De Beste Vaporizer Kruiden Voor Het Slapengaan

Best Vape Herbs For A Good Night's Sleep

Het vaporizen van kruiden is geweldig, gemakkelijk en vermoedelijk een gezonde manier om hun actieve bestanddelen te inhaleren en hun positieve effecten te ervaren. Ondanks wat sommige mensen denken, gaat vapen veel verder dan alleen het inhaleren van cannabis. In wezen is cannabis een van de vele planten die een therapeutisch effect hebben op het lichaam. Een verscheidenheid aan verschillende kruiden kan worden gevapet ten gunste van een goede nachtrust.

Mensen die op zoek zijn in de wereld van vaping kruiden om de kwaliteit en kwantiteit van hun slaap te verbeteren, zullen snel ontdekken dat er een groot scala is aan verschillende planten waaruit ze kunnen kiezen. Hoewel deze planten allemaal de slaap kunnen bevorderen, hebben ze ook allemaal een iets ander effect. Onder deze kruiden verstaan we onder andere kattenkruid, kamille, pepermunt, damiana, hop, lavendel, citroenmelisse, sint-janskruid en valeriaan.

KRUIDEN VAPEN EN SLAPELOOSHEID

Een zeer belemmerende kwaal van een normale slaapcyclus is de aandoening die we kennen als slapeloosheid. Slapeloosheid is een slaapstoornis die het voor sommige mensen extreem moeilijk maakt om zowel in slaap te vallen als in slaap te blijven gedurende een langere periode. Slapeloosheid heeft verschillende oorzaken, waaronder psychiatrische en medische aandoeningen, biologische factoren, slaapcycli en middelengebruik.

Een andere factor die bijdraagt aan slapeloosheid is angst, die gespannen, bezorgde, overweldigende en over-stimulerende gevoelens teweeg kan brengen. Angst kan dan ook bijdragen aan het ontwikkelen van slapeloosheid, wat zich in het begin uit in het niet in slaap kunnen vallen, en later in het missen van het vermogen om succesvol de hele nacht door te kunnen slapen.

Sommige kruiden die we hierboven hebben genoemd, hebben licht kalmerende eigenschappen en kunnen een ontspannend gevoel teweegbrengen. Het is eenvoudig om in te zien hoe zij tot een goede nachtrust kunnen leiden.

Related Story

Versla Je Slapeloosheid Met Natuurlijke Kruiden

KATTENKRUID

Als je ervoor kiest om kattenkruid te vapen, moet je je apparaatje instellen op 100 - 150 graden Celsius. Kattenkruid kan gemakkelijk als een tuinkruid worden gekweekt of legaal aangeschaft worden bij vele verkooppunten. Dit kruid staat onder kattenbaasjes bekend om de vergaande effecten die het heeft op hun huisdieren, in de vorm van een kalmerend middel dat de dieren ietwat "high" maakt. Het wordt echter ook gebruikt door mensen. Het kruid wordt van oorsprong gebruikt om slaapproblemen, die worden geassocieerd met slapeloosheid, te behandelen, waarbij je stress kunt verminderen als je het vapet.

Aangenomen wordt dat kattenkruid eeuwenlang is gebruikt als slaapmiddel, dankzij zijn kalmerende aard en rustgevende effecten.

KAMILLE, GECOMBINEERD MET PEPERMUNT

Als je het kruid kamille vapet, moet je je vaping apparaat op 190 graden Celsius instellen. Kamille wordt al eeuwenlang gebruikt, mede als middel om te slapen. Er zijn twee varianten van het kruid, Romeinse kamille en Duitse kamille. De Romeinse kamille wordt vaak gebruikt bij de behandeling van slaapproblemen.

Kamille kan het melatonine en het serotonine niveau in het lichaam verhogen. Serotonine bevordert het humeur, waardoor angst wordt verminderd en de slaap mogelijk verbetert. Melatonine is een hormoon dat de slaap reguleert.

Het toevoegen van pepermunt aan een kamille vaping mengsel werkt goed. Pepermunt geeft een lekkere smaak aan de mix en heeft zelf ook kalmerende eigenschappen, waarmee je mentale stress kunt verminderen.

DAMIANA

Als je damiana vapet, stel je apparaatje dan in op een temperatuur van 190 graden Celsius. Het kruid is afkomstig van een struik uit Mexico en veroorzaakt vermoedelijk een lichte high als je het inhaleert. Damiana zorgt voor een ontspannen effect en heeft daardoor een positieve invloed op angst en nervositeit, factoren die een goede nachtrust in de weg kunnen zitten.

HOP

Als je hop vaporizet, stel je pen of andere apparaatje dan in op 154 graden Celsius voor de beste resultaten. De gedroogde toppen van de hop plant worden gebruikt in mengsels. Aangenomen wordt dat het kruid effectief werkt bij angst, slapeloosheid, rusteloosheid, spanning, prikkelbaarheid en nervositeit, wat het een geweldige keuze maakt als je op zoek bent naar natuurlijke middelen ten gunste van je slaap. Hop werkt goed dankzij zijn kalmerende eigenschappen.

LAVENDEL

Als je dit krachtige, paarse kruid vapet, stel je apparaatje dan in op 130 graden Celsius voor het optimale resultaat. Lavendel staat waarschijnlijk het meest bekend om zijn extreem aangename, sterke smaak en geur. Het prachtige kruid is effectief bij de bestrijding van slapeloosheid, rusteloosheid en nervositeit. Aangenomen wordt dat de antioxidanten in het kruid het aantal stresshormonen in het menselijk lichaam verminderen. Lavendel wordt gekoppeld aan de bestrijding van slapeloosheid en rusteloze slaappatronen.

CITROENMELISSE

Voor de beste resultaten bij het vapen van citroenmelisse, moet je je vaping apparaat instellen op 142 graden Celsius. Citroenmelisse wordt geclassificeerd als een zenuw-kalmerend middel, een substantie die het zenuwstelsel beïnvloedt en helpt bij zenuw-aandoeningen. Het kruid werkt ook als een kalmerend middel dat ontstekingen, angst en nervositeit afremt. Het helpt ook bij een goede slaaprust, waarbij het een ontspannen gevoel teweegbrengt.

SINT-JANSKRUID

Als je sint-janskruid vapet, zet de temperatuur dan op 100-150 graden Celsius. Dit kruid produceert gele, stervormige bloemen en groeit in Noord- en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Oost-Azië en Europa.

Sint-janskruid krijgt steeds meer aandacht als middel dat kan helpen bij depressiviteit en is al aardig goed bestudeerd. Het kan ook effectief zijn bij slaapproblemen, angst en vermoeidheid.

VALERIAAN

Als je het kruid valeriaan vapet, hanteer dan een temperatuur van 235 graden Celsius voor de beste resultaten. Valeriaan is goed onderzocht als middel dat kan helpen bij het bestrijden van slapeloosheid en bij het stimuleren van de slaap. De chemicaliën in het kruid zorgen voor een afgifte van hormonen door het lichaam en bevorderen een goede nachtrust. Het helpt ook bij de bestrijding van angst en stress.

IETS OVER DE VEILIGHEID

Voordat je een kruid vapet, is het belangrijk om wat onderzoek te doen. De meeste kruiden hebben nogal sterke effecten op het lichaam en kunnen gevaarlijk reageren op verschillende soorten medicatie en gezondheidskwalen. Controleer voor je eigen veiligheid altijd het effect van een kruid op de aandoening die je hebt of op de medicatie die je gebruikt, voordat je kruiden consumeert.

Related Story

Het Selecteren Van Jouw Ideale Vaporizer