Oogst (Outdoor) Eind September/Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

6 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.