Turkey Tail Paddenstoelcapsules (Foodsporen)

(6)

De Turkey Tail-paddenstoel heeft verschillende voordelen en wordt gebruikt voor antioxidantrijke tincturen, supplementen voor het hart en immuunsysteem, maar ook voor andere doeleinden. Met deze 400mg pure Turkey Tail Paddenstoelcapsules is het makkelijker dan ooit om van de voordelen ervan te profiteren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Turkey Tail Paddenstoelcapsules: 400mg puur Turkey Tail extract

Turkey Tail (bekend onder de botanische naam 'Coriolus versicolor') is een geliefde paddenstoel die al heel lang gebruikt wordt in China, Japan en andere Aziatische landen. Naast dat de Turkey Tail met zijn opvallende kleuren een fraai gezicht is, heeft deze paddenstoel ook allerlei toepassingen. Zo is het een belangrijk ingrediënt in supplementen die bedoeld zijn om antioxidanten af te geven, de immuunfunctie te ondersteunen en darmgezondheid te stimuleren. Met een 400mg puur, sterk geconcentreerd Turkey Tail-extract zijn deze capsules van Foodsporen ideaal voor gezondheidsbewuste consumenten die van de kracht van deze paddenstoel willen profiteren.

Samenstelling per dagelijkse dosis (1 capsule):
Ingredient Hoeveelheid RI*
Coriolus versicolor extract (12:1) 400mg
*) Referentie inname
Ingrediënten: Turkey Tail (Coriolus versicolor), microkristallijne cellulose, hypromellose (plantaardige capsule). Allergenen: Dit product bevat voor zover bekend geen allergenen.

Aanbevolen gebruikswijze

1–2 capsules per dag, bij voorkeur verdeeld over de dag voor een optimale biologische beschikbaarheid.

Niet geschikt voor

Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een allergie voor bovenstaande ingrediënten. Raadpleeg je huisarts als je over het gebruik van deze of andere supplementen twijfelt.

Turkey Tail Paddenstoelcapsules (Foodsporen) Product Informatie
Type Capsules
Aantal capsules 60
Aantal dagelijkse doseringen 30 / 60
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    08/Dec/2023

    Top
    Goed tegen migraine

    C. L.
    18/Aug/2023

    Good feeling of well being
    I occasionally took 2 capsules of "Turkey tail" and felt comfortable in my skin, a state of well-being. For my part, I am satisfied with this product.

    A. C.
    20/May/2023

    Integratore definitivo
    Le capsule sono morbide e di una dimensione facilissima da deglutire, il prodotto è di alta qualità, ho sentito dei miglioramenti già dopo una settimana prendendo una pastiglia al giorno, digerisco molto più facilmente i pasti ricchi di carboidrati. Consigliatissimi come integratore e rinforzo del sistema immunitario

    G. M.
    02/Nov/2022

    Goed!
    Snelle levering, correcte prijs, goed product. Al jaren trouwe klant!

    W. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Turkey Tail Paddenstoelcapsules (Foodsporen)
Turkey Tail Paddenstoelcapsules (Foodsporen)
Je bezoekt onze Nederlandse website.