Turkey Tail Paddenstoelentinctuur (Foodsporen)

Turkey Tail (Coriolus versicolor) is van oudsher een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeskunde. Deze tinctuur van Foodsporen biedt een simpele en pure manier om de krachtige paddenstoel in je dieet en lifestyle op te nemen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Turkey Tail Paddenstoelentinctuur: traditionele Chinese geneeskunde in één druppel

Turkey Tail, of Coriolus versicolor, is een eetbare paddenstoel die al meer dan tweeduizend jaar in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Turkey Tail opnemen in je dagelijkse routine is dankzij deze unieke tinctuur van Foodsporen nog nooit zo simpel geweest. De paddenstoel wordt voor dit product gekweekt in een natuurlijk medium en bevat minstens 30% polysacchariden (de koolhydraten die paddenstoelen hun unieke voordelen geven). De gebruiksvriendelijke Turkey Tail tinctuur van Foodsporen biedt daarmee alle kwaliteiten van de paddenstoel, met een hoge biologische beschikbaarheid.

Samenstelling (per 10 druppels):
Ingredient Hoeveelheid RI*
Coriolus versicolor 500mg
Vitamine D3 1,5μg 15%
Vitamine B6 225μg 15%
*) Referentie inname
Ingrediënten: Turkey Tail (Coriolus versicolor), Aqua, Alcohol, Pyridoxine Hydrochloride, Cholecalciferol. Allergenen: Dit product bevat voor zover bekend geen allergenen.

Aanbevolen gebruikswijze

Een halve pipet tweemaal per dag, bij voorkeur verspreid over de dag om de biologische beschikbaarheid te verhogen. Combineer deze tinctuur niet met koolzuurhoudende dranken of voorgeschreven medicijnen.

Niet geschikt voor

Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die allergisch zijn voor een van de bovengenoemde ingrediënten. Raadpleeg altijd eerst je huisarts voordat je tot aankoop overgaat, als je over het gebruik van dit of een ander supplement twijfelt.

Turkey Tail Paddenstoelentinctuur (Foodsporen) Product Informatie
Hoeveelheid 30ml
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Turkey Tail Paddenstoelentinctuur (Foodsporen)
Turkey Tail Paddenstoelentinctuur (Foodsporen)
Turkey Tail Paddenstoelentinctuur (Foodsporen)
Turkey Tail Paddenstoelentinctuur (Foodsporen)