Nev. Haze (Female Seeds) feminized

(4)

Nev. Haze van Female Seeds heeft een opmerkelijk trippy en opmonterend karakter en levert een spiritueel feest van sensationele proporties. Nev. Haze is een favoriet onder de Sativa's en is nu verkrijgbaar in een verbeterde vorm die pronkt met een kortere bloeitijd, verminderde uitrekking en een geheel nieuw arsenaal aan andere verbeterde kenmerken. Verrassend goede producent.

23,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 4€ 23.00
 • Aantal zaden: 4 € 23.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Nev. Haze: De Koningin van de Hazeplanten

De ervaren kwekers van Female Seeds zijn al meer dan 12 jaar onvermoeibaar bezig om de bloeitijd en excessieve uitrekking van Nev. Haze te verminderen. Welnu, het lijkt erop dat hun doorzettingsvermogen wat heeft opgeleverd, want je zult tevreden zijn om te vernemen dat ze hun doel bereikt hebben. Deze nieuwe en verbeterde Nev. Haze heeft slechts 8 weken nodig om te bloeien, rekt aanmerkelijk minder uit (van 2 meter naar 80-100 cm in de binnenkweek) en profiteert van een grotere stabiliteit en harsproductie.

Nev. Haze staat bekend als de koningin van de Haze soorten, en haar uniekheid komt niet noodzakelijk van haar kracht, maar van haar trippy en spirituele eigenschappen. Als het op het effect aankomt, brengt ze een krachtige, psychoactieve trip teweeg die wordt aangevuld door haar onderscheidende geur en heerlijke smaak. Nev. Haze is niet alleen een geweldige plant voor recreatieve blowers, maar ook voor medicinale gebruikers. Haar visueel stimulerende kracht zorgt voor een effectieve antidepressivum en stressverwijderaar.

Nev. Haze is gezegend met een bloeitijd van slechts 60 dagen en kan beschouwd worden als een snelle soort. Ze is een gulle producent. Veel soorten met dezelfde snelheid als Nev. Haze kunnen niet tegen de druk en leveren in op hoeveelheid of (erger nog) kwaliteit. Nev. Haze lijdt hier echter niet aan. Haar nieuwe, compacte grootte betekent dat guerrillakwekers ook kunnen profiteren van de versnelde actie, zonder angst overweldigd te worden door onstuimige planten.

Trouwe Sativaliefhebbers en brutale nieuwkomers zullen meteen helemaal weg zijn van Nev. Haze - een serieus bevredigende creatie met een lange lijst klasse A kenmerken. Neem bijvoorbeeld haar verleidelijke geur, heerlijke smaak en spirituele stone, en die zijn nog maar het tipje van de Haze-ijsberg. Om de rest ook te ontdekken, neem je een wandeling langs het trippy pad van Nev. Haze.

Merk Female Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 9 weeks
Opbrengst Indoor Hoog
Hoogte (Indoor) 80-100 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (4)
  (4)
  02/May/2016

  Nev.Haze (female Seeds)
  Très bonne beuh,impatient de goûter celle de fem Seeds!

  02/May/2016

  Nev.Haze (female Seeds)
  Très content de la variété sur d'autres sites,cette fois ci je les prends sur Zamnesia

  01/May/2015

  Volker Q.
  Bingo,zwei Tage im Boden und schon am keimen.Normalerweise brauchten die meisten im Schnitt min.3 Tg.- 6 Tg. So ist meine Erfahrung!Aber jn 2Tg.einen Keimling von Ca.5- 8mm ist schon

  05/Jan/2015

  Nev.Haze (female Seeds)
  really excellent composition

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nev. Haze (Female Seeds) feminized
Nev. Haze (Female Seeds) feminized