Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

NirvanaEr zijn 28 cannabis strains

Nirvanas geschiedenis van cannabiszaden reikt terug tot in de late jaren 80. De latere oprichter van Nirvana Seeds werkte toen bij de bekendste grow shop van Amsterdam: "Positronics". Hier deed hij de kennis en inspiratie op, die hem op het idee bracht om zelf een cannabiszaadbedrijf te beginnen. Jarenlang reisde hij de wereld af om cannabiszaden van de beste rassen te zoeken en te verzamelen. Daarna besteedde hij nog meer jaren aan het kweken, kruisen en experimenteren en het creëren van nieuwe cannabisrassen. Vandaag de dag is Nirvana Seeds vermaard om zijn hoogwaardige hybride cannabiszaden en zijn uitgebreide assortiment aan zelf geproduceerde hennepproducten.

Vind Wietzaden
Informatie Nirvana Seeds

Nirvana Seeds is wereldberoemd voor het verkopen van uitsluitend de beste cannabis zaden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hieronder vallen de klassieke soorten, maar ook originele, nieuwe hybriden. Hun Nederlandse zaden shop werd officieel in 1995 geopend, maar de oprichter werkte toen al ruim 10 jaar met cannabis zaden. Al in de jaren '80 stak hij de handen uit de mouwen bij de originele Positronics Shop in Amsterdam.

 

 

Nirvana Logo

Dat is ook waar zijn liefde voor cannabis is ontstaan en de inspiratie om zijn eigen winkel te openen.

Na het sluiten van Positronics, reisde hij een paar jaar lang over de wereld, waarbij hij nieuwe manieren leerde om te kweken, experimenteerde met diverse kweektechnieken en ook nog eens nieuwe genetica ontdekte. Na zijn terugkomst in Amsterdam, was het een natuurlijke, volgende stap om Nirvana Seeds te openen. De naam is enorm toepasselijk omdat alle werknemers, tot de nieuwste parttimer aan toe, kleurrijke mensen zijn en de winkel barst met mellow vibes vanaf het moment van opening tot ruim na sluitingstijd. Als je je in Amsterdam bevindt, moet je eigenlijk even langsgaan om de sfeer te proeven. Maar wees voorzichtig, want je wordt mogelijk overgehaald je er permanent te vestigen.

Ze zijn dan wel mellow, maar absoluut niet lui. Dit innovatieve canna-bedrijf verkoopt niet alleen wat van de meest populaire cannabis zaden op aarde; ze bieden hun klanten ook de beste voedingsstoffen en bodems aan die je in Nederland, of misschien wel de hele wereld, kan vinden. Daarnaast hebben ze zelfs een hele lijn hennepproducten ontwikkeld, waaronder wijn, bier, likeur, azijn en ijsthee.

Om deze producten te proberen, moet je daadwerkelijk de winkel op Nieuwmarkt Square bezoeken, maar je kan een pakje van hun legendarische cannabis zaden gewoon online kopen met een paar klikken met je muis. Kan het nog gemakkelijker?

Verpakking van Nirvana Seeds

Nirvana Seeds verpakking

Nirvana Seeds verzegelt haar cannabis zaden in beschermende buisjes voordat ze in een herkenbaar zakje worden gestopt waarop een afbeelding te zien is van een zittende, mediterende Boeddha.

Elk zaadje wordt voor het verpakken zorgvuldig geïnspecteerd om rijpheid, versheid en levensduur te verzekeren. Houd je zaden veilig in de originele verpakking tot je klaar bent ze te gebruiken en bewaar ze altijd goed om hun levensvatbaarheid zolang mogelijk te verzekeren. Als je meer zaden hebt besteld dan je in een keer wil gebruiken, kan je ongebruikte zaden terugstoppen in hun originele verpakking en opnieuw afsluiten met plakband. Je kan ze ook in een alternatieve opbergoplossing bewaren tot je ze wil gebruiken.

Nirvana Seeds worden geleverd in verpakkingen van 5 feminized of autoflowering zaden en verpakkingen van 10 regular zaden. Bestel vandaag nog jouw favoriete soorten en dan zal je al snel in staat zijn zelf ook een toestand van gelukzaligheid te bereiken, die ook wel bekend staat als Nirvana.

Awards Nirvana

Awards Nirvana

Nog voordat Nirvana Seeds bestond, had de oprichter zelf al vele jaren ervaring door in diverse zeer gerespecteerde growshops in Amsterdam te werken. Noem het een oneerlijk voordeel of een slimme zet, maar deze jaren zorgden ervoor dat Nirvana Seeds een vooraanstaande organisatie is geworden die regelmatig in de prijzen valt op de meest concurrerende evenementen van Europa, waaronder de High Times Cannabis Cup, de Highlife Hemp Fair en Expogrow.

Tegenwoordig biedt Nirvana een volledige lijn superieure genetica aan, waaronder regular, feminized en autoflowering zaden. Laten we eens in de details duiken van deze lijnen met kampioenen:


Award ICE

   

Awards:

• Cannabis Cup 1998, Winnaar
• Copa de Asturias, 1ste plaats voor Best Smell

ICE, kort voor Indica Crystal Extreme, maakt haar naam waar door de allerdikste laag ijzige hars te creëren die je maar kan vinden op de soorten van Nirvana Seeds. Dit maakt haar een favoriete soort bij fans van extracten, maar ook anderen zullen haar zware, couchlocking stone en haar menthol- dennenachtige aroma waarderen, of ze nu dol zijn op dabs of op gedroogde bloemen. ICE is geschikt voor zowel binnen als buiten, voor aarde of hydro, hoogproductief en ze is helemaal dol op SOG.

Koop ICE

  ICE Nirvana Seeds

Award MASTER KUSH

   

Awards:

• Highlife Hydro Cup 2006, 3de plaats voor Seedbank
• Highlife Bio Cup 2006, 3de plaats voor Coffeeshop

Master Kush, een bewezen super-cropper, werd feitelijk gekweekt in een Amsterdamse flat als onderdeel van een supergeheim kweekproject, maar deze verborgen onderneming resulteerde in een van de meest beruchte soorten die ooit is vrijgegeven aan het wiet-hongerige publiek. Tegenwoordig is Master Kush zeer gewild vanwege haar kleine formaat, enorme opbrengsten, soepele dennenaroma en gebalanceerde high. Het effect begint ongelooflijk gelukkig en opgewekt, voordat dit vervaagt naar een lekkere, lichamelijke stone.

Koop Master Kush

 

 

Master Kush Nirvana


Award STERLING HAZE

   

Awards:

• Expogrow 2015, 1ste plaats voor Best Sativa

Sterling Haze, een hybride tussen Haze #1 en Northern Lights F1, is nog steeds overwegend Sativa, maar ze is verfijnd en geperfectioneerd voor binnenkwekers. Dit is een grote, elegante schoonheid, maar haar lange takken zullen bedekt raken met dichte, neon-groene toppen die stevig aanvoelen, in plaats van de standaard, luchtige Haze bloemen. Sterling Haze vraagt wel iets meer moeite en veel meer tijd om haar levenscyclus te voltooien dan de meeste cannabis zaden die voor binnen worden aanbevolen, maar de energieke high in je bol is die moeite meer dan waard.

Koop Sterling Haze

 

 

Sterling Haze Nirvana


Award CHRYSTAL

   

Awards:

• Highlife Bio Cup 2002, 1ste Plaats

Crystal heeft Northern Lights' liefde voor binnentuinen en hoge top tot blad verhouding voor gemakkelijk knippen behouden en de uitmuntende hoeveelheid hars van White Widow toegevoegd. Het aroma is een curieus aangename dennen/kerosine mix die nog lang blijft hangen nadat de onmiddellijke high in je bol je geest naar nieuwe hoogten heeft geblazen. Deze soort levert flinke oogsten van topkwaliteit aan kwekers van alle niveaus.

Koop Chrystal

 

 

Chrystal Nirvana Seeds