Jack Flash (Sensi Seeds) regular

Sensi Seeds heeft Jack Flash gemaakt door de veelgeprezen Jack Herer te kruisen met de kweekvoordelen van een Skunk. Het resultaat is een verbazingwekkende Jack hybride, die gigantische opbrengsten en geweldige smaken combineert met de ongelooflijke kracht van een legendarische Haze.

108,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 108.00
  • Aantal zaden: 10 € 108.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Jack Flash: Ongekende smaak, opbrengst en kracht

Wanneer het beroemde Jack Herer erfgoed betrokken is bij de creatie van een nieuwe soort, zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Sensi Seeds heeft deze verwachtingen overtroffen met Jack Flash. Deze hybride brengt eindelijk de rijke smaken en cerebrale high, die gevonden worden in lastig-te-kweken tropische soorten, in de handen van elke binnenkweker.

Met deze creatie was Sensi Seeds in staat de beste eigenschappen, waar we zo dol op zijn van Jack Herer, te verbeteren en verfijnen. Met Jack Flash kreeg Sensi Seeds, dankzij rigoreuze selectie en testen, voor elkaar wat velen als onmogelijk beschouwden.

Jack Herer is waarschijnlijk een van de meest beroemde sativa's, maar Jack Flash's indica kant maakt deze hybride meer geschikt voor compacte en winstgevende SOG-projecten. De gigantische bloemkelken van deze soort groeien zeer snel en produceren vette en sappige toppen die de kweker belonen met een overvloed aan kleverige hars.

Deze regular, non-feminized soort zal gemiddeld groot groeien en rekt tijdens de bloeiperiode enorm uit. Het is handig als kwekers, die de ruimte hebben, de plant laten uitrekken tot 100cm of meer. Op deze manier kan Jack Flash de beste resultaten produceren en grote oogsten afleveren met dichte Skunk-Haze toppen. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 60-70 dagen.

De ongeëvenaarde, cerebrale Haze high van Jack, gecombineerd met de eenvoud en robuustheid van Skunk, maken van Jack Flash een sativa van wereldklasse die zomaar de favoriet kan worden van veel kwekers!

Merk Sensi Seeds
Genetica 55% Indica / 45% Sativa
Ouders Jack Herer x Super Skunk x Haze
Bloeitijd 60-70 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack Flash (Sensi Seeds) regular
Jack Flash (Sensi Seeds) regular