Blog
Bomberry Glue Auto (Bomb Seeds x Zamnesia) Feminized
4 min

Zamnesia x Bomb Seeds: Bomberry Glue Auto (Limited Edition)

4 min

Zamnesia en Bomb Seeds zetten hun beste breeders aan het werk voor een nieuwe mijlpaal in de autoflowering wereld. Bomberry Glue Auto biedt enorme THC-gehaltes, fruitige terpenen en indrukwekkende opbrengsten. Ze trotseert alle stereotypen over autoflowers en presteert beter dan veel fotoperiode cultivars. Wees snel, want er zijn maar 500 pakjes.

Bij Zamnesia zijn we trots op ons uitgebreide archief met wietgenen. Ons deskundige team van breeders en visionaire creatievelingen heeft ervoor gezorgd dat we een van de grootste zadenbanken van Europa zijn geworden. Hoewel we als hecht team uitstekend samenwerken, verlaten we onze geliefde kweekruimtes ook af en toe om samen te werken met andere botanische bollebozen.

Ditmaal grepen we de kans aan om onze krachten te bundelen met de bekwame telers van Bomb Seeds. Door de koppen bij elkaar te steken, wisten we een speciale limited edition soort te smeden: Bomberry Glue Auto. Deze baanbrekende strain onderscheidt zich momenteel als een van de krachtigste autoflowers ooit gemaakt, met THC-gehaltes van soms wel 25%.

Bomberry Glue Auto (Bomb Seeds x Zamnesia) Feminized

(15)
Ouders: Blueberry Automatic (Zamnesia Seeds) x Gorilla Bomb (Bomb Seeds)
Genetica: Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd: 8-9 weeks from seed to harvest
THC: 22-25%
CBD: <1%

Ze zal echter niet lang verkrijgbaar zijn. Aangezien er slechts 500 pakjes beschikbaar zijn, moet je snel zijn als je deze waanzinnige cultivar toe wilt voegen aan je collectie. Lees verder en ontdek meer over Bomberry Glue Auto.

Zamnesia en Bomb Seeds: een legendarische samenwerking

Zamnesia En Bomb Seeds: Een Legendarische Samenwerking

Zamnesia en Bomb Seeds beschouwen Nederland als hun thuisbasis. Als het wietwalhalla van Europa bedient ons land jaarlijks miljoenen toeristen. Nederland biedt wietfans niet alleen een unieke ervaring, maar heeft ook de springplank gevormd voor talloze wereldberoemde wietsoorten.

Net als onze vrienden van Bomb Seeds zijn we toegewijd aan het verleggen van grenzen om new-school wietgenen te verwezenlijken. Na meerdere vruchtbare ontmoetingen bereikten de breeders van beide bedrijven overeenstemming over het doel van het gezamenlijke project: de lat voor autoflowering cultivars hoger leggen.

Lange tijd associeerden wietkwekers de vlugge ruderalis met lage opbrengsten en minder kracht. Nu niet meer. Met zorgvuldige selectie en intensieve veredeling leidden onze gezamenlijke inspanningen tot een autoflower die over de hele linie beter presteert dan de meeste fotoperiode soorten.

Laten we eerst eens wat meer te weten komen over onze partner, voordat we de details van deze krachtige en productieve soort gaan behandelen.

Gerelateerd artikel

Top 5 Cannabis Ruderalis Strains

Wat zit er in het Bomberry Glue Auto Pack?

Wat Zit Er In Het Bomberry Glue Auto Pack?

Geen enkele speciale collab is compleet zonder een Limited Edition Collector's Pack en deze samenwerking van Zamnesia met Bomb Seeds moet gevierd worden. Dit exclusieve premium pakket bevat vijf feminized zaden van Bomberry Glue Auto. Zo kun je direct aan de slag met je thuiskweek. Dankzij een uniek genummerd certificaat worden bovendien al je twijfels over echtheid weggenomen.

Als je eenmaal Bomberry Glue Auto hebt gekweekt, heb je de beste rookaccessoires nodig om ervan te genieten. Daarom hebben we Zamnesia-vloei met tips, een set van drie cones met voldoende ruimte voor je toppen en een Clipper-aansteker erbij gedaan. Zo breng je het feest in no time op gang. Bomb Seeds geeft je er ook een siliconen rookring bij om je vingers vrij te houden. Als je rooksessie wordt onderbroken, gebruik dan de meegeleverde saverette om je joint voor later te bewaren. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt dit pakket geleverd in een premium doos die ultieme bescherming biedt.

Wat is inbegrepen?

  • Premium doos
  • Vijf feminized wietzaadjes van Bomberry Glue Auto
  • Certificaat van echtheid, elk met een uniek nummer
  • Zamnesia saverette
  • Zamnesia Clipper-aansteker
  • Zamnesia-vloei met tips
  • Zamnesia Premium Cones (drie stuks)
  • Siliconen rookring van Bomb Seeds

Maak kennis met Bomb Seeds

Maak Kennis Met Bomb Seeds

Bomb Seeds is trots op zijn collectie cultivars. Ze hebben door de jaren heen consistent hoogwaardige genen geproduceerd. Hierbij hielden ze altijd vier doelen voor ogen: sterkte, kracht, kwaliteit en opbrengst. Als je ooit hun zaden hebt gekweekt, kun je beamen dat ze aan al deze eisen voldoen. Bovendien zet het bedrijf net dat extra stapje met biologische teeltmethoden. Alle zaden zijn afkomstig van biologisch gekweekte moederplanten uit een chemicaliënvrije omgeving.

Wanneer hun planten zaden beginnen te produceren, selecteren ze handmatig alleen de beste exemplaren om de rijpheid en levensvatbaarheid te garanderen. Dit proces resulteert in een indrukwekkend kiempercentage van meer dan 95%. Deze eigenschappen wekten onze aandacht al, maar de sterkte van hun soorten was doorslaggevend. Als je hun assortiment bekijkt, kom je al snel THC-gehaltes tegen van wel 25% en meer.

Het resultaat: Bomberry Glue Auto

Bomberry Glue Auto

Na ons besluit om de lat voor autoflowering soorten hoger te leggen, was het een kwestie van zorgvuldig afwegen welke genen te gebruiken om dit te bereiken. Het bleek dat elk bedrijf hier een perfecte kandidaat voor had.

Bij Zamnesia besloten we Blueberry Automatic in te brengen. Deze degelijke autoflower stamt af van de legendarische en terpeenrijke Blueberry. Ze heeft een indica-dominant genetisch profiel, een bescheiden THC-gehalte van 15% en gehaltes CBD van zo'n 3%. De soort behoudt een beheersbare hoogte en heeft schitterende donkergroene en felpaarse tinten.

Nadat we onze makkers van Bomb Seeds informeerden over onze keuze, besloten zij met grof geschut te komen in de vorm van Gorilla Bomb. Met andere woorden; wij leverden de autoflowering magie en zij de cannabinoïden. Gorilla Bomb bevat een gigantische 25% THC, afkomstig van de evenzo indrukwekkende oudersoorten Gorilla Glue en THC Bomb. We zagen de eerste tekenen van succes al na de eerste kruisingen. Het duurde dan ook niet lang voordat we een stabiel en betrouwbaar fenotype wisten te produceren.

Bomberry Glue Auto kweken

Bomberry Glue Auto Kweken

Bomberry Glue Auto kreeg de allerbeste eigenschappen van elke oudersoort mee. Blueberry Automatic gaf haar onopvallende formaat en fruitige smaak door en Gorilla Bomb leverde ongekende gehaltes cannabinoïden en terpenen.

Het nageslacht levert in vrijwel elke omgeving grandioze resultaten op. Binnenplanten bereiken een maximale hoogte van 100cm en zijn geschikt voor kleinere kweektenten en zelfs aangepaste kisten of kastjes. Met low-stress training kun je de soort nog lager houden (op zo'n 60cm).

Ze knalt van zaadje naar de oogst in slechts acht weken tijd en begint rond week 4 dichte en harsrijke toppen te produceren. Kwekers kunnen binnen 550–650g/m² verwachten, mits ze aan haar behoeften voldoen.

Hoewel ze goed gedijt in een gecontroleerde binnenomgeving, floreert Bomberry Glue Auto buiten evenzeer. Plaats de zaadjes in kleine potten of rechtstreeks in tuinbakken en je ziet binnen enkele dagen plantjes uit de aarde verrijzen. Het duurt niet lang voordat je volgroeide planten hebt die beladen zijn met geurende toppen.

Gerelateerd artikel

Het Kweken Van Megatoppen: 10 Stappen Naar Succes

Effecten van Bomberry Glue Auto

Effecten Van Bomberry Glue Auto

De toppen van Bomberry Glue Auto lijken klein en ogen wellicht onschuldig, maar zijn verrassend sterk. Ze bevatten een THC-gehalte van 22-25% en leveren binnen seconden na inhalering een razende high. Je voelt je lichaam en geest gestimuleerd worden door een golf euforie, terwijl je smaakpapillen geprikkeld worden door smaken van chocola, fruit en een vleugje zuur.

Haar high komt onmiddellijk op en houdt uren aan. Zorg dus dat je geen afspraken meer hebt of deadlines moet halen, als je van deze toppen gaat genieten. Houd je middag vrij en koester de goede vibes om deze soort echt te ervaren.

Limited Special Edition Cultivar

Deze zaadjes zijn waarschijnlijk snel verdwenen. Wees er dus snel bij en bemachtig deze cultivar voordat de vijfhonderd pakjes uitverkocht zijn. Voeg Bomberry Glue Auto toe aan jouw collectie en kweek een van de krachtigste en productiefste autoflowers ooit ontwikkeld.

Bomberry Glue Auto (Bomb Seeds x Zamnesia) Feminized

(15)
Ouders: Blueberry Automatic (Zamnesia Seeds) x Gorilla Bomb (Bomb Seeds)
Genetica: Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd: 8-9 weeks from seed to harvest
THC: 22-25%
CBD: <1%

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken