Blue Mystic (Nirvana) feminized

(1)

Geselecteerd vanwege haar zachte blauwe tinten, die halverwege de bloeiperiode verschijnen, groeit Blue Mystic zeer vergelijkbaar met Northern Light, met alle wenselijke eigenschappen van die cannabis soort, plus de toegevoegde waarde van haar kleurrijke verschijning en de lichte bessen nasmaak van de wiet.

25,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 25.00
 • Aantal zaden: 5 € 25.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Blue Mystic is het resultaat van het selecteren en kweken van duizenden zaadjes om een van de meest beroemde soorten van vandaag te kweken.

Afkomstig uit de Californië / Oregon smeltkroes van genetica, heeft een prachtige cannabissoort zich ontwikkeld tot een gefeminiseerd zaadje om Blue Mystic te creëren. Deze plant blijft vrij laag, met een gemiddelde hoogte van 1 meter, maar het is aangeraden om de plant wat te trimmen, voor het verkrijgen van een wat meer struikachtig uiterlijk. Aangezien deze plant niet veel zijwaarts groeit, kan het trimmen bijdragen aan een significante toename van de productie van toppen.

In de regel zal ze ongeveer 30-50gr per plant opleveren in de binnenteelt onder een 600W lamp, dit is gelijk aan een gemiddelde van ongeveer 300-500gr/m. Het wordt aanbevolen om haar een week langer dan normaal in vegetatieve groei te houden, dit ook om de opbrengst te verhogen. In de buitenteelt zal zijn niet goed gedijen in een Noord-Europees gebied, maar ze doet het erg goed in de warmere mediterrane streken en Californië.

Als Blue Mystic na acht weken wordt geoogst, heeft ze na het drogen een fruitige, zoete smaak. Geef je het twee weken extra (tot 10 weken), dan verliest zij een beetje van haar smaak, maar ze zal je belonen met een zwaardere lichamelijke buzz, waarvan je echt op de bank belandt. Voor de beste, volle smaak van Blue Mystic is het zeer aanbevolen om de oogst wat bij te knippen na het drogen. Als dit goed gebeurt, dan zal de smaak van het gewas lijken op vers sap.

Merk Nirvana Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders (Flo x Afghani) x Blueberry
Bloeitijd 7-9 weeks
THC Gemiddeld
CBD Hoog
Opbrengst Indoor 350-450 g/m²
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  03/Apr/2013

  Blue mystic are the best
  I like blue mystic it's the best stain for me, she make's me happy and stoned, i like smoke blue mystic and i recomend .

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Mystic (Nirvana) feminized
Blue Mystic (Nirvana) feminized