Mystique Crystal Pipe - Fluorite

Fluorite is een mystiek kristal dat spirituele en mentale ontwikkeling, bescherming en harmonie bevordert. Deze kristallen pijp bestaat uit handgemaakt kwaliteitskristal met een glad, geslepen oppervlak dat op ijs lijkt. De natuurlijke kleuren van de Fluorite kunnen blauwe, paarse, groene en heldere tinten laten zien. De pijp is 8-10cm lang en wordt geleverd in een fraaie doos met een draagtasje.

39,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Mystique Crystal Pipe- Fluorite: Handgemaakte Kwaliteit

De Fluorite Crystal heeft de kracht om spirituele eenwording en ontwikkeling, bescherming en harmonie te stimuleren. Deze eigenschappen maken dit kristal zonder twijfel de ideale steen voor een uitstekende rookpijp. Met spirituele krachten die helpen bij meditatie, zodat we de gedachten in onze geest kunnen verjagen, samen met natuurlijke, kruidige schoonheid, kunnen we dichterbij de eeuwige kosmische waarheid komen en het spirituele pad bewandelen.

Onder genezers en spirituelen staat de Fluorite kristal ook wel bekend als psychisch schild dat ons beschermt tegen chaotische situaties en dat negatieve energie verjaagt. Dankzij deze kwaliteiten wordt Fluorite vaak gebruikt bij aurische reinigingen om negatieve krachten weg te jagen.

Fluorite is ook de steen van mentale orde en helderheid en kan helpen bij stoornissen en instabiliteit. Het geeft je een evenwichtiger zicht op het leven, zodat je duidelijk kunt zien of je je ideeën tot uitwerking wilt laten komen.

De Fluorite kristallen pijp is handgemaakt van kwaliteitskristal en heeft een glad, geslepen oppervlak in de vorm van ijs. De natuurlijke kleuren van de Fluorite kunnen blauwe, paarse, groene en heldere tinten vertonen. De kristallen pijp is 8-10cm lang en wordt geleverd in een luxe doos en met een fraai, zwart draagtasje. Hierdoor is het ook een uitstekend cadeau!

Lengte 8-10 cm
'Bowl' afneembaar Nee
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mystique Crystal Pipe - Fluorite
Mystique Crystal Pipe - Fluorite
Mystique Crystal Pipe - Fluorite
Mystique Crystal Pipe - Fluorite