Blog
Kolibries Eten Van Cannabis Toppen
0 min

Kolibries Eten Van Cannabis Toppen

0 min

Kolibries zijn absoluut verbazingwekkende wezens: Razendsnel, heel klein en waarschijnlijk uitgerust met een fantastische smaak. Deze vogels, die als vogels van zuiverheid worden beschouwd, voeden zich met bloemennectar en het lijkt erop dat ze dol zijn o

Kolibries zijn absoluut verbazingwekkende wezens: Razendsnel, heel klein en waarschijnlijk uitgerust met een fantastische smaak. Deze vogels, die als vogels van zuiverheid worden beschouwd, voeden zich met bloemennectar en het lijkt erop dat ze dol zijn op cannabis toppen!

In Zuid-Amerika en delen van Noord-Amerika komen kolibries veel voor. Ze worden met name aangetrokken tot kleurrijke bloemen en ze voeden zich onophoudelijk met nectar. Buiten insecten, heeft dit diertje de hoogste stofwisseling en het is ook de enige vogel die achteruit kan vliegen.

Een tuinder had geluk; hij bezit niet alleen wat lijkt op een veld met geweldige toppen, maar hij kreeg het voor elkaar wat unieke plaatjes te schieten van kolibries die zich te goed doen aan de oogst. Tot nu toe was het, voorzover wij weten, niet bekend dat kolibrietjes het groene goud zo waardeerden. En je vraagt je af: worden kolibries high?

Alle beelden van DoobieDuck.com

 

Hummingbird 1

 

Hummingbird 2

 

Hummingbird 3

 

Hummingbird 4

 

Hummingbird 5

 

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Facts Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken