Sterling Haze (Nirvana) Feminized

Sterling Haze is de kruising van Nirvana's Haze 1 met een buitengewone Northern Light. Sterling Haze erft het beste van beiden: Ze wordt groot, maar ontwikkelt de dichtere toppen van Northern Light. Ze produceert een delicaat zoete en pikante rook, wekt een gemengde cerebrale rush op en een verzachtende lichamelijke stone. Sterling Haze bloeit in 10-12 weken en levert tot 425g/m².

30,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 30.00
 • Aantal zaden: 5 € 30.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Sterling Haze: Een krachtige Haze hybride met een zoetzure smaak en opwekkende, cerebrale high.

Nirvana is een zaadbank die altijd probeert hun cannabiszaden een niveau hoger te tillen. Sterling Haze is hier een prachtig voorbeeld van. Ze combineert de kracht van Nirvana's eigen Haze 1 met de legendarische genen van een originele Northern Light. Het resultaat is 'sterling', dat vertaald vanuit het Engels zoveel betekent als 'superieur'. Ze is een stabiele F1 hybride, die de beste eigenschappen van sativa en indica combineert in een meedogenloze krachtpatser, zowel in de kweekruimte als in een joint.

De rook van Sterling Haze is zoet, gevolgd door vochtige en zure ondertonen. De opgewekte high is voornamelijk sativa van aard en voert de geest mee op een zeer intense en opwekkende, cerebrale golf. Hierdoor is ze een geweldige strain voor overpeinzingen, of het opdoen van inspiratie, maar ze biedt ook rust en ontspanning! De opwekkende aard geeft haar ook een sociaal effect, mocht je vrienden over de vloer hebben.

Als het gaat om de kweekeigenschappen, kan Sterling Haze best veeleisend zijn, zoals bij de meeste Haze strains het geval is. Daarom is ze waarschijnlijk beter geschikt voor meer ervaren kwekers. Een absolute beginner kan wat moeite met haar hebben. Als je echter bereid bent die moeite te doen, zal ze je tienvoudig belonen met gulle oogsten van zoete, hazy zaligheid. Sterling Haze ontwikkelt de grote, langwerpige structuur van een Sativa, maar met de compacte, dichte toppen van indica. De bloeiperiode bedraagt 10-12 weken en ze kan, onder optimale omstandigheden, oogsten produceren van 325-425g/m². Ze reageert ook goed op meer gevorderde kweektechnieken, zoals de SoG methode.

Alles bij elkaar is Sterling Haze een geweldige strain van de kwekers van Nirvana Seeds en iedereen die zichzelf als een Haze connaisseur beschouwt, zou haar moeten proberen. Ze heeft verborgen kwaliteiten waar veel kwekers - die wat geduld hebben - dol op zijn.

Genetica Sativa-dominant
Ouders Haze 1 x Northern Lights
Bloeitijd 10-12 weeks
Opbrengst Indoor 325-425 g/m²
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sterling Haze (Nirvana) Feminized
Sterling Haze (Nirvana) Feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.