Blog
7 Bands Om Naar Te Luisteren Als Je High Bent
3 min

7 Bands Om Naar Te Luisteren Als Je High Bent

3 min

Bands, cannabinoïden en terpenen. Laten we de ultieme combinatie van deze entiteiten eens bekijken. Klik hier en check de beste bands om te beluisteren terwijl je high bent. En zie welke geweldige soorten die ervaring kunnen versterken.

Houd je vast; je zintuigen staan op het punt om naar een hoger niveau getild te worden. Zoals we allemaal weten, gaan het roken van een jointje en het luisteren naar Bob Marley hand in hand. We gaan een stapje verder en lichten de beste bands uit voor bij je rookpraktijken. Deze muzikale meesterwerkjes bevatten betekenissen die het beste begrepen worden na wat hijsjes. Het verbaast je vast niet dat elk van de bands bijzonder goed samengaat met een bepaalde soort uit de catalogus van Zamnesia. Laten we eens ontdekken welke het zijn.

Gerelateerd artikel

Wiet En Reggae

THE WAR ON DRUGS

Sinds de Harrison Narcotics Tax Act in 1914 werd aangenomen, heeft de war on drugs miljoenen levens opgeëist. Toen een paar indierockers samenkwamen in Philadelphia, Pennsylvania, vormde dat het begin van deze band. Onder het genot van wat rode wijntjes werd gekozen voor de naam “The War On Drugs”. Dat is maar goed ook, want de alternatieve optie was “The Rigatoni Danzas”.

The War On Drugs bestaat uit de leden Adam Granduciel, David Hartley, Robbie Bennett, Charlie Hall, Jon Natchez en Anthony LaMarca. Sinds hun debuutalbum uit 2008, “Wagonwheel Blues”, kregen ze al gauw veel fans. De indie vibes van de band versterk je met de indica-dominante soort Revolution. Deze variant heeft een CBD:THC-ratio van 1:1. Je geest raakt er zo ontspannen van dat er een ware revolutie plaats kan vinden. Dus luister naar The War On Drugs, geniet van wat Revolution en maak deel uit van de beweging om de war on drugs te beëindigen (niet de band).

RED HOT CHILI PEPPERS

De Red Hot Chili Peppers hebben de funkieste, provocatiefste slapping bass muziek van de westkust gecreëerd die de wereld ooit heeft meegemaakt. Anthony Kiedis is met zijn poëtische energie en subversieve aard de frontman van de band. Hij slapt de basgitaar als geen ander; zijn spastische karakter en funky stijl zijn een fundamenteel onderdeel van de magie van de RHCP.

De beestachtige, vurige drumbeats van drummer Chad Smith, een lookalike van Will Farrell, hebben de wereld veranderd. De beste cannabissoort om te combineren met de RHCP-ervaring moet wel Speedy Chile “Fast-Flowering” zijn. Deze 70% indica-dominante soort groeit supersnel en maakt het luisteren naar de RHCP flink wat intenser. De korte Speedy Chile Fast Flowering wekt chille vibes op. Die zijn perfect om de Red Hot Chili Peppers vervolgens je ziel binnen te laten dringen.

TAME IMPALA

Tame Impala is een Australische psychedelische rockband die zijn luisteraars met zijn trippy muziekvideo’s door een mysterieus landschap leidt. De band werd in 2007 opgericht door Kevin Parker (zang en verschillende instrumenten). Hun debuutalbum “InnerSpeaker” kwam in 2010 uit en werd lovend ontvangen. De muziekvideo’s van de band gaan perfect samen met een geest die onder invloed is van cannabinoïden. Strawberry Cough wordt beschouwd als een klassieke psychedelische soort en versterkt zowel de auditieve als visuele waarneming.

De muziek van Tame Impala en de Strawberry Cough-ervaring gaan samen als cannaboter en aardbeienjam. Strawberry Cough is een sativa-dominante cultivar. Ze biedt de gebruiker opbeurende en vrolijke vibes - kortom, een ticket voor de complete Tame Impala-ervaring.

GORILLAZ

Gorillaz veroverde de muziekwereld met hun levendige, vurige rock- en hiphop-geluid. De band werd oorspronkelijk in 1998 opgericht door Damon Albarn en Jamie Hewlett. Gorillaz is uitgegroeid tot een van de beste fenomenen van de moderne muziekscene. Hun video’s zijn super trippy, alsof verschillende strips tegelijkertijd tot leven zijn gekomen en de muziekwereld hebben overgenomen.

Dit is een band als geen ander. De levendige animaties van de Gorillaz leden zijn een essentieel onderdeel van hun muzikale en algehele vibes. Gorilla Glue is de ultieme soort om te roken wanneer je aan de bank gekluisterd van de geniale Gorillaz aan het genieten bent. Deze variant is extreem krachtig - sommige planten hebben een THC-gehalte van wel 30%! Wees daarom voorzichtig met je hijsjes. De highs worden als zowel ontspannend als opbeurend ervaren. Gorilla Glue transporteert je gegarandeerd naar de Gorillaz-wereld.

ALT-J

De indierockband alt-J is in 2007 opgericht in Leeds, Engeland, en heeft het muzikaal vertellen naar een hoger niveau getild. De band bestaat uit Gwil Sainsbury, Joe Newman, Thom Sonny Green en Gus Unger-Hamilton. Ze richtten alt-J op aan de Universiteit van Leeds, waar ze de weg vrijmaakten voor verder succes. Hun debuutalbum “An Awesome Wave” won in 2012 de Mercury Prize. Alt-J’s muziekvideo’s zijn heel pittoresk, diep, donker en tonen een interessante choreografie.

Het vapen van wat Cheese Auto gaat hand in hand met de alt-J-ervaring. Deze cannabisvariant is super aromatisch en biedt precies wat je van een klassieke Britse soort wilt. Namelijk cerebrale highs en muzikale inspiratie. Dit specimen met 75% indica en 25% sativa barst van de verhelderende cannabinoïden en terpenen.

MILKY CHANCE

Deze Duitse folkband werd in Kassel, Duitsland, opgericht door Clemens Rehbein, Philipp Dausch en Antonio Greger. Het eerste nummer van de band, “Stolen Dance”, is wel 360 miljoen keer bekeken op YouTube. Dit lied veroverde de wereld met de vibes van “gewoon een jongen met een gitaar” en een chille drumbeat.

Een melkachtige cannabissoort zou perfect samengaan met de ontspannende ervaring van Milky Chance. We raden dan ook Milkshake Kush Autoflower aan; een ontspannende indica-dominante kruising. De 19% THC die in de toppen verscholen ligt, wekt een stevige ervaring op. We raden aan om de muziekvideo “Down By The River” onder invloed van deze soort te bekijken. Dat wekt nostalgische herinneringen aan je kindertijd op.

PRIMUS

Primus, tot slot, is een old school rockband uit Californië. Hun stijl is heel rauw. Het klinkt bijna alsof je naar een vlieg luistert die in bier verdrinkt; alsof rock de strijd aangaat met rock in rock n' roll stijl. Het gezicht van de band is Les Claypool. Hij deed net na de dood van Cliff auditie voor de functie van bassist van Metallica, maar was volgens James Hetfield gewoon te goed.

“Suck On This” is Primus’ debuutalbum en kwam uit in 1984. Luisteren naar rockmuziek van de westkust vraagt om een pure westkust-cannabissoort. We raden dan ook West Coast OG aan; een krachtige autoflowering soort die afgeleid is van old school OG Kush. Die laatste heeft Primus waarschijnlijk wel gebruikt om in de creatieve flow te komen.

BANDS EN CANNABIS

Muziek luisteren wanneer je high bent, prikkelt je fantasie. Deze bands kunnen gegarandeerd beschouwd worden als de ultieme auditieve stimulans voor bij het consumeren van heerlijke cannabisvarianten. Vergeet niet om ook de muziekvideo’s te kijken. Neem wat ganja en dompel je onder in de psychedelische wereld.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken