Blog
G Pen: Een Masterclass Van Vaporizing Visionairs
4 min

G Pen: Een Masterclass Van Vaporizing Visionairs

4 min

Zoveel vapes, zo weinig tijd! G Pen, opgericht in 2012, heeft de weg vrijgemaakt voor wat draagbare vaporizers zouden moeten zijn. Maar wat maakt de hoogwaardige en toch betaalbare vapes van G Pen zo uniek? Laten we hier eens uitgebreid op ingaan, en een selectie van hun producten bekijken.

Het is geen geheim dat G Pen een populair merk op het gebied van draagbare, betaalbare en innovatieve vaporizers is geworden. Met zoveel veelzijdige producten, voldoet dit bedrijf aan al je vape-behoeften. Maar hoe werd G Pen een van de grootste en populairste vape-bedrijven ter wereld? Daar zullen we hieronder antwoord op geven. Ook laten we een paar kenmerkende producten zien die tonen waar het bij G Pen om draait.

G Pen — meer dan een leefstijl

G Pen: Meer Dan Een Leefstijl

Grenco Science, opgericht in 2012 door Chris Folkerts en zakenpartner Anthony Marino, is het moederbedrijf van G Pen. Oorspronkelijk was het een lifestyle- en muziekmerk, maar toen Folkerts kennismaakte met de eerste batterij-aangedreven vaporizer-technologie, zag hij het potentieel om verder te groeien. Folkerts' vooruitziende blik en zakelijk inzicht betekende dat Grenco Science al snel voorop liep bij het op de markt brengen van vaporizers voor droge kruiden. En met vrijwel geen concurrentie in die tijd, waren ze in staat zichzelf te presenteren als een merk met betrouwbare, effectieve en betaalbare draagbare vapes.

Sindsdien is het bedrijf steeds populairder geworden en biedt het continu nieuwe producten en vapinginnovaties aan. G Pen houdt zich echter niet alleen bezig met het leveren van geweldige vaporizers, maar streeft er ook naar zich in te zetten voor goede doelen en non-profitorganisaties. De Charity Series is bijvoorbeeld een exclusief assortiment samenwerkingsproducten, waarbij een deel van de netto-opbrengst aan goede doelen wordt gedoneerd. Deze samenwerkingen omvatten limited-edition versies van de G Pen Pro, die zijn versierd met kunstwerken van bedrijven als Santa Cruz, Fader en zelfs prominente iconen uit de cannabiscultuur, zoals Snoop Dogg.

Je zou denken dat na bijna tien jaar sinds de oprichting van G Pen, de populariteit van het bedrijf wel zou zijn afgenomen. Maar niets is minder waar! Met de lancering van nieuwe en innovatieve producten, waarvan sommige nieuwe versies van eerdere vaporizers zijn, streeft G Pen continu naar perfectie. Het bedrijf wil zeker niet op zijn lauweren rusten en blijft zich inzetten om elke keer weer een vlekkeloze vape-ervaring te bieden.

Gerelateerd artikel

De Ultieme Gids Voor Vape Temperaturen

G Pen — draagbare producten om trots op te zijn

G Pen: Draagbare Producten Om Trots Op Te Zijn

Maar wat doet G Pen dan precies om voorop te blijven lopen als het gaat om innovatie en superieure kwaliteit? Of je nu een casual wietfan bent of jezelf als een vape-connaisseur beschouwt, G Pen heeft altijd iets wat bij je past. Met dat in gedachten bespreken we hieronder een aantal opvallende items die je een goede indicatie geven van waar het bij G Pen allemaal om draait.

G Pen Pro — professionele hits voor onderweg

Het vlaggenschip van G Pen, de G Pen Pro, is een intuïtief apparaat in zakformaat en gemakkelijk te gebruiken - precies zoals een vaporizer moet zijn. Geschikt voor gebruik met je favoriete droge kruiden, biedt de Pro absoluut waar voor je geld. Met een slank, tijdloos en functioneel ontwerp, heeft dit robuuste aluminium apparaat alles wat je nodig hebt voor onderweg.

Draai het mondstuk los en je ziet de keramische verwarmingskamer, die voldoende ruimte voor je kruiden (tot 0,25g) biedt. Eenmaal gevuld, kun je in een mum van tijd een smaakvolle trek nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is op de knop aan de voorkant van de G Pen Pro drukken. Het apparaat heeft drie vooraf ingestelde temperatuurinstellingen die kleurgecodeerd zijn voor eenvoudige bediening: blauw, groen en rood (190, 205 en 220°C). Elke instelling zorgt voor een soepele vape-ervaring tot de laatste trek. Met andere vaporizers die vaak een onnodig gecompliceerde gebruikersinterface bieden, is het verfrissend om een apparaat te zien dat moeiteloos te gebruiken is, zonder concessies op andere gebieden te doen.

G Pen Elite II — verfijnd vapen voor iedereen

Met een apparaat dat zo populair is als de Elite, is het geen wonder dat er een verbeterde versie is gemaakt. Maak kennis met de Elite II, een geavanceerde, portable vaporizer die gegarandeerd indruk maakt. Voortbordurend op wat de originele Elite zo speciaal maakt, is deze vaporizer met aanpasbare features uitgerust. Zo kan de Elite II verbinding maken met wifi, zodat je je gebruik kunt bijhouden en je apparaat naar de nieuwste firmware kunt updaten.

Net als bij de Pro is de kamer van de Elite II direct onder het mondstuk te vinden, waarbij je voldoende ruimte hebt voor je kruiden. Zodra het mondstuk weer op zijn plaats is geklikt, hoef je niet lang te wachten op heerlijke damp. Je kunt zelf de gewenste temperatuur kiezen, met een bereik van 93–221°C. Dit resulteert in optimale smaken en effecten van jouw gekozen wiet. Al met al is dit een intuïtieve, gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde vaporizer, die portable gebruik zo aangenaam mogelijk maakt.

Gerelateerd artikel

Hoe Maak Je Je Eigen Vape Kruidenmengsel? Top 6 Recepten Voor Vape Kruiden

G Pen Connect — haal het beste uit twee werelden

De Connect is net iets anders. Vaak twijfelen cannabisfanaten of ze een bong of een vape moeten kiezen. Met de G Pen Connect behoren deze twijfels tot het verleden. Dit apparaat past op bijna elke waterpijp, biedt tal van opties en overtreft alle verwachtingen die je maar van een vape kunt hebben. Terwijl sommige vaporizers van G Pen alleen zijn gericht op het gebruik van gedroogde kruiden, stelt de Connect gebruikers ook in staat om alles uit hun favoriete concentraten en oliën te halen!

Met de Connect ervaar je alleen maar zachte damp. Het apparaat houdt de reputatie van G Pen dan ook hoog als het gaat om zachte en smaakvolle hits, waarbij het water in de pijp de damp afkoelt. Met een taps toelopende pasvorm kun je de Connect gemakkelijk en veilig aan bongs met een 10, 14 of 18mm aansluiting bevestigen. En met een krachtige 850mAh batterij is je concentraat binnen enkele seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Eén keer deze vaporizer proberen, en je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund!

G Pen Roam — altijd smaakvolle teugjes

De Roam is de perfecte reisgenoot voor wie op zoek is naar soepele, watergekoelde teugjes. In de slanke aluminium behuizing bevindt zich een discreet compartiment van kwarts met een buisje van borosilicaatglas, zodat je onderweg smaakvolle trekken kunt nemen. Met een duurzame 1300mAh batterij is de Roam bovendien snel op temperatuur en zorgt hij vrijwel onmiddellijk voor enorme wolken. Het is daarbij supereenvoudig om de gewenste temperatuur in te stellen, en het is een genot om met het LED-display alles in de gaten te houden. Met temperaturen van 204 t/m 427°C kun je bovendien alles uit je favoriete wietsoort halen.

Het apparaat kan ook uit elkaar worden gehaald voor reiniging en wordt compleet geleverd met een reisetui van hennep met ruimte voor twee concentraatpotjes en een vakje voor accessoires. Er is zelfs ruimte voor een micro-USB om hem op te laden, en voor een vultool. Deze vaporizer is uitgerust voor het echte werk!

G Pen — nu verkrijgbaar!

G Pen: Nu Verkrijgbaar

Dus, of je nu op zoek bent naar een betrouwbare vervanger van je huidige vape of je open wilt stellen voor de wondere wereld van het vapen, G Pen heeft het voor je! Ze bieden producten van superieure kwaliteit, houden rekening met ieders budget en voldoen aan diverse persoonlijke stijlen, voorkeuren en vereisten. Hun continue streven naar het verbeteren van hun kenmerkende vaporizers, maakt het zeker de moeite waard eens te kijken wat G Pen allemaal te bieden heeft. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken om hun producten te vinden, want ze zijn gewoon verkrijgbaar in de Zamnesia shop!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken