Blog
Zamnesia x Ripper Seeds: Amnesia Punch (Limited Edition)
3 min

Zamnesia x Ripper Seeds: Amnesia Punch (Limited Edition)

3 min

Soms is wiet zo goed dat je het liever niet wilt delen. Dat geldt zeker voor Amnesia Punch, ontstaan uit de exclusieve samenwerking tussen Zamnesia en Ripper Seeds. Deze stevige, sativa-dominante feminized soort presteert niet alleen goed in de kweekruimte, maar trakteert ook op een heerlijke smaak en onvergetelijk effect. Ontdek haar nu.

Bij Zamnesia zijn we niet vies van innovatieve, genetische combinaties. Daardoor hebben we al een aantal van de meest verfijnde soorten ontwikkeld (al zeggen we het zelf). Onze betrouwbare en productieve wietsoorten dragen veel bij aan onze reputatie als een van de populairste zadenbanken van Europa. Maar we snijden onszelf in de vingers als we niet openstaan voor een opwindende, unieke en speciale samenwerking met andere bedrijven in de branche. Onze geweldige collaboratie met Bomb Seeds heeft ons bijvoorbeeld allemaal veel goeds gebracht.

Dit keer hebben we de handen ineengeslagen met Ripper Seeds. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en een uitzonderlijke en onvergetelijke wietsoort ontwikkeld: Amnesia Punch. Er zijn slechts 500 verpakkingen beschikbaar! Wees dus snel om teleurstelling te voorkomen.

Amnesia Punch (Ripper Seeds x Zamnesia) Feminized

(21)
Ouders: Amnesia Haze x Purple Punch
Genetica: Sativa-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Hoog
CBD: Laag
Bloei soort: Fotoperiode

Zamnesia en Ripper Seeds: een fantastische samenwerking

Zamnesia En Ripper Seeds: Een Fantastische Samenwerking

Ripper Seeds is gevestigd in Barcelona. De zadenbank is opgericht in 2011, na jarenlang experimenteren met genen en het kweken van wiet. Bij Ripper Seeds is het credo ‘less is more'. Inmiddels bieden ze ongeveer 40 verschillende soorten aan. Elke soort is echter zorgvuldig verfijnd om optimale kweekeigenschappen te verzekeren, maar ook maximale sterkte en smaak. Onder de juiste omstandigheden krijg je als kweker gegarandeerd een enorme beloning, ongeacht welke soort je kiest.

Ripper Seeds is een gelijkgestemde in de cannabisgemeenschap. Het is dus niet verrassend dat een samenwerking met Zamnesia het gevolg is. De limited edition Amnesia Punch is het perfecte resultaat van deze zeer succesvolle samenwerking. Dus zonder verdere omhaal leggen we uit wat deze super sativa-dominante wietsoort allemaal te bieden heeft.

Gerelateerd artikel

Top 5 Cannabis Sativasoorten Voor 2024

Wat zit er in de Amnesia Punch Collector's Pack?

Wat Zit Er In De Amnesia Punch Collector'S Pack?

Net als bij onze andere samenwerkingen, is het einddoel het creëren van iets heel speciaals voor de ware fans van wiet. In dit geval is dit uiteraard onze limited edition collector's pack. In dit exclusieve premium pakket vind je 5 Amnesia Punch wietzaadjes. Dit is aangevuld met diverse accessoires om je op weg te helpen zodra je de prachtige toppen hebt geoogst. Elke verpakking bevat een certificaat van echtheid zodat je zeker weet dat je het originele product in handen hebt. Ook is elke verpakking voorzien van een kwaliteitszegel.

De verpakking zit bomvol rookaccessoires van Zamnesia. Denk aan eersteklas cones, een clipper aansteker en zelfs een saverette. Je krijgt alles wat je nodig hebt om direct te kunnen roken na het curen van je toppen. Want waarom zou je langer wachten dan strikt noodzakelijk is?

Inhoud van het pakket:

  • Premium doos voor ultieme bescherming
  • 5 feminized wietzaadjes van Amnesia Punch
  • Certificaat van echtheid, elk met een uniek nummer
  • Zamnesia Saverette
  • Zamnesia Clipper aansteker
  • Zamnesia vloei met filter tips
  • Zamnesia premium cones (3 pack)

Maak kennis met Amnesia Punch

Amnesia Punch is een sativa-dominante, feminized soort met heel indrukwekkende genen. Ze is ontstaan uit een kruising tussen Purple Punch en Amnesia Haze. Ze bezit de meest verfijnde eigenschappen van haar ouders waardoor de rookervaring werkelijk uniek is. Deze combinatie is natuurlijk geen geluk bij een ongeluk. Ze pronkt met een rijke smaak, een heerlijke geur en een fantastisch effect; een echte kampioen.

Amnesia Punch kweken

Amnesia Punch Kweken

Maar hoe presteert deze wietplant als je haar kweekt? Nou, je vindt het vast fijn om te horen dat ze zich vrij gemakkelijk laat beheersen. Onder de juiste omstandigheden zie je een florerende plant, ongeacht je kweekervaring.

Amnesia Punch heeft de smaken en effecten geërfd van haar beide ouders. Hetzelfde geldt voor haar weerstand en betrouwbaarheid. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken, waardoor je behoorlijk wat opties tot je beschikking hebt.

Met een hoogte van 100-150cm is haar formaat bescheiden te noemen. Ze past zich extreem goed aan de omgeving aan, wat haar erg ontvankelijk maakt voor LST en andere trainingstechnieken, mocht je die eens willen proberen. Verder vraagt ze wat licht onderhoud en wat TLC. Met een beetje geduld, zie je een prachtige wietplant verschijnen die ook nog eens aanzienlijke opbrengsten levert.

Amnesia Punch is absoluut niet aan het lummelen. Dankzij de relatief korte bloei van ongeveer 60-70 dagen is ze oogstrijp voor je het weet. Als je buiten kweekt, kun je half oktober oogsten. Als de omstandigheden goed zijn, geniet je van een moeiteloze kweekervaring die veel liefhebbers van wiet aanspreekt. Maar zelfs als dit je eerste project is, kun je deze responsieve en robuuste plant in de meeste omgevingen moeiteloos kweken.

Het effect van Amnesia Punch

Het Effect Van Amnesia Punch

Het kweken van Amnesia Punch op zich is al zeer bevredigend en lonend, maar haar toppen halen de laatste twijfelaars gegarandeerd over. Ze slaat hard in, precies waar je het nodig hebt. Je kunt de wiet roken of vapen, wat leidt tot een sterke, krachtige, energieke high met de kenmerken van een klassieke sativa. Maar daarmee houdt het niet op; de high wordt aangevuld door opwekkende, euforische momenten die creatieve uitbarstingen aansporen.

Amnesia Punch combineert zoete en fruitige smaken met een tikkeltje kruiden en aarde om de smaaksensatie te voltooien. Het is van begin tot eind genieten geblazen. Iedereen die deze wiet probeert, staat versteld.

Gerelateerd artikel

Purple Punch: Smaak, Kracht En Schoonheid — Alles In Één

Amnesia Punch: nu verkrijgbaar

Amnesia Punch: Nu Verkrijgbaar

We zijn ontzettend trots op Amnesia Punch en we weten zeker dat je in je nopjes zult zijn met deze soort. Maar je moet er wel snel bij zijn. De voorraad is met 500 pakketten heel beperkt. Op is in dit geval ook echt op. Wil je echt de kans laten schieten om Amnesia Punch aan je collectie toe te voegen? Kom in actie en zorg dat je deze onvergetelijke soort vandaag nog in handen krijgt!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken