G2 Cannagar Mold | Personal

(7)

Iedereen rookt blunts en bongs, maar wie rookt er cannagars? Verras je vrienden met een krachtige cannagar, die tot wel een uur blijft branden.

44,95 incl. Btw

- +
 

De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

G2 Cannagar Mold: Til je blunts naar een hoger niveau

De G2 Cannagar Mold Personal is een eenvoudige manier om je eigen cannabis-sigaren te maken. Het toestel perst cannabistoppen samen tot een compacte cilinder. Het eindresultaat is dik, harsrijk en brandt tot wel een uur lang!

De G2 Cannagar Mold is een lichtgewicht, doosachtig toestel. Hij vereist geen vaardigheden en stelt beginners in staat om met gemak sigaren te produceren. De kit bevat een vultool, spiezen en een houten tip.

Joints en blunts zijn een leuke, sociale manier om te blowen. Niets trekt echter zoveel bekijks als een cannagar. Je maakt van elk feest een succes, wanneer je er eentje uit je zak tevoorschijn haalt en hem deelt. Cannagars overtreffen blunts op meerdere fronten. Allereerst zijn ze vele malen compacter. Daardoor rook je meer wiet in hetzelfde tijdsbestek. Ze zijn een gegarandeerde manier om zo snel mogelijk stoned te worden!

Sluit simpelweg de mal en klik hem in elkaar. Vervolgens steek je een spies door het onderste gat. Zo creëer je een kanaal waar lucht doorheen kan stromen.

Vermaal wat cannabistoppen en stop ze in de ingebouwde trechter. Gebruik de vultool om het materiaal aan te drukken. Duw het stevig aan! Ga hiermee door tot de mal volledig gevuld is. Hij is goed voor maximaal 4 gram.

Nu al het zware werk erop zit, is het aan te bevelen om de mal minstens drie uur op een droge plaats te bewaren. Zodra dit erop zit, open je de mal om het binnenste van de cannagar te onthullen. Deze harsrijke massa ruikt fantastisch! Nu is het tijd om te rollen.

Bluntwraps werken prima, maar zullen slechts op weinig mensen indruk maken. Luister naar je innerlijke cannabis-connaisseur en wikkel de kern in een gedroogd cannabisblad. Zo garandeer je een optimale smaak en zachtheid. Vergeet niet het houten tipje te gebruiken als stijlvolle touch.

G2 Cannagar Mold | Personal Product Informatie
Merk G2 Cannagar
Type Rolmachines
Dimensies 44 x 25 x 115mm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  18/Jan/2022

  Cannagar
  Leuk hebbedingetje

  03/Mar/2021


  Next level smoke best thing to get long lasting smoke that's enjoyable

  18/Jun/2020

  Cannagar
  Ist sehr nice man kann sehr lange damit rauchen dann und gute qualität

  16/Jun/2020

  perfect
  watch one youtube clip of making a cannagar and you're off to go, yes it's as easy as it looks and tastes even better ;-)

  02/Jun/2020

  Deluxe
  Ich habe hier in Europa lange nach einer cannagar Form gesucht.mit der G2 bin ich so top zufrieden!!!!sehr geil verarbeitet und garantierter rauchgenuss!

  01/Jun/2020

  Cannagars
  This is a superb piece of kit. Easy to use and the results are astounding. Using fan leaves as wraps is just the icing on the cake. Buy one...you will not regret.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
G2 Cannagar Mold | Personal
G2 Cannagar Mold | Personal
G2 Cannagar Mold | Personal
G2 Cannagar Mold | Personal