Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

NirvanaEr zijn 27 cannabis strains

De geschiedenis van Nirvana voert ons terug naar het eind van de jaren 80. De oprichter werkte destijds bij "Positronics", de meest bekende kweekshop in Amsterdam. Daar werd de basis gelegd, in de vorm van kennis en inspiratie, voor het opstarten van een eigen zadenbank. Hij reisde de wereld af en verzamelde zaden van fantastische cannabisvariëteiten.

Nog meer tijd werd besteed aan het kweken, kruisen, proeven nemen en veredelen van nieuwe variëteiten. Vandaag de dag is Nirvana Seeds een gerespecteerd leverancier van hoogwaardige cannabiszaden en voeren ze een groot assortiment hennepproducten die ze zelf ontwikkeld hebben.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden
Nirvana - Klik hier voor meer info

INFORMATIE OVER NIRVANA SEEDS

Nirvana Logo


Nirvana Seeds kan zich beroemen op zaden van absolute topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Dat geldt zowel voor de klassieke variëteiten als nieuwe kruisingen. In 1995 is het bedrijf officieel van de grond gekomen, maar de grondlegger had daarvoor al een tiental jaar ervaring met het veredelen van cannabiszaden. Zo werkte hij bij Positronics, een beroemde Amsterdamse kweekshop in de jaren 80. Daar opende hij zijn hart voor cannabis, wat hem ertoe bewoog een eigen store te openen.

Nadat Positronics de deuren sloot, struinde de oprichter van Nirvana Seeds jaren de wereld af. Hij experimenteerde met kweektechnieken en overal waar hij kwam, ging hij op zoek naar interessante genetica.

Eenmaal teruggekeerd in Amsterdam voelde hij dat de tijd rijp was om Nirvana Seeds op te richten. De naam Nirvana is perfect gekozen; het verwijst naar het bonte team en de fantastische vibes die ze bieden. In de zaak hangt de hele dag een ontspannen sfeertje en de medewerkers wijzen met liefde op de voordelen die het wonen in Amsterdam te bieden heeft. 

Omdat het team zo veelzijdig is, krijgen ze mooie dingen voor elkaar. Deze innovatieve cannabisondernemers staan garant voor de meest populaire cannabiszaden en de allerbeste kweekbenodigdheden, zoals voedingsstoffen en substraten. Bovendien hebben ze een complete lijn hennepproducten ontwikkeld met wijn, bier, likeur, azijn en ice tea.

Als je dit soort producten eens wilt proberen, moet je even naar hun shop vlakbij de Nieuwmarkt lopen. De legendarische zaden zijn echter ook online met een paar muisklikken te bestellen. Het gemak dient de mens.

NIRVANA SEEDS: VERPAKKINGEN

Nirvana Seeds verpakking

Nirvana Seeds verpakt de zaden in een beschermend buisje in een omverpakking, waarop een afbeelding staat van een mediterende Boeddha. Hiervoor ondergaan ze een strenge keuring op rijpheid, versheid en levensvatbaarheid. Laat je zaden in de verpakking en bewaar ze op een goede plek totdat je ermee aan de slag gaat. Als je niet alle zaadjes meteen gebruikt, stop ze dan terug in het originele pakketje en doe er wat plakband overheen of gebruik iets anders waarin je ze veilig kunt bewaren tot je er gebruik van gaat maken.

Nirvana Seeds verpakt de feminized en autoflowering zaden per 5 stuks. De regular zaadjes worden per 10 stuks verpakt. Bestel vandaag nog jouw pakketjes en voor je het weet ben je onderweg naar de hoogste staat van verlichting, Nirvana dus.

NIRVANA SEEDS: AWARDS

Awards Nirvana

Lang voordat het idee voor Nirvana Seeds bij de oprichter opkwam, had hij al jarenlang werkervaring bij de meest gerespecteerde kweekshops van Amsterdam. Noem het een oneerlijk voordeel of een slimme zet, in ieder geval werd Nirvana Seeds een grote speler. Regelmatig werden er awards in de wacht gesleept tijdens grote Europese cups, zoals de High Times Cannabis Cup, de Highlife Hemp Fair en de Expogrow.

Vandaag de dag biedt Nirvana Seeds een ruime keuze aan superieure genetica, waaronder regular, feminized en autoflowering zaden. Laten we eens zien om welke kampioenzaden het gaan.


Award ICE

   

Awards:

• Cannabis Cup 1998, Winnaar
• Copa de Asturias, 1ste prijs in de categorie Best Smell

ICE, de afkorting voor Indica Crystal Extreme, maakt haar naam waar met de dikste laag harskristallen van alle cultivars die Nirvana Seeds heeft veredeld. Ze wordt daarom graag geëxtraheerd door liefhebbers van concentraten. Maar ook jij raakt met dabs of toppen diep onder de indruk van de zware high die een couch-lock tot gevolg kan hebben. Bovendien word je getrakteerd op een mentholaroma met een vleugje dennen. Zowel binnen in aarde als met hydro en zowel buiten als binnen is ICE een zeer productieve soort. Ze doet het bovendien goed in een SOG opstelling.

Bekijk ICE

  ICE Nirvana Seeds

Award MASTER KUSH

   

Awards:

• Highlife Hydro Cup 2006, 3de prijs in de categorie Seedbank
• Highlife Bio Cup 2006, 3de prijs in de categorie Coffeeshop

Master Kush is eveneens een zeer productieve soort. Ze is veredeld in een Amsterdamse flat tijdens een supergeheime kweekoperatie. Gelukkig is de actie succesvol verlopen en kan iedereen nu genieten van de meest bekende cannabisvariëteit ooit. Tegenwoordig is Master Kush zeer geliefd vanwege haar gedrongen postuur, kolossale opbrengsten, zijdezachte dennenaroma en gebalanceerde high. Je wordt overspoeld met geluksgevoelens die overgaan in een zalvende fysieke high.

Bekijk Master Kush

 

 

Master Kush Nirvana


Award STERLING HAZE

   

Awards:

• Expogrow 2015, 1ste prijs Best Sativa

Sterling Haze is een sativa-dominante F1 kruising van Haze #1 X Northern Lights. Maar ze is met zorg verder veredeld en geschikt gemaakt voor binnenkwekers. Ze is een hoge, slanke verschijning en haar lange takken komen barstensvol te zitten met compacte, neon groene toppen die stevig aanvoelen en niet zo luchtig zijn als andere Haze toppen. Sterling Haze heeft wel een beetje meer verzorging en tijd nodig dan andere indoor zaden. Gelukkig maakt haar creatieve spirituele high een hoop goed.

Bekijk Sterling Haze

 

 

Sterling Haze Nirvana


Award CHRYSTAL

   

Awards:

• Highlife Bio Cup 2002, 1ste prijs

Chrystal behield de voorkeur om binnen gekweekt te worden en de hoge top tot blad verhouding van Northern Lights. Dit maakt haar eenvoudig te snoeien. White Widow zorgt daarbij voor een grote hoeveelheid hars. Haar aroma is een eigenaardig aangename melange van dennen en kerosine die lang blijft hangen. De high is direct merkbaar en je geest stijgt tot ongekende hoogte. Het oogstgewicht is net zo fantastisch als de kwaliteit van de toppen, voor kwekers van alle niveaus.

Bekijk Chrystal

 

 

Chrystal Nirvana Seeds